.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 85

Тема: Вежди

Повече от фен Аватара на IrRePlAcEaBlE
    Град
    Lost in the Paradise
    На 13 бях и аз. Оскубах си ги сама и до ден днешен сама си ги скубя. Не съм ходила на козметик, в моя град е 2 или 3 лева. От резултата, който постигам сама съм доволна горе-долу. Но искам някакси косъмчетата да ми са по-къси. На някой момичета съм виждала, направо им са като изписани. Та се чудя дали козметичката може да ти ги "подстриже" по някакъв начин?!
    Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
    искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...

Сори, че ти се вмъквам в темата, ама имам едно въпросче, пък да не правя нова .Начи: на колко години, момичета, започнахте да си бръснете подмишниците.И също така как?Смисъл сами ли го решихте, или първо говорихте с възрастен

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Амии 7 клас някъде започнах да си ги скубя , ии 1-вия път беше при козметичка , и от тогава си ги скубя сама , освен ако не ми се занимава тогава ходя на козметик ;дд
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Цитирай Първоначално написано от vampirelady5
    И аз сама започнах на 12 или 13 години. Досега не съм ходила на козметик да ми скубе веждите.

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    aмммм .. аз започннах от скоро всъщност а са съм на 13
    awerw

Мега фен Аватара на Infinity
    Сега тая пролет дето мина си ги оскубах за първи път. Идеално си ги оформих. Горда съм със себе си !!
    To infinity and beyond.

Супер фен
    Мисля че на 12-13 бях. Леля ми ми ги оскуба за първи път Иначе никога не съм ходила да ми ги оформя козметик мисля че и сама се справям добре

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    В осми клас започнах да ги скубя и досега се справям без професионална намеса. Когато много не ми се занимава, на помощ идва майка ми.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

В 6-ти клас ги оскубах сама.След това почнах да ходя на козметичка (цената е 3 лв.),но в последния месец си ги правя сама.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от teddyx33
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    на 13г. сама,никога не съм ходила на козметик.Между другото искам да попитам тук,за да не правя нова тема,каква форма на вежди би ми отивала на моето лице,защото все ги правя както искам и накрая постепенно ги оплесквам и ги изтънявам много и не ги харесвам прекалено тънки.Дайте предложение като форма какви би ми отивали и колко дебели да са.

http://prikachi.com/images/284/2404284z.jpg
    Попринцип трябва да следваш собствената си форма ...
    ,но мисля,че такива http://images.blastro.com/images/art...st_photo11.jpg би ти седяли добре , зависи и от теб дали ти харесват такива ... аз предпочитам по-дебели отколкото като няква чертичка
    и мисля,че тези подчертават очите...,а ти си изключително чаровна
    Мерси.ми значи аз харесвам по дебели вежди,преди ги бях направила толкова тънки,че не можех да се гледам,после ги бях оставила и пораснаха за 2-3 седмици,и тогава си ги оформих по дебели и мн се харесвах,но до скоро бяха дебели и сега изведнъж пак ги оплесках,нз как ама айде тва косъмче айде онова и станаха от половината назад мн тънки,та ся се чудя дали да не ги пусна пак и да ида на козметик,да ми направи най- добрата форма за мен и повече да не ги оризилявам.

Aз на 16, защото имам много малко за скубане... Ми май ми взеха 5-6 лева

Мега фен Аватара на December
    Цитирай Първоначално написано от shmatity
    Сори, че ти се вмъквам в темата, ама имам едно въпросче, пък да не правя нова .Начи: на колко години, момичета, започнахте да си бръснете подмишниците.И също така как?Смисъл сами ли го решихте, или първо говорихте с възрастен
    е кога да започнеш да ги бръснеш,като ти поникнат
    Що за въпрос?
    Виждаш примерно,че някой е започнал на 12,а ти имаш още от 10 годишна имаш.И кво правим?Няма да чакаш докато станеш на 12 и ти
    При всеки е различно.Някои по-бързо се развиват.
    Когато видиш,че имаш си ги махни.
    А за това дали да се посаветваш с възрастен ти си го решаваш...Аз сама си купих самобрасначка и крем и почнах На никой не съм се обеснявала.

А иначе мразя си веждите ужс Нямат никаква форма,едни такива....Тази година за пръв път ги пипнах сама.На 14 съм...И то сякаш стана още по-зле ;д Д/г формата им става,обаче ми излизат едни малки черни косъмчета и седят много гадно.,Все едно черни точки.И аз и майка ми имаме такива.А някои момичета въобще нямат...как ги махате тия мънинките?И като си скубете веждите слагате ли си някакъв крем Сякаш бях чела в някакво списание,че е препоръчително да се намазват с нещо преди да се отскубнат
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Цитирай Първоначално написано от December
    А иначе мразя си веждите ужс Нямат никаква форма,едни такива....Тази година за пръв път ги пипнах сама.На 14 съм...И то сякаш стана още по-зле ;д Д/г формата им става,обаче ми излизат едни малки черни косъмчета и седят много гадно.,Все едно черни точки.И аз и майка ми имаме такива.А някои момичета въобще нямат...как ги махате тия мънинките?И като си скубете веждите слагате ли си някакъв крем Сякаш бях чела в някакво списание,че е препоръчително да се намазват с нещо преди да се отскубнат
    хах не знам за нещо с ,което да се мажат ,но знам ,че с конец първо,че по хубаво се махали ,второ ,че хващали и най-малкото косъмче .. друг е въпроса ,че аз съм саката и не мога иначе в ютуб има клипчета за това...

На 13 за пръв път,понякога си ги оправям сама,но напоследък съм много доволна от козметичката и си ходя при нея

Мега фен Аватара на dirtyyy
    5 лева е някъде.
    |Иначе,аз не търпя болката и ги махам с коламаска,лентички специално за вежди и мустачета.

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Преди 2 години [на 12]. Иии...беше мамин експеримент, така да го нарека.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

На 12. Опитах сама, но не се получи особено добре и оттогава ходя на козметик 1-2 пъти в месеца. А иначе сама ги почиствам.
    Мома съм

Просто бъди щастлив..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Infinity
    Сега тая пролет дето мина си ги оскубах за първи път. Идеално си ги оформих. Горда съм със себе си !!

За първи път ми ги оскуба братовчедка ми - бях на 14 тогава (точно на Коледа) от тогава сама ги скубя,само си поддържам формата им.
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

В 7ми клас,сама си ги оскубах.

Аз лично никога не съм ходила на козметик за това, но предполагам, че не е много скъпо. Иначе за пръв път ги оскубах като бях на 13.
    Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.

Град
    София
    В 6 клас някъде пробвах за пръв път .. и аз не знам защо, сигурно ми е било 'любопитно' какво ще стане Сега не си ги скубя, защото мисля, че веждите ми не са лоши и не искам да си ги доразвалям ..
    "..My shadow's only one that walks beside me
    My shallow heart's the only thing that's beating
    Sometimes I wish some one out there will find me
    Til then I walk alone .. " ^^

На 12 почнах да ги скубя, по-скоро да ги почиствам. По някое време реших(след година да е било), че не са еднакви и не може така(по-късно, като си гледах снимки, разбрах, че още отпреди да почна да ги скубя са били леко асиметрични), и като хванах пинсетата... Едната я докарах тънка, другата ме достраша да я бутам. Майка се върна след час от работа и по-най бързия начин се зае да ми оправи веждите, че на другия ден щях и на море да ходя.

В крайна сметка ми ги направи тънки, но хубави. Това беше единствената намеса на някой друг, освен дясната ми ръка с пинсетата, до скъпоценните ми вежди. Оттогава сама си ги оправям, от време на време забравям да ги чистя или не ми остава време, и се налага да им променям формата, по-лесно ми е, отколкото да се занимавам да ги връщам в старата им. И така.

Мега фен Аватара на iiordanova
    На 12 бях -сама си ги направих.
    Доволна съм от веждите си , но сега съм решила , че ще сменям формата им.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Сама си ги оскубах като бях на 13 и явно е било доста комично, въпреки че не помня.
    Сега са ми сравнително нормални. Пак ги скубя, прилични са, но нещо са ми малко тънки...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си