Първо - Здравейте на всички!![]()
Търсих (не много усърдно) из форума за подобна тема, но не намерих! Ако има, моля да ме извините!
Да преминем към въпроса![]()
Ами наскоро сенките ми свършиха и искам да си купя нови и качествени! Ако някой знае добра марка и магазин откъдето да си купя продукта в София, ще съм му много благодарна!Не искам някой да си помисли, че не съм запозната със сенки, гланцове, пудри и т.н., но да си кажа честно - не ми се търси особено, пък и не ми се обикалят улиците на София, за да преглеждам всяка витрина на парфюмерия!
![]()
П.П. - моля, да си спестите безмислените коментари!![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Има едни на Орифлейм (Голдън Роуз) много са хубави,но са скъпички!
19,90
ами за района на София не знам,но като марка бих ти препоръчала "Мейбълин",аз имам едни едноцветни перлени сенки от тази марка и съм много доволна![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Мерси за бързите отговори!Няма да откажа още няколко коментарчета!
![]()
Женско съм!![]()
![]()
![]()
Ruby Rose имам аз и леко блестят и са мн. хубавии също ти препоръчвам да си вземемеш Голдън Ролз
![]()
аз точно в момента се каня да си купя тези дето са 88 цвята виждам ,че в ютуб 90% от момичетата ползват такива...![]()
За марки не знам,аз каквото и да ползвам или се изтрива или ми се събира на свивката на клепача и ме дразни,та съм спряла да използвам сенки,освен ако не е за някой по официален случай.
А ти ако искаш можеш да отидеш в Бонжур-а на Славейков или в ДМ в подлеза на Софийския университет.Там има много марки на едно място и можеш да пробваш цветове и т.н
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Много благодаря за отговорите! Ще видя от кои да си взема, защото майка ми сега има мисля на Голдън Роуз и мисля и аз да си взема някакви такива в по-светлата гама цветове!Още веднъж - мерси за мненията! КЛЮЧ!
![]()
Женско съм!![]()
![]()
![]()
Ако си слагаш база за сенки няма да имаш такива проблемиПървоначално написано от j_adore2
![]()
Или ако си купува по-качествени сенки като например сенките на MAC, които са професионални.Първоначално написано от teddyx33
Fall down seven times..
Stand up eight.
Мда, и двата варианта са добри! На майка ми също ѝ ставаше така, както на j_adore2 и започна да си слага база и от тогава няма проблем!Първоначално написано от iPurple
![]()
Женско съм!![]()
![]()
![]()
[/quote]
Или ако си купува по-качествени сенки като например сенките на MAC, които са професионални.[/quote]
От опит ли говориш?
С база си е най-добре - аз ползвам и тези на мак и всички останали с база, за по-сигурно
Ще приложа и снимчица слез малко![]()
Das Feuer liebt mich
Дайте някаква марка и ценичка на база за сенки :P
Иначе съм ползвала на есенс,руби роуз,голден роуз и какво ли не ..
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Какви искаш? По-пигментирани или по-софт...матови или блестящи?
Иначе като марка MAC
Вместо спец.база,другият вариант е фдт+корекор
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Това е пигмент на мак - с база и без.
Извинявам се, че нямам по-свястна снимка, но и така се вижда.
Сенките на Flormar са хубави и евтини иначе.
Das Feuer liebt mich
http://www.parfumi-market.net/baza-s...se-p-1094.htmlПървоначално написано от j_adore2
за мен артдеко е най-доброто![]()
ии ^^ разликата е голяма винаги е по-добре с база дори и сенките ти да струват милион![]()
И аз съм съгласна за FlormarПървоначално написано от BlackMeow
Обаче,аз мисля,че тя няма нужда от пигментите.Просто те са си за по-професионална употреба,трябва да си прецениш правилно количеството.Няма смисъл.Плюс това едва ли ще и се гримира всеки ден.
По-добре някои други сенки на МАС,например двойка/тройка от минералните.
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Ъъъ, откога Голдън Роуз и Руби Роуз са качествени?
Аз използвам една четворка на Ейвън (10 лв е някъде), една двойка на Yves Rocher (13.50 са, още им стои цената), единични на Flormar и MODA - по 3 лв е единичката, ама стоят страшно дълго време.![]()