.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Трябва ми мнение !

Досега само 1 път съм правила секс, и ме боля много но искам да попитам някой с повече опит от мен дали 2-ят път ще боли ли ?

Беше ли възбудена добре

Еми не много но може да се каже че бях възбудена

Пфф немам идеи... Чакай някой женско

П.П. на колко год си ти и на колко е приятеля ти

Аз съм на 14 а той е на 17

Нежен ли беше в началото?

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Може и да те боли. Още си тясна и дори и да си добре овлажнена пак може да почувстваш лека болка,макар че ри всеки е различно. Мен примерно винаги при първите 1-2 вкарвания ме боли малко, а водя активен сексуален живот от 2 месеца... Така, че спокойно нема се притесняваш.
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Първият ми път не беше в това момче с което съм а с едно друго и да беше много нежен , но аз бях прекалено уплашена от всичко което се случваше

Цитирай Първоначално написано от bebe7o
    Може и да те боли. Още си тясна и дори и да си добре овлажнена пак може да почувстваш лека болка,макар че ри всеки е различно. Мен примерно винаги при първите 1-2 вкарвания ме боли малко, а водя активен сексуален живот от 2 месеца... Така, че спокойно нема се притесняваш.
    Нема се прая на експерт но според мен не е била възбудена както трябва... Както и да е по спокойно следващия път

Знам че още съм тясна но кога ще стана по широка ?

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Продължавай със секса, докато почне да ти харесва.

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Цитирай Първоначално написано от truculent
    Цитирай Първоначално написано от bebe7o
    Нема се прая на експерт но според мен не е била възбудена както трябва... Както и да е по спокойно следващия път
    Да тя самата си каза в един пост по-горе , че не е била много възбудена. Аз имах предвид , че сега дори и да е (за разлика от първия път) пак може да я боли.
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

ще те боли и 2-рия и 3- път после вече ще намалее

Не се притеснявай за това, ще те боли първите 2-3 пъти, но не е болка за умиране и постепенно ще вземе да ти става все по-хубаво, ососбено ако приятеля ти знае как да действа и е опитен

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Може но ще е много по малко ....

Много зависи от приятеля ти... НЕ от размера му, а от това дали може да те възбуди. И при първия път е МНОГО нормално да боли. Следващите 2-3 пъти също...
    ЕМИНЕМ В БЪЛГАРИЯ!!! ---->
    http://www.facebook.com/pages/We-wan...4987735?v=info

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от BiGBaDWolF
    Може но ще е много по малко ....
    +++111

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Няма значение дали ще ти е за 2ри или 222ри път ... Когато не си възбудена достатъчно - ще те боли. Е, ако си някаква широка кофа /което ме съмнява де, казваш, че веднъж си го правила/ - тогава няма да те боли.

I'm inlove with a criminal...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си