и с мен се случи нещо подобноПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
Знаех си че някой ден ще мога аз да се изправя
и да кажа: " Всичко мога да направя."
аз ги оскубах на 13, но съсем малко, а сега вече ги оформих хубаво, цената при козметик е различно, но в рамките на 2 лева съм чувала аз
Ооо аз почнах късно да ги почиствам ... бях 10 клас май не помня ...![]()
![]()
А сега иначе ходя козметичка само да ми ги оформи и от там нататък аз само си ги почиствам когато се наложи. А да попитам моите вежди в края са по изтънели и си ги минавам с молив за вежди, обаче не стои много естествено ..... Дайте др предложения как да ги сгастя,само със молив ли ? А иначе съм ги мазала с най-различни масла ама нищо не помага вече. Помагайтеее
![]()
Ир, опита ли с бадемово масло?
Иначе аз започнах на 12. Не съм възнамерявала да ходя на козметик, това са някакви чертички, мамка му.. Махала съм ги с конец, ленти и пинсета, ама с конците после цяла седмица те болят пръстите. :д
Saatana! Vittu! Perkele!
Да, пробвах и с бадемово, и с рациново масло, и с чесън съм ги мазала с какво ли не ... но без ефект ...Първоначално написано от rammstein123
Вече ми писна, има решение ама е много скъпо да ида в някой фр.салон и с пернаментен грим ще ми ги оправят, но за сега на този етап нямам излишни пари. Тъй че чакам някакви др. предложение как да си сгъстя веждите с някакви средстава (моливи, сенки ли какво и аз нз)
Перманентен грим... И после като решиш да ги изтъниш/удебелиш? Не си струва, поне така мисля аз.
Защо не спреш да ги оформяш 2-3 седмици, само да махаш косъмчетата отстрани? Може да ти изникнат нови на това място. Или имаш проблем, че там никога не са ти растяли?
Когато бях в началото на седми клас, за има-няма 2-3 седмици ми пораснаха напълно, защото точно преди 15ти ми беше първият път с ленти иии.... xD
Saatana! Vittu! Perkele!
ОО пускала съм ги за месец и пак не става. А на майка ми са толкова гъсти супер, за сметка на моитеПървоначално написано от rammstein123
Бях гледала едно клипче една мацка за да си сгъсти визуално веждите слагаше сенки за очи, ам аз се чудя дали сега да не взема да търся подходяща гама сенки за очи и да пробвам.
Да, и ако тръгнеш да бягаш, примерно, всичко се стича... Все ще има някакъв начин, не се отказвай. Надали си единствената с този проблем!
Saatana! Vittu! Perkele!
Офф за това не помислих .... Ох как на "звездите" им ги правят толкова гъсти, естествени .... някой ако знае да казва.Първоначално написано от rammstein123
![]()
![]()
На 14 и половина, защото реших, че са прекалено дебели и ме дразнят {бях си втълпила, че искам тънки вежди} , и в край на сметка като за първи път, не се справих чак толкова зле
. Сама ги правя , ама вече внимавам, че по-миналия месец много ги бях оскубала и изглеждаха ужасно , но пораснаха пак и им се радвам
.
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()