.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

закъснява ми..

Момиче съм на 15 години и правих секс с моя приятел, но без презерватив!Сигурен бил, че не е свършвал в мен, но ми закъснява с не толкова фаталните 5 дена. Пила съм преди повече от месец escapelle след което редовно ми дойде.. Сега ми закъснява, не съм правила тест от притеснение да не предизвикам съдбата, но главния ми въпрос е може ли да ми закъснява от това, че ходих на море, или от това, че съм пила хапче.. ? Дали да си направя тест[мога ли да се доверя на това което например ще покаже теста ? ] Това са въпросите ми, към Вас. Благодаря предварително!

Направи си тест

http://vbox7.com/play:d76d4a57 <-- *Новата песен на Baja* <3

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Да, може да ти закъснее от това, че си ходrла на море и от това, че си пила хапче. Напълно нормално е. Апък и сезона може да си сменила, така че... Ами досети се сама, дали си била в овулация и дали може да има риск. Направи си тест, но се се знае дали ще ти даде правилен отговор. Той тесjа засича една бременност чак след около 4-6 седмици след зачеването . Чувала съм, че тези тестове дават до около 90-98% верен отговор, но никога пък не се знае. Направи си един, за да бъдеш за всеки случей по-сигурна!

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Виж сега...възможно е и от притеснение да ти закъснява...имала съм периоди в непреодолим стрес. И ми е закъснявало с цяла седмица.
    А за тест за бременност се искат да са минали поне 14 дена след половия акт.

напълно празни тревоги
    дойде ми 2 дена след като го побликувах

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Казах ти, това е от стрес.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от raq1995
    дойде ми 2 дена след като го побликувах
    Браво. Заключвам.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си