- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да се боря ли изобщо...?
Такамм има едно проблемче.. така де аз имам едно проблемче.. чатя с едно момче от 3-4 дена насам.. харесва ми .. от едно училище сме, голям чаровник е.. обаче е свикнал на женското вниманиеВсе още не ме е поканил на кафе апък е и много зает.. Изобщо струва ли си да се боря за него или да се оправям
![]()
Ако самата ти искаш-бори се,ако виждаш смисъл и възможност да стане това,което очакваш.
Външността не е всичко. Тва първо. Второ - ако ще и 1000 мадами да тичат подир него, той, ако не е някоя самовлюбена селска кифла, която си е самоповярвала и целта й е да огрее навсякъде, проблеми няма. Ако си му направила впечатление, ще те покани на кафе. Ако ли не, но е точно момче, има шанс да си станете добри приятели. Всичко зависи от човека, характера му, неговите симпатии и намерения и твоите амбиции.![]()
За к'во се бориш за фейсбук или за и-мейл?Първоначално написано от portokalka1994
авторкее.. нищо не губиш да излезеш с него на кафе ако те покани, ако видиш,че държи на теб, и не се прави на голям филмарако не те покани не се ядосвай..
![]()
Ако го искаш - бори се!!
не се изказвай неподготвен,прасе
Щом се чудиш значи не си сигурна.
Изясни се сама със себе си - ако го искаш се бори !
На мен ми е ясно, че го искам, но проблема е, че се дърпа сякаш... нищо.. ще продължавам да му пиша и към края на седмицата, ако той не ме е поканил аз ще го поканя..нали няма лошо аз да го поканя?
![]()
Май се филмирам а?![]()
Май даПървоначално написано от portokalka1994
![]()
Първо - не се знае какъв характер е. Второ - защо пък трябва точно на кафе да те покани - ако е точен пич, ще иска да отидете на разходка. Кафето е твърде изстъркано място и почти всеки, притеснен ли, не знам, се сеща за това. Освен това момчето може би иска да те опознае по-добре, защо не излезете малко на разходка? Защо ТИ не го поканиш да се разходите? От какъв чеп ти е да се завирате в някое опушено място, дето може и да не си чуете думите. Понякога ставате смешни - "познавате" един човек от 4 дена (виртуално, при все), и вече искате да сте с него, не можете без него и прочие. Еми, излезте, поговорете като зрели хора, а не се филмирайте. Виж това клипче, може да ти помогне http://www.youtube.com/watch?v=2Svwm_k9hYk
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Зависи какво искаш.Бори се само тогава,когато си сигурна,че искаш само авантюра.
Ако го харесваш бори се, но не прекалявай. Ако усещаш, че се дърпа го остави.
Успех!![]()
Живота е борба. Бори се и защитавай интересите си![]()