Ам искам да ви попитам на колко години си оскубахте веждите за първи път ?
И каква е цената горе-долу?
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кошмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!!!
7-ми клас самичка си ги оскубих.
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!
При нас цената е 3 лева.
Оскубах си ги,когато бях на 13.
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
Моите си ги оскубах сама в къщи. Предполагам не повече от 5лв ще ти вземат.
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Цената ли???Ако имаш предвид за козметик, аз си ги скубя сама! А за пръв път, като си ги оскубах бях на 10 години!
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
И аз сама започнах на 12 или 13 години. Досега не съм ходила на козметик да ми скубе веждите.![]()
And so the lion fell in love with the lamb.
-What a stupid lamb.
-What a sick masochistic lion...
Да, и според мен козметикът е излишен, при положение, че имаш ръце!Първоначално написано от vampirelady5
![]()
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Веднъж отидох на козметик.Отскубна ми 3 косъмчета и каза,че ми били много малки и след 1 седмица да отида пак и ми взе 2-3 леваПовече не съм стъпила,сама си ги чистя,не е такава философия
![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
И аз бих казала,че по-добре да разчита на себе сиПървоначално написано от AniBG
![]()
ходила съм точно 2 пъти и при двата съм се гледала така в огледалото![]()
една ми ги беше изтънила толкова мн.като тея дет една черта се едно имат ....
ии след толкова време да ми порастнат пак ... ходих пак и оная ми направи две различни форми за бога...и до сега не мога да ги направя еднакви ,защото растат супер бавно косъмчетата ... така,че според мен използвай ръцете си![]()
и аз май някъде на 10 почнах ги скубя![]()
+1Първоначално написано от SladkotoPoly
Fall down seven times..
Stand up eight.
на 13. ходя редовно на козметик и съм много доволна и има разлика между това как ти ги скубеш и как те и то не малка . плюс това взимат някакви си 3-5 нищожни лева..
Ми 12 само си ги чистих отстрани сега започнах леко да ги оформям. Правя ги сама и съм доволна от резултата. Много хора ме питат при коя козметичка ходя![]()
Към 13 да бях. Първият път ми ги взе една приятелка. Останах доволна. После почнах да си ги почиствам и оформям сама.![]()
За цените не мога да ти кажа, за вежди не съм посещавала козметик.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
На 8-9г. някъде,Не бях на козметик мама ги оскуба :Д :Д
Сама се подредих в 5 клас. Бях чела, че дългите косми се режат, затова си хванах малко с два пръста и клъц! После веждите ми бяха на дупки
Майка ми реши, че щом искам да ми се скубят веждите, ще ми ги скубе тя... обаче 6-ти клас пак се подредихПосле започнах сама и от година някъде ходя на козметичка веднъж на две седмици, а през останалото време сама. Взима ми 4 лв и изобщо не ги прави тънки. Аз й мрънкам да са по-тънки, тя ми вика "ама неее!"
![]()
на 14 години цената е 5 лв и отогава само на козметик
6 клас ..
Опитах сама - опита беше неуспешен, за това една какичка ми ги оскуба.
После започнах сама![]()
Не съм ходила на козметик за вежди .
Цените вариват от 3 до 10 лв до колкото съм чувала от момичета,които ходят.
ла-ла-ла
И аз 6 клас си ги оскубах. Тя майка ми ме почна, дръпна 2 косъма и вика, че съм готова. После аз сама си ги направих![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
на 13 бях , сама, а за цена не знам.
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
В 6 клас някъде - сама..
На козметик за вежди не съм отивала..Но предполагам,че цената за почивстване е около 3 лв,а за оформяне - около 5 лв..Но не съм много сигурна
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Бях на 13 и ми ги оскуба на брат ми бившата приятелка., останах много доволна и до сега са си същата форма и дебелина![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Аз за първи път си ги оскубах на 13, сама вкъщи. Попринцип мисля, че не е толкова скъпо - между 4-6 лв. за двете вежди!![]()
о, изобщо не си спомням. сама си ги оформих и се получиха доста добре. иначе при моята козметичка цената е 4 лева, ако не се лъжа.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
на 13г. сама,никога не съм ходила на козметик.Между другото искам да попитам тук,за да не правя нова тема,каква форма на вежди би ми отивала на моето лице,защото все ги правя както искам и накрая постепенно ги оплесквам и ги изтънявам много и не ги харесвам прекалено тънки.Дайте предложение като форма какви би ми отивали и колко дебели да са.
http://prikachi.com/images/284/2404284z.jpg
Попринцип трябва да следваш собствената си форма ...Първоначално написано от titinkaa
,но мисля,че такива http://images.blastro.com/images/art...st_photo11.jpg би ти седяли добре , зависи и от теб дали ти харесват такива ... аз предпочитам по-дебели отколкото като няква чертичка![]()
и мисля,че тези подчертават очите...,а ти си изключително чаровна![]()