- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как става?
Здравейте,искам да ви попитам дали някой е информиран как се разпределя по класове.Значи примерно от дадена паралелка се приемат 54 човека, а един клас се състои от 27 човека,та знаете ли как тази паралелка ще се раздели на 2класа (т.е по какви критери се разделя)
благодаря предварително
Само аз ли не разбрах за кво иде реч?![]()
Принципно как е разделен класа, или по-точно колко момичета/момчета има в определена паралелка, зависи от самото училище.
Примерно, в някои училища разпределят момичета и момчетата по равно в паралелките, в други не..
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Съжелявам ако не съм била кръсноречива.Значи имах предвит по какви критерии тези 54 човека приети в паралелката ще се разделят на 2класа с по 27 човека..![]()
Много точна си беше, но най-вероятно разпределянето е на случаен принцип. Най-вероятно гледат да има хора с различен успех.
Ако имаш нещо предвид (приятелка с която искаш да бъдеш в 1 клас) можеш да отидеш/те при директорката, да се поинтересувате иии да заявите, че искате да сте в 1 клас {}
Хайде със здраве![]()
риза/тениска, спортни панталони, обувки официални +/- сако, е това е моят стил![]()
![]()
![]()
Не знам дали е във всички училища така, но съм чувал, че в ЕГ се разпределяли по бал. Примерно ако има 3 класа с немски език, а приетите ученици са 72 ги разпределят по бал, от най-високия към най-ниския и така. Примерно има 2-ма с 35 бал, единия го слагат в 8А, другия в 8Б .. Следва някой с 34.70 и го слагат в 8В и т.н., надявам се да ти е станало ясно, че аз съм малко зле с обясненията![]()
В ЕГ и МГ е нормално да е така !
Умните трябва да са много умни, а простите много прости !!!![]()
риза/тениска, спортни панталони, обувки официални +/- сако, е това е моят стил![]()
![]()
![]()
В някои училища - учениците се разпределят по балове..В други - на "случаен принцип"..А пък може и езика да е различен,например:
- Биология с еди-кой си език /да речем АЕ/..
- Биология с РЕ да речев..
Не ти разбрах добре въпроса - затова така ги написах![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Или на случаен принцип или по номера.