- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам проблем дайте ми съвет
Само като му прочетох ника в скайп и това, което ти е казал честно да ти кажа мисля че те лъже и мотае. Не знам, ти си го познаваш по-добре и би трябвало сама да прецениш какъв е и що е... Идеята да се видите тримата, ти, той и въпросното момиче, ми се вижда добра. Попитай го дали иска и ако е съгласен се вижте и тогава всичко ще излезе на яве, но ако не иска най-вероятно има нещо... Но има и друг вариант - тя ти е казала да пазиш в тайна разговора ви, което значи, че не иска да му го казваш на него=>може да си измисля
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Че какво му е на ника?Първоначално написано от GossipGirl89
(*) *[М]ъnik3n4yy vи пikae na "sлavata"..;]™ ммм звучи добре. Мъникенчууууууу... чудя се откъде пikае като няма пiшка!!?
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Аз се опитвам да му имам доверие но не става а името му в скайпа не е такова просто сложих на един друг абонат защото нейскам някой да знае името му в скайп... Утре правиме 1 месец а вообще незнам дали е изпитал нещо от този 1 месец но по думите му е изпитал дори и малко .. но аз съм му дала много неща
не си прави труда..явно момчето си пада леко курвар с извинение..не се мъчи с него..зарежи го преди той теб да зареже заради някоя пача![]()
Хмм, вариантите са 2 - или той разиграва и двете ви, или момичето лъже, за да ви скара. От това, което си написала става ясно, че му нямаш довериеПри това положение, каквато и да е истината, мисля че трябва да се разделите, защото във връзката ви липсва най-важното - доверието.
![]()
Тройка.![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar