- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Доколко давате свобода на човека до вас...
Много рядко ровя в телефона му и то основно да погледна с кого е говорил. Изкушавала съм се да чета публикациите му във форуми и да разглеждам профилите му в сайтове за запозананства. За четене на хронологии в скайп и дума не може да става, просто защото нямам достъп.
Не си правим проблеми кой с кого/коя излиза. Донякъде се научих да му имам доверие и да не гледам на него като на Дон Жуан. А и като че ли вече съм претръпнала и знам, че каквото и да правя, ако иска да ми изневери, ще го направи въпреки "строгите" ми мерки.
Той самият вече не ми прави проблеми с кого чатя, не изпада в истерии кой е този новия от листа с приятелия не ми преравя телефона. Доста уравновесен е вече в отношенията си с мен /но тази промяна дойде след 2 месеца раздяла/.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!