- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовно пожелание
Някой би ли споделил какви любовни пожелания ,любовни смси сте пращали на любимите хора за рождения ден .. или какво сте получили :Р![]()
Няма вече буйни страсти ..сексът стана като здрасти.. ;]]
Като реша да издавам автобиография, ще споделя.
По принцип аз мразя да ми честитят с смс! И всички покрай мен знаят това.За мен е достатъчно като се видим да ее измислил нещо оригинално и от сърце.
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
оф, бе хора, измислете си сами... не е истина просто, преди един месец измислях стихотворение на някъф галош, дето искал да се обяснява в либоф на няква на рождения й ден... и така, написах го, стана много хубаво и тоя цървул дори едно "мерси" не каза...![]()
аз пък предпочитам със смс, отколкото обаждане по телефона, писва ми да повтарям мерси и те да продължават да изреждат пожеланияПървоначално написано от Elenichkaa
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
не ми харесва нито с смс,нито по скайп,нито с обаждане.Но ако получа казвам едно "мерси",но някак си не ми въздейства като пожеланието,изрекано очи в очи.Първоначално написано от mynichka
А авторе ако толкова искаш да честитиш чрез смс:едно здраве щастие успех и много любов според мен стига.Ако започнеш да измисляш или да търсиш дълги текстчета,няма смисъл.Това стига!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Момиче с такъв аватар, с такъв подпис и потребителско име не може да измисли любовен СМС? Край, пропаднахме![]()
Оф абе ебати и тъпата тема.
Като си го измислиш сама тогава вече ще е хубаво.
И какво е общото?Първоначално написано от Backspace93
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Защо не си развихриш фантазията и да си натиснеш зеленото копче в главата за ВКЛЮЧВАНЕ,ами чакаш на готово?Дори и смс да е ,то пак си личи дали е копнат от интернет или е измислен от теб.Страшно много мразя смс-и,които да копнати от нета.Винаги си личи.Даже една смотла веднъж ми прати СМС ЗА РОЖДЕНИЯ МИ ДЕН,в който пожеланието беше на ВИЕ,а не на ТИ...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Ша та клатя така както гладен циганин клати джанка .
![]()
![]()
ла-ла-ла
Първоначално написано от FuckedUp
Никнейм - 69 любовна игра ..
Поне така го разбирам аз![]()
![]()
ла-ла-ла
Фенката ти обясни точно и ясно.Първоначално написано от eminemfenka
![]()
Толкова ли не може да ти роди главата нещо от сорта на "Да си жива и здрава, успех, късмет и да се чувстваш като немец в танк"![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Първоначално написано от notlike
тва е! пращай!Първоначално написано от notlike
![]()
![]()
![]()