.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 85 от общо 85

Тема: Вежди

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Сама се подредих в 5 клас. Бях чела, че дългите косми се режат, затова си хванах малко с два пръста и клъц! После веждите ми бяха на дупки
    Майка ми реши, че щом искам да ми се скубят веждите, ще ми ги скубе тя... обаче 6-ти клас пак се подредих После започнах сама и от година някъде ходя на козметичка веднъж на две седмици, а през останалото време сама. Взима ми 4 лв и изобщо не ги прави тънки. Аз й мрънкам да са по-тънки, тя ми вика "ама неее!"
    и с мен се случи нещо подобно
    Знаех си че някой ден ще мога аз да се изправя
    и да кажа: " Всичко мога да направя."

аз ги оскубах на 13, но съсем малко, а сега вече ги оформих хубаво, цената при козметик е различно, но в рамките на 2 лева съм чувала аз

Ооо аз почнах късно да ги почиствам ... бях 10 клас май не помня ... А сега иначе ходя козметичка само да ми ги оформи и от там нататък аз само си ги почиствам когато се наложи. А да попитам моите вежди в края са по изтънели и си ги минавам с молив за вежди, обаче не стои много естествено ..... Дайте др предложения как да ги сгастя,само със молив ли ? А иначе съм ги мазала с най-различни масла ама нищо не помага вече. Помагайтеее
    Това е едно пътуване в звука на скоростта !!!

http://www.vbox7.com/play:fc89111c

Голям фен Аватара на rammstein123
    Ир, опита ли с бадемово масло?
    Иначе аз започнах на 12. Не съм възнамерявала да ходя на козметик, това са някакви чертички, мамка му.. Махала съм ги с конец, ленти и пинсета, ама с конците после цяла седмица те болят пръстите. :д
    Saatana! Vittu! Perkele!

Цитирай Първоначално написано от rammstein123
    Ир, опита ли с бадемово масло?
    Иначе аз започнах на 12. Не съм възнамерявала да ходя на козметик, това са някакви чертички, мамка му.. Махала съм ги с конец, ленти и пинсета, ама с конците после цяла седмица те болят пръстите. :д
    Да, пробвах и с бадемово, и с рациново масло, и с чесън съм ги мазала с какво ли не ... но без ефект ... Вече ми писна, има решение ама е много скъпо да ида в някой фр.салон и с пернаментен грим ще ми ги оправят, но за сега на този етап нямам излишни пари. Тъй че чакам някакви др. предложение как да си сгъстя веждите с някакви средстава (моливи, сенки ли какво и аз нз)

Перманентен грим... И после като решиш да ги изтъниш/удебелиш? Не си струва, поне така мисля аз.
    Защо не спреш да ги оформяш 2-3 седмици, само да махаш косъмчетата отстрани? Може да ти изникнат нови на това място. Или имаш проблем, че там никога не са ти растяли?
    Когато бях в началото на седми клас, за има-няма 2-3 седмици ми пораснаха напълно, защото точно преди 15ти ми беше първият път с ленти иии.... xD
    Saatana! Vittu! Perkele!

Перманентен грим... И после като решиш да ги изтъниш/удебелиш? Не си струва, поне така мисля аз.
    Защо не спреш да ги оформяш 2-3 седмици, само да махаш косъмчетата отстрани? Може да ти изникнат нови на това място. Или имаш проблем, че там никога не са ти растяли?
    Когато бях в началото на седми клас, за има-няма 2-3 седмици ми пораснаха напълно, защото точно преди 15ти ми беше първият път с ленти иии.... xD
    ОО пускала съм ги за месец и пак не става. А на майка ми са толкова гъсти супер, за сметка на моите Бях гледала едно клипче една мацка за да си сгъсти визуално веждите слагаше сенки за очи, ам аз се чудя дали сега да не взема да търся подходяща гама сенки за очи и да пробвам.

Да, и ако тръгнеш да бягаш, примерно, всичко се стича... Все ще има някакъв начин, не се отказвай. Надали си единствената с този проблем!
    Saatana! Vittu! Perkele!

Да, и ако тръгнеш да бягаш, примерно, всичко се стича... Все ще има някакъв начин, не се отказвай. Надали си единствената с този проблем!
    Офф за това не помислих .... Ох как на "звездите" им ги правят толкова гъсти, естествени .... някой ако знае да казва.

Повече от фен Аватара на smiLexaga1n
    Град
    in y0ur dreams xdd
    На 14 и половина, защото реших, че са прекалено дебели и ме дразнят {бях си втълпила, че искам тънки вежди } , и в край на сметка като за първи път, не се справих чак толкова зле . Сама ги правя , ама вече внимавам, че по-миналия месец много ги бях оскубала и изглеждаха ужасно , но пораснаха пак и им се радвам .

Loko Sofia
    Manchester United

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си