.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 72
    Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her

Вижте за какво се присетих
    Т'ва е мазало
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Какъв е вашият проблем спрямо тях?
    Защо коментирате свободния избор на хората?
    Какво цели тази тема?

Супер фен Аватара на someonerandom
    Като видях втората снимка още малко щях да падна от стола
    А по темата:Така си им харесва,да си се снимат.Въпреки че в сравнение с някои,които изглеждат като извадени от най-страшния кошмар,който някога е бил сънуван,други си изглеждат направо добре
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Не ми ли омръзна тази тема? Сериозно ви питам, какво има да му обсъждате на този въпрос? А защо не направите някоя тема за четиринадесетгодишните, които се снимат по цици?

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Е ок де като не ви кефи темата що пишете?
    Авторката е решила да провери дали има хора, мислещи като нея.
    Според мен основната идея на темата е смях, ;д или поне аз така го разбирам
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Ами, по последни сведения, форумът е за изказване на лична позиция и мнение. Следователно, аз изказвам мнението си за темата, а именно, че тя е глупава и лишена от всякакъв смисъл.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Асоциация за свирка.
    all day... all night... what the fuck?!

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Цитирай Първоначално написано от mrfahrenheit
    Какъв е вашият проблем спрямо тях?
    Защо коментирате свободния избор на хората?
    Какво цели тази тема?
    Хихихихих вижда се кой се обижда......

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Aaaaa,имах култовата такава снимка от лигня.Яко в черно,с шиповете,мешката и всичко и тая физиономия.Умрях да си се смея. Направена е за ебавката,естествено,ама съученичките ми съвсем сериозно се снимаха така .
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Град
    В мислите ти..
    Всеко сам определя как да процедира с тялото си ,никои не може да ги съди.. и аз често съм се снимала така ,все пак знам че голям процент от момчетата ги кефи това,а останалите просто не си го признават..
    Кога и къде ? Няма значение ,важното е да усещам устните ти ..

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Противни са ми тия физиономии, тип "пилешко дупе". Няма какво повече да кажа.

I'm inlove with a criminal...

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Вече и много "хубавци" се снимат по тоя начин. Какво да кажа, момчетата станаха на момичета, момичетата и те не знаят какви са вече. Глупаво е. И още не мога да си обясня какъв е този мерак да изглеждат толкова предизвикателно.

Въпрос на лично мнение и вкус, но все пак и на естетика.

Правят го, защото е модерно. Ако стане на мода да си слагаш антенка на телетъбис на главата, отново ще има много, които да последват това без да се замислят.

Пълно е с разни безхарактерни кифли, които си мислят, че като правят като болшинството, ще се впишат по-добре и няма да останат настрани. И тъй като не могат и не си дават сметка как го правят, се получават образите тип "ела с мен в пещерата да уплашим ламята", които довеждат до лошата слава на въпросната физиономийка.

А относно съблазняването на другия пол (или същия - нека да приемаме различните ) това, че се е нацъкала и натокала, може да й осигури някой за вечерта, но за нещо по сериозно трябва да покаже какво има "под опаковката"

П.П.: ако все пак харесвате да правите пилешки устни по снимките, тренирайте пред огледалото

Град
    София, baby
    Сладурки Мислят си, че като направят "duck face" as you said са готини и секси. Да а,а са смешни и леки. Толкова е противно. (физиономията де)
    Dum Vivimus Vivamus

Veni vidi vici

нищо особенно просто пак някакъв вид "мода" същото като със снимки пред огледалото в банята.някои се снимал така друг му харесало и тои се снимал и така по веригата....и понеже някои "яка" мацка или момче си словило такава снимка в профила и всеки и тои слага че да не остане по назад и то вече се превръща в нещо нормално.

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    ^^ Снимките в огледалото в банята или в тоалетната са ми адски странни... Все едно не могат да намерят къде да се снимат, ами в банята... или на тоалетната чиния... Не знам... странно е, гадно е /поне според мен/
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Град
    Kazanluk
    Хаха и на мен са ми ааадски противни момичета, които винаги като се снимат, правят джуки Супер банално е станало вече Друг любим номер на "мацките" е да се снимат в огледало с някое гъзарско телефонче Огрооомни цаки, които прикриват всички дефекти на лицето също много обичат да слагат, когато се снимат Кеф им прави и да се снимат с оскъдно облекло - тип чалга-звезда, а после се чудят защо момчетата виждали в тях единствено парче месо за е**не Оригинални са, да

Повече от фен Аватара на vas4e3to0
    Град
    Днес на Марс , утре на Венера!!!
    Аз имам точно седем такива снимки, но не защото мисля, че е ЯКО, а защото в този момент съм се разглезила с приятелки. Ето няколко от тях: http://static01.mucunki.com/user_ima...04/4009431.jpg
    http://static01.mucunki.com/user_ima...04/4000372.jpg

Иначе и на мен не ми харесват ето тези пачаври:
    http://static01.mucunki.com/user_ima...07/3968212.jpg

Просто, избор на вкус. Някои мислят, че това ги прави незаменими. : ))

Мега фен Аватара на sasha_90
    Остави ги!На когото не му харесва да не се снима така.На мен също не ми харесва такъв вид физиономия.

Не ви ли омръзна да обсъждате тоя въпрос? Аз също понякога правя така. Пък и сме в свободна държава, всеки може да прави каквото си иска. Хайде сега да не си вадим кирливите ризи, щото и вие не сте идеални ... ;]]

Супер фен Аватара на fenasf
    Баси яката шунка

Кво се гневите на кифлите ?! Мен лично ме кефят
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

All you dumb bitchez look fuckin' retarded
    Просто не знаят как да позират и си мислят,че така изглеждат добре

P.S (postscrip) - за латиница!
    П.П (послепис) - за кирилица!

След като толкова много се снимат по този начин, значи има и такива, които ги харесват. Мен лично не ме кефи позата "джучки", ама не се и дразня чак толкова.

Повече от фен Аватара на vas4e3to0
    Град
    Днес на Марс , утре на Венера!!!
    А пък ето това най ме дразни. Деца на 12г. да си правят косите вид ЕМО и да си я боядисват черна. Също сенките и черния молив изобщо не им отива. Снимки:
    http://static01.mucunki.com/user_ima...04/4008178.jpg
    http://static01.mucunki.com/user_ima...04/3973471.jpg
    http://static01.mucunki.com/user_ima...04/4008177.jpg

И тук не само устните 'са проблема', а и родителите)

Град
    няма значение
    Много хубава тема , БРАВО !

От година и половина близо се опитвам да схвана логиката или причината , защо "готините госпожички" си правят тея патешки усмивки . Е добре на някое жълто патенце му отива , ама на тях не мисля . Мислят си че са красиви , а същност пораждат у мен само шок и ужас .
    То моди , моди , ама тая много дълго време е вече "на пазара" и май отърване няма , защото като гледам ден след ден се появяват нови и нови "куклички" . Дали копират патетата или нашите чалга "певици" незнам . Ама няма смисъл . То да бяха само устните , ами деколтето до пъпа , късите поли-колан , никовете ( "сладуранатаааа - с 500 а-та " , "sexykuchkaAa " ) . Абе момиченца кой ви излъга така жестоко , че това е яко ???? Те тея няма да изчезнат , а за нас остава просто да стоим и да им се подиграваме
    I love you so much
    Every breath that I breathe is for you
    Every step that I do is for you
    Every beat of my heart , every smile on my face is for you !
    Because you are everything for me !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си