- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов, любов и още любов...
Аз пък все си мисля, че тва чудо ''любов'' и тея думи ''обичам те'' изобщо не могат да обхванат емоциите, които са свързани с връзката между двама. Чак се дразня как всички си казваме едно и също ''обичам те'', за да изразим привързаността и всички други хубави чувства, които изпитваме към някой. А всъщност те са безкрайно различни за всеки човек. Така, че не знам по етикет и за всички останали какво значи ''любов'', но в моята връзка(любов) просто съществуват едни искрени, честни отношения, доверие и изобщо - това да бъда изцяло себе си пред този човек и той да бъде такъв пред мен и точно това да ни прави щастливи заедно.
Колкото и да пиша за тези си чувства, все ще е объркано, несвързано и емоционално, но все пак се опитах да го обясня с две приказки.![]()
Само ако си влюбен можеш да разбереш какво е.. чувството неможе да се опише с думи..![]()
За всяко нещо в света има дума и тя се получила съответно от това което представя и описва от това което самата дума изпълнява като функция.Не съм се докоснал до това нещо любов затова и тук няма да правя опит да давам обяснения или да доказвам нещо.Просто наблюдавайки хората,които знаят значението и съдя че всеки човек е открил това което е търсил като значение в нея и сега се учи да я изказва в моментите когато наистина тя съответства на това което той?тя усеща.Мнението ми в известна степен се препокрива с Punisherrr
Имам си да ,може би сериозен вече.. Емм чувствам е така че понякога не ми се яде ,не ми се спи.. съвкупност от емоции трепети не знам и аз самата..
Кога и къде ? Няма значение ,важното е да усещам устните ти ..
"В края на края какво е щастието?
Любов,казват ми.Ала любовта никога не носи щастие.Тъкмо обратното,свързана е с тъга,прилича на бойно поле,представлява много безсънни нощи,в които си задаваме въпроса дали постъпваме правилно.Истинската любов е екстаз и агония."(П.Коелю-"Вещицата от Портобело") ... този цитат описва най-точно любовта в моите представи.
Не мога да опиша любовта.Думите 'Обичам те' пак са някак слаби,за да изразят чувството.
Но най-просто казано-любов е онова,което чувстваш,когато се сетиш за него/нея и нещо в теб сякаш сияе.![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Като не можете да опишете любовта , значи ви е беден речника![]()
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Любовта е чувство на привързаност, грижа, привличане, симпатия, в някои случаи произлизащо или съпътствано и от сексуалното привличане. Най-общо това е потребността човек да бъде всеотдаен към друг човек. Любовта е дълбоко, неизразимо чувство, което се споделя от близки, влюбени, и такива, които имат интимни отношения.
Уикипедия
Това е любовта, казано по най-елементарния начин. Другите чувства (породени от нея) всеки си ги знае сам за себе си. Аз например, не бих искала да описвам любовта. Мога да я нарисувам, да я уловя в една снимка и т.н. (:
Речникът си ми е добре,просто каквото и да кажа не би било достатъчно добро описание.Има неща на този свят,които не могат да се опишат с думи.Първоначално написано от K_O_L_E_V
![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
за любовта трябват 2-ма
наистина чуството е неописуемо буквално се пренасяш в др свят
love is gone!
Любов е когато не можеш да дишаш без другия, когато се чувстваш като най-щастливия човек на земята,когато си мислиш,че няма по влюбен от теб,когато един неин/негов поглед ти дава достатъчно сила да се пребориш с всички трудности,когато чувстваш,че летиш,когато си мечтаеш да остареете заедно,когато обожаваш всяка една частичка от другия,когато си готов да се раздаваш,без да получаваш нещо в замяна,когато всяка вечер и всяка сутрин се събуждаш с мисълта за този човек
I can't stop myself from loving you <3
Според мен любовта е сладка болка независимо дали е споделена или не.Естествено,че когато е споделена си по-щастлив,от колкото ако човека дори не те забелязва,но и тогава все пак усещаш,че си жив.Самото чувство те кара да се замислиш за много неща,да видиш,че колкото и проблеми имаш все пак си щастлив и каквото и да преживяваш ти не просто съществуваш и дишаш ами живееш.Колкото по-силно обичаш,толкова по-силно те боли,но то е като наркотик.Искаш да обичаш повече и повече и не те интересува,че болката се увеличава,защото така ти харесва,а и не можеш да спреш.Понякога ти се струва непоносимо и не можеш да дишаш от еуфорията...искаш да кажеш много неща за това на хората около теб,но сякаш колкото и да се опитваш не можеш да подбереш думите си точно.А когато се почувстваш объркан и усетиш,че имате проблем нахлуват все повече чувства в теб и в душата ти и абсолютно блокираш от всякъде,но щом нещата се изяснят толкова голям товар ти пада от сърцето,че колкото и ужасен да е света ти сякаш виждаш обратното.
Не е вярно.Първоначално написано от 3oPuTy
Първоначално написано от soul1199
товам,че ти не си я срещнала не значи,че няма![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Чувала ли си за първата поетеса Сафо?Знаеш ли тя как е описала любовта?Първоначално написано от 3oPuTy
Описала я е по начина по който и действа физически-потни длани,туптящо сърце...учестено дишане и т.н. Много красиви стихове има,провери в нета и не говори глупости.Естествено,че не можеш да кажеш какво е чувството любов,но това не означава,че не си изпитвал истинска любов.Ако ти разкажа,колко много неща са ми се случвали и как съм ги преживяла...Когато описваш какво е според теб,това означава да разкажеш как ти влияе на теб.Тя не е материално нещо естествено,но целта на въпроса "Какво за вас е любовта" означава как усещате любовта.Ако не можеш да я опишеш как я чувстваш,означава,че не знаеш как...Но това,че ако я опишеш значи,че не е истинскаа е толкова грешно,особено спрямо мен.
И спрете да се заяждате с автора,личи си,че иска да обсъжда тази тема,а не да спори.Едно е да пускате глупавите си теми "Харесвате ли еди си какви момичета/момчета" "бременна ли съм" и т.н. ,пък това е съвсем друго.А и не виждам кого нападате точно и защо,че си е задал въпроса и има нужда да поговори с някой?Спрете се...това не е бойно поле,а е форум.
как си се вързала на това ?Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
![]()
We fear no one and the law cannot do anything to stop us.
Добре казаноПървоначално написано от SuNsEt
За незнаещите ще кажа,че Сафо и Алкей са първите поети на древногръцката лирика.Сафо е първата жена-поет и е открила музата си от любовта си с...ЖЕНА на остров Лесбос
Може да научите много от творбите и
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Любовта е това,което те кара да се чувстваш жив.Любовта е това,което те кара да намираш радост в малките неща.Любовта е това да се радваш на успехите на другия,да живееш с болките и радостите му.Любовта е чувство,което трябва да се изпита,а не да се обяснява !![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!