.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Град
    sofia

Любовно пожелание

Някой би ли споделил какви любовни пожелания ,любовни смси сте пращали на любимите хора за рождения ден .. или какво сте получили :Р
    Няма вече буйни страсти ..сексът стана като здрасти.. ;]]

Като реша да издавам автобиография, ще споделя.

По принцип аз мразя да ми честитят с смс! И всички покрай мен знаят това.За мен е достатъчно като се видим да ее измислил нещо оригинално и от сърце.
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

оф, бе хора, измислете си сами... не е истина просто, преди един месец измислях стихотворение на някъф галош, дето искал да се обяснява в либоф на няква на рождения й ден... и така, написах го, стана много хубаво и тоя цървул дори едно "мерси" не каза...

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от Elenichkaa
    По принцип аз мразя да ми честитят с смс! И всички покрай мен знаят това.За мен е достатъчно като се видим да ее измислил нещо оригинално и от сърце.
    аз пък предпочитам със смс, отколкото обаждане по телефона, писва ми да повтарям мерси и те да продължават да изреждат пожелания
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от mynichka
    Цитирай Първоначално написано от Elenichkaa
    аз пък предпочитам със смс, отколкото обаждане по телефона, писва ми да повтарям мерси и те да продължават да изреждат пожелания
    не ми харесва нито с смс,нито по скайп,нито с обаждане.Но ако получа казвам едно "мерси",но някак си не ми въздейства като пожеланието,изрекано очи в очи.

А авторе ако толкова искаш да честитиш чрез смс:едно здраве щастие успех и много любов според мен стига.Ако започнеш да измисляш или да търсиш дълги текстчета,няма смисъл.Това стига!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Момиче с такъв аватар, с такъв подпис и потребителско име не може да измисли любовен СМС? Край, пропаднахме

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Оф абе ебати и тъпата тема.
    Като си го измислиш сама тогава вече ще е хубаво.

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от Backspace93
    Момиче с такъв аватар, с такъв подпис и потребителско име не може да измисли любовен СМС? Край, пропаднахме
    И какво е общото?
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Защо не си развихриш фантазията и да си натиснеш зеленото копче в главата за ВКЛЮЧВАНЕ,ами чакаш на готово?Дори и смс да е ,то пак си личи дали е копнат от интернет или е измислен от теб.Страшно много мразя смс-и,които да копнати от нета.Винаги си личи.Даже една смотла веднъж ми прати СМС ЗА РОЖДЕНИЯ МИ ДЕН,в който пожеланието беше на ВИЕ,а не на ТИ...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Ша та клатя така както гладен циганин клати джанка .

ла-ла-ла

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    И какво е общото?

Никнейм - 69 любовна игра ..

Поне така го разбирам аз
    ла-ла-ла

Цитирай Първоначално написано от eminemfenka
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    И какво е общото?

Никнейм - 69 любовна игра ..

Поне така го разбирам аз
    Фенката ти обясни точно и ясно.

Голям фен Аватара на notlike
    Толкова ли не може да ти роди главата нещо от сорта на "Да си жива и здрава, успех, късмет и да се чувстваш като немец в танк"
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Цитирай Първоначално написано от notlike
    "Да си жива и здрава, успех, късмет и да се чувстваш като немец в танк"
    Цитирай Първоначално написано от notlike
    Ша та клатя така както гладен циганин клати джанка .
    тва е! пращай!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си