.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 85

Тема: Вежди

Голям фен Аватара на xxYOxx
    Град
    Rs
    Бях 6-ти клас (тоест на 13 години), когато започнах да ги скубя с пинсета.Аз лично не ги скубя много само махам някои косъмчета и си оформям веждите.

Бях на 13 и сама ги оскубах Няма смисъл да си даваш парите за козметик, пробвай сама, но първо прочети малко в интернет за формата на веждите и другите подробности
    Y soy, una chica enamorada de tus caricias ♪

На 13 за пръв път, сама си ги скубнах. Но съвсем леко само някой друг косъм, имам хубава форма Не съм ги изтънявала, даже ми се налага да ги подчертавам щото са малко редки.

На 13 почнах да ги скубя. Но не ходя на козметик, защото нямам доверие на тия козметички,предпочитам сама да си ги правя.А иначе не взимат скъпо 4-5 лв. най-много.
    tell me what i wanna hear . .

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    Мм май бях някъде 6-ти клас Понеже съм с две леви ръце ии знам, че сама или нищо няма да направя, или ще ги наравя различни, за тва отидох на козметик.В крайна сметка останах доволна и до днес си ходя, не виждам смисъла сама да се измъчвам с моите "умения" -.- Иначе, имаше един период тая година, бяха ми ги изтънилии супер много и бяха адски тънки, не можех да ги гледам просто..сега, слава богу, са си по-добре >< Веждите, може би, са едно от първите неща, които забелязвам в..лицето на един човек

" Веждите, може би, са едно от първите неща, които забелязвам в..лицето на един човек" Веждите са рамката на лицето

хахх .. еми мисля,че на 12 .. бяха адски рошалисали мразех ги .. ! викаха ми ВЕЖДИЦА ! ии се изнервих и един ден майка беше на работа и накарах приятеля й .. той ми ги направи много яки .. обаче на следващия път него го нямаше и аз бях чула,че трябва дългите косми да се режат .. и като са изпонакълцах .. като се прибра майка като ме видя .. но незнам защо всички мой приятелки сметнаха,че е някаква мода и се изпонакълцаха беше адски зле раздвам,че мина тоя период .. сега веждите сама ги скубя .. на козметик не съм ходила .. може да не ги изкусурявам ,ама адски ме мързи .. пък и вече махам само косъмчетата израсли в страни ..

Не помня точно, но ще е било около 13-14 предполагам, защото попрницп имах тънки вежди и нямаше много какво да скубя. Иначе на 15 започнах да ги оформям повече.

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от AniBG
    Цената ли??? Ако имаш предвид за козметик, аз си ги скубя сама! А за пръв път, като си ги оскубах бях на 10 години!
    И аз .

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    първия път сама .. бях 6 срещу 7ми клас...

сега си ходя на козметик .. цената е 2/3 лева ..
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Ъмм... Дай да помисля.

Миналото лято, т.е. на 14 години. Козметичката ми взе 2 лева.
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    на 12 бях, и аз не знам за кво си ги оскубах тогава. нямаше кво да скубя, ноо така стана хах.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Първия път ходих на козметичка .. понеже ми е близка не ми взе пари ..
    а честно казано не помня на колко бях може би някъде около 13-14 ..

14 год . взе ми 3 лв оформя ми ги мъж направими го невевероятни а аз от невнимание ги поразих

Ами за първи път в 5 клас и то сама....амааааа... не приличаха на нищо Сега са си добре

Бях 6ти клас и една приятелка ми ги изчести само. Иначе няколко месеца по-късно аз си ги уформих и досега сама си ги подържам.

Град
    Варна
    В 5клас - сама! Не станаха никак лоши.
    На козметичка не съм ходила , според мене се справям добре и сама, дори редовно почиствам веждите на приятелите ми. Просто ми е забавно да се занимавам
    "Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър

Град
    Bulgaria
    На 13.. мисля,че беше 3 лева

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Inn0cenCe
    Цитирай Първоначално написано от AniBG
    Цената ли??? Ако имаш предвид за козметик, аз си ги скубя сама! А за пръв път, като си ги оскубах бях на 10 години!
    И аз .

Аз на 9. Ама не беше само с пинсета...та сега са леко различни и ако не ги оформи козметичката, ще личи..

цената е около 5-6-7 лева макс.
    а аз сама си ги оскубах на 12 :P много съм доволна от себе си сега и майка ми ме кара да и ги скубя
    И какво като разбиеш моето сърце сега?!!
    3ная счупеното носи щастие в любовта ;]]

Повече от фен Аватара на stylo
    Цитирай Първоначално написано от to0niTy
    В 6 клас някъде пробвах за пръв път .. и аз не знам защо, сигурно ми е било 'любопитно' какво ще стане Сега не си ги скубя, защото мисля, че веждите ми не са лоши и не искам да си ги доразвалям ..
    аз в осми пробвах по същатата причина.. и досега си ги оправям но те по рождение са си тънички :P

6-ти клас бях и си ги оскубах самичка,бях много доволна от резултата даже приятелките ми ме питаха дали съм ходила на козметик,толкова хубави станаха и до сега са ми така.Много си ги харесвам!
    Smile like you've never been hurt ! : ))

Fuck u for leaving me ...
    when I fucking needed u .

Нощем все още си мисля за теб..

Град
    Под слънчевите лъчи...
    края на 6-ти клас мисля..ама помня че ме болеше и отскубна два косъма и спра и после пак..измъчих се ама след първите няколко пъти свикнах
    сега ми е толко лесно,бързо,безболезнено

Когато бях 6 клас само ги почиствах в края, а в 7 бях на козметик да ми ги оформи

Голям фен Аватара на SWT

:)

скубя си ги сама на 12 бях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си