.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Само като му прочетох ника в скайп и това, което ти е казал честно да ти кажа мисля че те лъже и мотае. Не знам, ти си го познаваш по-добре и би трябвало сама да прецениш какъв е и що е... Идеята да се видите тримата, ти, той и въпросното момиче, ми се вижда добра. Попитай го дали иска и ако е съгласен се вижте и тогава всичко ще излезе на яве, но ако не иска най-вероятно има нещо... Но има и друг вариант - тя ти е казала да пазиш в тайна разговора ви, което значи, че не иска да му го казваш на него=>може да си измисля
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    in the reality : )
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Само като му прочетох ника в скайп
    Че какво му е на ника? (*) *[М]ъnik3n4yy vи пikae na "sлavata"..;]™ ммм звучи добре. Мъникенчууууууу... чудя се откъде пikае като няма пiшка!!?
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Аз се опитвам да му имам доверие но не става а името му в скайпа не е такова просто сложих на един друг абонат защото нейскам някой да знае името му в скайп... Утре правиме 1 месец а вообще незнам дали е изпитал нещо от този 1 месец но по думите му е изпитал дори и малко .. но аз съм му дала много неща

не си прави труда..явно момчето си пада леко курвар с извинение..не се мъчи с него..зарежи го преди той теб да зареже заради някоя пача

Град
    Kazanluk
    Хмм, вариантите са 2 - или той разиграва и двете ви, или момичето лъже, за да ви скара. От това, което си написала става ясно, че му нямаш доверие При това положение, каквато и да е истината, мисля че трябва да се разделите, защото във връзката ви липсва най-важното - доверието.

Супер фен Аватара на fenasf
    Тройка.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си