На 13 бях и аз. Оскубах си ги сама и до ден днешен сама си ги скубя. Не съм ходила на козметик, в моя град е 2 или 3 лева. От резултата, който постигам сама съм доволна горе-долу. Но искам някакси косъмчетата да ми са по-къси. На някой момичета съм виждала, направо им са като изписани. Та се чудя дали козметичката може да ти ги "подстриже" по някакъв начин?!![]()
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
Сори, че ти се вмъквам в темата, ама имам едно въпросче, пък да не правя нова.Начи: на колко години, момичета, започнахте да си бръснете подмишниците.И също така как?Смисъл сами ли го решихте, или първо говорихте с възрастен
![]()
Амии 7 клас някъде започнах да си ги скубя , ии 1-вия път беше при козметичка , и от тогава си ги скубя сама , освен ако не ми се занимава тогава ходя на козметик ;дд
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Първоначално написано от vampirelady5
aмммм .. аз започннах от скоро всъщноста са съм на 13
![]()
![]()
awerw♥
Сега тая пролет дето мина си ги оскубах за първи път. Идеално си ги оформих. Горда съм със себе си !!![]()
To infinity and beyond.
Мисля че на 12-13 бях. Леля ми ми ги оскуба за първи пътИначе никога не съм ходила да ми ги оформя козметик мисля че и сама се справям добре
![]()
В осми клас започнах да ги скубя и досега се справям без професионална намеса. Когато много не ми се занимава, на помощ идва майка ми.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
В 6-ти клас ги оскубах сама.След това почнах да ходя на козметичка (цената е 3 лв.),но в последния месец си ги правя сама.![]()
Мерси.ми значи аз харесвам по дебели вежди,преди ги бях направила толкова тънки,че не можех да се гледам,после ги бях оставила и пораснаха за 2-3 седмици,и тогава си ги оформих по дебели и мн се харесвах,но до скоро бяха дебели и сега изведнъж пак ги оплесках,нз как ама айде тва косъмче айде онова и станаха от половината назад мн тънки,та ся се чудя дали да не ги пусна пак и да ида на козметик,да ми направи най- добрата форма за мен и повече да не ги оризилявам.Първоначално написано от teddyx33
Aз на 16, защото имам много малко за скубане... Ми май ми взеха 5-6 лева![]()
е кога да започнеш да ги бръснеш,като ти поникнатПървоначално написано от shmatity
![]()
Що за въпрос?
Виждаш примерно,че някой е започнал на 12,а ти имаш още от 10 годишна имаш.И кво правим?Няма да чакаш докато станеш на 12 и ти![]()
При всеки е различно.Някои по-бързо се развиват.
Когато видиш,че имаш си ги махни.
А за това дали да се посаветваш с възрастен ти си го решаваш...Аз сама си купих самобрасначка и крем и почнахНа никой не съм се обеснявала.
А иначе мразя си веждите ужсНямат никаква форма,едни такива....Тази година за пръв път ги пипнах сама.На 14 съм...И то сякаш стана още по-зле ;д Д/г формата им става,обаче ми излизат едни малки черни косъмчета и седят много гадно.,Все едно черни точки.И аз и майка ми имаме такива.А някои момичета въобще нямат...как ги махате тия мънинките?И като си скубете веждите слагате ли си някакъв крем
Сякаш бях чела в някакво списание,че е препоръчително да се намазват с нещо преди да се отскубнат
![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
хах не знам за нещо с ,което да се мажат ,но знам ,че с конец първо,че по хубаво се махали ,второ ,че хващали и най-малкото косъмче .. друг е въпроса ,че аз съм саката и не могаПървоначално написано от December
иначе в ютуб има клипчета за това...
На 13 за пръв път,понякога си ги оправям сама,но напоследък съм много доволна от козметичката и си ходя при нея![]()
5 лева е някъде.
|Иначе,аз не търпя болката и ги махам с коламаска,лентички специално за вежди и мустачета.
Преди 2 години [на 12]. Иии...беше мамин експеримент, така да го нарека.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
На 12. Опитах сама, но не се получи особено добре и оттогава ходя на козметик 1-2 пъти в месеца.А иначе сама ги почиствам.
Мома съм
Просто бъди щастлив..
Първоначално написано от Infinity
![]()
![]()
![]()
За първи път ми ги оскуба братовчедка ми - бях на 14 тогава (точно на Коледа) от тогава сама ги скубя,само си поддържам формата им.
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Аз лично никога не съм ходила на козметик за това, но предполагам, че не е много скъпо. Иначе за пръв път ги оскубах като бях на 13.
Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.
В 6 клас някъде пробвах за пръв път .. и аз не знам защо, сигурно ми е било 'любопитно' какво ще станеСега не си ги скубя, защото мисля, че веждите ми не са лоши и не искам да си ги доразвалям ..
"..My shadow's only one that walks beside me
My shallow heart's the only thing that's beating
Sometimes I wish some one out there will find me
Til then I walk alone .. "^^
На 12 почнах да ги скубя, по-скоро да ги почиствам. По някое време реших(след година да е било), че не са еднакви и не може така(по-късно, като си гледах снимки, разбрах, че още отпреди да почна да ги скубя са били леко асиметрични), и като хванах пинсетата... Едната я докарах тънка, другата ме достраша да я бутам.Майка се върна след час от работа и по-най бързия начин се зае да ми оправи веждите, че на другия ден щях и на море да ходя.
![]()
В крайна сметка ми ги направи тънки, но хубави. Това беше единствената намеса на някой друг, освен дясната ми ръка с пинсетата, до скъпоценните ми вежди. Оттогава сама си ги оправям, от време на време забравям да ги чистя или не ми остава време, и се налага да им променям формата, по-лесно ми е, отколкото да се занимавам да ги връщам в старата им. И така.![]()
На 12 бях -сама си ги направих.
Доволна съм от веждите си , но сега съм решила , че ще сменям формата им.![]()
Сама си ги оскубах като бях на 13 и явно е било доста комично, въпреки че не помня.![]()
Сега са ми сравнително нормални. Пак ги скубя, прилични са, но нещо са ми малко тънки...