- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съвет + смс ако може?
Значи ситоацята е такава:
харесвам 1 момиче,пиша си от бая време с нея (1седмица ),но тя си има приятел,с който несе е виждала(само по скаъп).Тои е от друг град а тя от моя(ние софя тои пловдив),момчето е бая зле като го фана он в скаип го права да си говори сам пред монитора
,ама вапроса е че като го базикам мн ми мрънка тя.Така де имам и номера и сега сам решил да я отказвам от неиня "приятел".Предложете ми какво да правя,и ако искате кажете някои готин смс
<-- С това мнение темата се изчерпа.Първоначално написано от winterfresh4o
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
L0o0o0o0o0o0o0oo00o0o0occckkkkk!
Извинявай,ама нищо не разбрах![]()
Вярно е,че софиянците говорят леко на диалект ама това твоето си е просто ...
Ако може превод на темата и може да ти отговоря![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
ок превода е следняПървоначално написано от 3oPuTy
харесвам момоиче,тя има скаип "приятел" с които никогя несе е виждала,какво да правя по въпроса.Надявам се така да е по ясно.
А другите постове пичове ходете се застреляите.На 16 год сам и несам шопи ако може ReaDy и dPa3HuTeJl да непишат вече в темата щото сте тъпички и неви искам тъпите постове
Викаш онзи бил много зле...Ти не му отстъпваш![]()
Авторе , научи се да пишеш и не им се бъркай във връзката .
бax та в малумника мейна.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
хахх .. не си ти човекът, който трябва да я 'откаже' от него. Не им се меси![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Абе брадчед ми беше софианец свиква са![]()
Ам баце ако си постоянно с нея ш стани др немоа ти кажа.. Вари си пии млекото ръзбираш ли![]()
Звън Звън снощи обадили сеъм разбира се
Разкарай се от София бе накадърен цървул!!!Първоначално написано от drakon44
Първоначално написано от Nakadah
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе по темата:казаха ти го.. Не им се бутай!!!
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Оня може да е зле ама и ти не си от най д0брите![]()
Аре да не се обиждаме на шопи и шопландци! Шопите живеем в землянки. Блоковете са за софиянците "У градо"Първоначално написано от vaseto0o0
![]()
Авторе щом са от различни градове тряа да си много прост,за да не можеш да направиш нищо по въпроса.Не са се виждали,ама са гаджета!![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
ето и 1 смислен коментар.Ами като заговоря с нея по темата,как така са гажета и тн. тя започва да ми мрънка и да ми се кара.Според мене ще бъде най-добре да си потърся друга.Първоначално написано от Elenichkaa
ЕДИТ:Сега за всички долни спамерчета,когато писах темата ми се спеше адски много,небях спал от 27-28 часа,бях пил 2 бири,и предполагам че съм допуснал някоя друга грешка![]()
![]()
Грешка ... Сега като си се наспал и не си пил допускаш 1-2 грешки,а тогава бяха поне 10-20 ...Първоначално написано от drakon44
![]()
+1! При това Авторът сам си отговори на въпроса - „...Според мене ще бъде най-добре да си потърся друга....“Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Първоначално написано от 3oPuTy
СОФИЯНЦИТЕ ГОВОРЯТ ЛЕКО НА ДИАЛЕКТ ?!?!?!?!![]()
.. или селяните ,които са дошли в София
.. оф боже
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Според мен селяните, които са дошли в София говорят на диалект, защото и аз съм от София, но нямам село и затова не говоря диалектно!Първоначално написано от lyfche
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
И какво аз имам село и какъв е проблема?Познавам софянци дето седя срещу тях говорят ми и немога да зазепа кво искат да ми кажат.Първоначално написано от AniBG
Вие май не сте наясно с диалектите в България ...Първоначално написано от AniBG
![]()
Вземете попрочетете малко инфо в нета преди да говорите,защото и вие "столичните гражданчета" говорите на развален българо-шопски.Просто такъв ви е диалекта в този край на България.(и представи си не говоря само за София,а и за Лом,Пловдив,Видин,Монтана и т.н.)