Винаги съм си мислела,че кифлите си цупят устните така като за целувка или нещо такова...
На мене ми е по-смешно как се правят на интернет звезди.В смисъл много ме веселят никовете на тея госпожици (сладуранатаааа,sexytooooooo,kuchkaa aaaa,baby94) или как на повечето снимки си пишат нещо от типа на `УнИкАтЧеЕеЕе` или `ПеРфЕкТнАаАаа` и тем подобни.Това според мене е по-абсурдното.
vas4e3to0 е дала добър пример с ето това: http://static01.mucunki.com/user_ima...07/3968212.jpg
Или като няма кой да те снима и се снимаш сам пред огледалото в банята по бельо със светкавица.Това като го видя и си помислям `Ето това вече е изтъркано...`
Няма да говоря за тоя тип момичета,които обсъждате-тип чалга звезда.Оскъдно облекло,екстеншъни,огромни те цайси и т.н. и т.н.В друга тема съм го коментирала това.Не ми пречи и не ме интересува как се обличат,дори не ги мисля за курви,защото нямам такива предразсъдъци спрямо хората.Но естествено,ако момичето е прекалило с аксесоарите си или с прекалено късата си пола и вече е станало грозно,тогава ми прави впечатление,защото не е хубаво от естетическа гледна точка.Въпреки че няма как да отречете че каквото и да си говориме мъжете много се връзват на такива лесни момичета.
И последно-тея патешки физиономии им играят лоша шега на момичетата,защото те се мислят за много красиви и сексапилни,но действителността не е такава.Незнам от колко време насам не съм виждала момиче с нормален никнейм,снимки необработени с фотошоп и без абсурдните надписи по тях или такова,което е показало естествената форма на лицето си без патешкия задник,който се опитват да правят с устните си.Познавам и много такива момичета,които на живо са закръглени,грозни и пъпчиви девойки с всякакви кусури по тялото,но в интернет са `кучки,но не твоите`,`уникатчета` и `сладурани` с перфектни муцуни и ефектни снимки пред огледалото.За да не ми става прекалено дълъг поста,ще кажа нещо последно.Красивата и стилна жена е тази,която можеш да съблечеш по бански до басейна,да свалиш грима й,да намокриш косата й и дори тогава тя да е красива и чаровна и да има самочувствието да застане пред обектив,който не се намира над главата й от птичи поглед и да се усмихне,показвайки истинска усмивка,а не нацупена физиономия.Тийнейджърките не са такива и търсят ефектното,но преекспонирано,то става смешно.
Пак се извинявам за дългия пост.