- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов, любов и още любов...
Какво е за вас любовта? Опишете я точно както я чувствате =]
100% от гласувалите нямаменяма кво да описваме
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
ТЪРСАЧКА!!!![]()
Искам да видя вашите отговори, и не си правете труда да пишете, че има друга такава тема, защото съм убеден, че коментарите са убийствено умни..... А и не сте ли се замисляли поне малко какво точно е това нещо любовта?
Наистина има друга подобна тема.
При положение , че не съм изпитвал истинска любов (всично до сега е било само някакви увлечения) не мога да кажа с точност.
кво да ти описвам,като я няма![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ти т'ва ако можеш да го опишеш значи не е истинско.
Първоначално написано от SemperFidelis
Чувството е превъзходно.. и аххх тези пеперуди в стомахааа![]()
![]()
LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It
Логиката е в това,че любовта е чувство,което не може да се опишеПървоначално написано от speedhunter
А този,който може да я опише значи никога не я е изпитвал![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Коментарът ти звучи, сякаш поучаваш всички! От начина, по който си написал поста си съдя, че си на 13-14!Първоначално написано от speedhunter
Може и да не съм права, но пък и защо изобщо питаш!?
Ако имаш конкретен въпрос го задай, форумът не е говорилня! Ако искаш да обсъждаш нещо и искаш да си чатиш с някой на тема „Любов“, както е в случая, си пусни скайпа и си пиши с твоите лигльовци от класа!
това не е чат-стая, за бога!!!![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Форумът е точно за обсъждане на различни теми!!!Първоначално написано от AniBG
![]()
доста сте заблудени
всички
По темата:в момента не.
А по твоя начин на писане мога да кажа, че и ти не си от най-умните при положение, че не знаеш за какво е форумаПървоначално написано от AniBG
Но не съм тук за да се заяждам, а искам да видя какво е любовта за вас, как я чувствате, как я виждате... не е толкова сложно да отговорите
![]()
Добре, и аз ще дам моя отговор да няма сърдити![]()
Любовта за мен е нещо загадъчно, мистериозно... Тя идва, когато най-малко я очакваме. Да обичаме някого, означава да игнорираме недостатъците му и имаме желанието да бъдем винаги с тях, нищо да не ни разделя.... Любовта е също така и най-силното и прекрасно чувство на този свят, няма нищо по-силно от нея. Но всичко хубаво се постига постепенно и с търпение. Любовта е седмото чувство, което унищожава всички останали 6....
Да обичаш е подарък, който не всеки получава.... Да обичаш е да позволиш на другия да те унищожи, доверявайки му се, че няма да го направи.... Да обичаш е.... истинско чудо за мен, защото никога през живота си не съм изпитвал нещо толкова силно и красиво... (и съм бил влюбен и преди) Така аз виждам любовта =]
Виждам я една еййй такава,прилича малко на онова еййй тамСамо,че е мааалко по изкривена на ляво и по тумбеста в дясно ... Ама е точно като онова нещо еййй там!!!
А как я чувствам?!Ами чувствам я така,както се чувствах като видях гореспоменатото нещоСхвана нали?!Много е яко,а?!
......
Само човек,който никога не се е влюбвал истински може да каже,че любовта се описва лесно![]()
слушай авторе,не си губи времето да описваш любовта,ами се влюби и я усети!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Въх.... какви фермани се пишат тук... дай да се намеся малко и аз да ви поразваля кефа.. и после да има кого да псувате.
Любов, мъка, тъга, ярост.. всичко това може да се опише. за бога та това са емоции във ВАШЕТО тяло... тях ако не можете да обясните/опишете... за къде сте тръгнали? Като отидете на лекаря и казвате.. абе не знам аккво ми е, ама нещо се чувствам странно... не мога да ти опиша какво ми е, ама. искам да ме оправиш.
Или си казвате - "гърлото ме боли, снощи имах температура и гадене" и лекаря ви дава каквото трябва.
Който се е влюбвал истонски.. само той може да опише това, което е видял. Точно защото го е видял, опитал...почувствал. Другите.. само си мислят че са се влюбвали.. ама очевидно няма какво да опишат или да усетят.. затова се самозаблуждават че не би трябвало да може да се опише това нещо.
И още повече двафкате срещу всички, които ви казват че може и ви обясняват защо може. това че ТИ не можеш.. не значи че и АЗ не мога.. или още по малко че е невъзможно, нали?
Я малко на земята слезте
В момента нямам приятелка.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Еее шапка ти свалям \Първоначално написано от valdesbg
/ Още малко и щях да си помисля, че в този сайт няма разумни хора
Иначе много добре казано!
![]()
Добре, ще послушам съвета тиПървоначално написано от Elenichkaa
(говоря саркастично)
Владо,айде опиши ми,какво е любовта?!?!?!?!
Не,честно,защото аз явно НИКОГА не съм се влюбвала и НЕ ЗНАМ,какво е туй чудо щом не мога да го обясня ... МОЛЯ ТЕ,поясни ми ...![]()
Първоначално написано от SemperFidelis