- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съвет + смс ако може?
Е, не ми се сърдете за спама, ама като дойдат софиянци на море във Варна, почват да се мъчат да говорят правилно, защото разбират, че тук няма много да ги разберемАма то едно Е накрая, всяка дума на Е, после на Перник се подиграват, че на О. Смешна работа - какво е значението от кой град си? Дали от София, дали от Кюстендил, или Бобов Дол, всички са хора. Софиянците да не са богопомазани. И за да е пълна гаврата, ще напиша заглавието на една новина във Vesti.bg
"Тази година на море ще ходят образованите хора, младите и софиянците"![]()
![]()
![]()
![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Аз ли съм тъп,бе пикльо ? На 16 бил .. ти клавиатура виждал ли си някога??Първоначално написано от drakon44
А за тия диалекти: и аз съм от София , тва не значи че трябва да говоря на развален български ,нали ?
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Амид а точно ти.Аиде лок темата,че аман от спамерчетаПървоначално написано от dPa3HuTeJl
ТОЛКОВА СИ ТЪП,че ми става неудобно да ти чета темата ..16 години бил ?! 16 години с мозък на първокласник .. деЧКООООО!! и кво кефиш се че наливаш хората по скайп ли ? няма как да ти променя мисленето ти си пълен неудачник >.>
Уааау, момичето има скайп приятел, когото НИКОГА не е виждала на живо
![]()
Автора пък иска идейки какъв есемес да й бил пишел
Ясна работата - и двамата не сте дорасли още за тези неща
![]()
Смятай "приятелят и" какъв е сом щом си позволява да бъде правен на 2стотинки от такъв неграмотник, като теб. А смятай тогава тя колко е заблудена да си върти скайп "любов" с тоя, направо ще си паснете.![]()
хахахахах, щял да я отказвахахаха, тя ако САМА реши ще си се откаже
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!