- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- обезкосмяване на задните части
Със какво си махате космите по дупето и разстоянието от топките до ануаса. Въпросът е прдимнно към момчетата!!
ALL-In
предимно за момчета? ми момичетата нямат "топки"....![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
+1!!!Първоначално написано от krokkrok
![]()
![]()
То ние нямаме и пенис, ама това е друг въпрос...
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
абе , откъде да знае човека. според него може и да имамеПървоначално написано от AniBG
![]()
Нямаше логика,беше любов.
Първоначално написано от SummerMakesMeHappy
![]()
оо да, разбира се всичко е възможно да не забравяме
![]()
For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Поне знае,че предимно момчетата иматПървоначално написано от SummerMakesMeHappy
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Не съм момче , но ще се постарая да ти помогна..
Може да ползваш самобръсначка,деепилиращо кремче, сега са излязли и деепилиращи спрейчета - около 12 лв са , можеш да отидеш и на козметик..![]()
ла-ла-ла
Това с козметика...Първоначално написано от eminemfenka
![]()
![]()
![]()
Авторе, само ако изпозваш това с козметика - предупреди козметичката (ако е жена) да не се стряска!![]()
![]()
![]()
![]()
Женско съм!![]()
![]()
![]()
Айде стига сте панирали момчето! Къде-къде по-добре е да отиде на козметик, а не да се окепази сам! Отивай, няма от какво да те е срам и няма да ти стане и да ти е неудобно, не се притеснявай!![]()
Е да, ефективно е, но е много болезнено при това на такова място!Първоначално написано от ver0nika_
![]()
Женско съм!![]()
![]()
![]()
Абе... трай, бабо, за хубостЖенско съм. И на мен не ми е особено кеф, ама точно там ме боли по-малко отколкото баш отгоре
![]()
Вместо да бяхте писали глупости,да бяхте помогнали на автора..Направо...
По темата - Наистина е най-добре на козметик..Няма нищо срамно в това..Ще те боли,но пък няма как..По-добре така,отколкото вкъщи да се мъчиш..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Отиди на козметик, няма от какво да те е срам. Леля ми е козметичка, ако знаеш колко мъже ходят при нея за кола маска на онези места... не е нещо необичайно, споко![]()
на козметик е и по лесно,че те виждат по добре...наистина няма защо да се притесняваш,а и е по трайно отколкото с бръсначката.заслужава си неудобството....
![]()
![]()
Аз съм момиче, но ще се опитам да помогна по някакъв начин. Посети козметик. Малко е болезнено на това място, даже и малко множко, но пък си струва. После цял месец няма да имаш грижи. Или си вземи депилиращо кремче.![]()
Наистина доста тапо е това че въпросът е предимно за момчета :д но първоначално мислех да формулирам вапроса по друг начин за това съм се объркал.Мисля че на всеки може да се случи.
ALL-In
Човече.. не се спичай ! Първо мислиш после пишеш > Да си знаеш![]()
После всички от Перник били зле !Иначе зад YES cafe имаше козметичка ако не се лъжа ! Не е хубава и срама няма да е голям
Отиваш сваляш гащи и след 10 минутки си готов !
Аз не съм различен а просто вие сте еднакви !
Истинското момиче има достойнство,самочувствие,н о не е нагла..Тя е силна,но е мила..Има свой стил,свой вкус..Готина е ,но не е фукла.. Sexy e,но не е к*рва
Много си тъп,Саше!!!
Взимаш едно Жилетче [Gillette] и си свършваш работата![]()
justt me lol
хаха чакай да се проверя...момиче съм ама за всеки случай
![]()
1вия вариант, за който се сещам е със самобръсначка, а 2рия е да отидеш на козметик въпреки, че е малко срамно.
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei