.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Град
    Филибелиец

Анален секс

Съфорумци,да питам нещо.Значи правил съм с 4 момичета анален секс,4-тото е сегашната ми мацка ,която ми казва,че и харесвало като цяло ,но след акта имала некви проблеми със сядането.Обаче другите три никога не са ми казвали това,а само че по време на акта ги боляло.Та възможно ли е да има проблем със сядането - гледам я ,че наистина след това замята странно задника и сяда на една страна или просто се прави?

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Пич,или не е правила това до сега или... размера ти и е дошъл големичък

Град
    Филибелиец
    Е за размера чак големичък едва ли - на 16 години съм и горе долу толкоз сантиметров.А за това ,че не е правила,не беше.

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Ами явно,защото и е за 1-ви път,пробвайте още няколко пъти и ще разберете дали е от това

Град
    Филибелиец
    Е бати повече около 12-13 пъти съм я оправял отзад и всеки път е така.

Кога ще се научите, че дължината не е от значение... Все тая. Та по темата, най-вероятно мацката не го е правила достатъчно,. Ако ползвате малко лубрикант, не си бил нежен и така нататък е напълно възможно да се получи ! Практикувайте го по-често, ако продължава да не може да сяда, сменете лубриканта, позата ...

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    не знам какво да ти кажа малко смешно зву4и ама... да няма хемороиди??

Град
    Филибелиец
    Не.

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Практика-това е!
    Давай по много на често !

Град
    Филибелиец
    Абе практика практика ама ми е съвестно като и става така.За това пуснах темата да събирам мнения и препоръки.

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Ами тогава,ако тя не иска прекратете това... има и други места за тая цел.Друго не знам какво да кажа.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Ако я работиш много страстно, понякога се получава така. Пробвай по-нежно, с лубрикант и нека е напълно спокойна и отпусната (демек предразположи я), преди да почнете.

Супер фен
    Град
    София
    Към Автора: давай го по-нежно следващия път, ползвайте малко повечко лубрикант... Другите ти го казаха!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Фен Аватара на MarietaS
    Град
    Неопределено
    Това със сядането е нормално,за болката също си боли по време на акта ама зависи как го правите.Опитай да си по нежен и внимателен,повече лубрикант и дано си е ок.Но все ми се струва,че пак ще и е кофти да сяда.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Като не й е приятно - не го правете!

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас
    След запек сядате ли нормално ?
    Трудните неща ги правя на момента ... за невъзможните ми трябва минутка

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Разцепи я майсторе ...

Не се преструва момичето, то и аз бях така 1-2 дена след случката и наистина е некомфортно и трябва да седнеш само на едната страна .. Ама разликата е, че при беше само за 1 пъхане на грешното място, а за твойта мацка просто незнам как е издържала..

Re: Анален секс

Цитирай Първоначално написано от miroandonow
    Съфорумци,да питам нещо.Значи правил съм с 4 момичета анален секс,4-тото е сегашната ми мацка ,която ми казва,че и харесвало като цяло ,но след акта имала некви проблеми със сядането.Обаче другите три никога не са ми казвали това,а само че по време на акта ги боляло.Та възможно ли е да има проблем със сядането - гледам я ,че наистина след това замята странно задника и сяда на една страна или просто се прави?
    просто не го е била правила скоро и за това се е получило така
    sleda ot lubovta

Цитирай Първоначално написано от Nicoletee
    Не се преструва момичето, то и аз бях така 1-2 дена след случката и наистина е некомфортно и трябва да седнеш само на едната страна .. Ама разликата е, че при беше само за 1 пъхане на грешното място, а за твойта мацка просто незнам как е издържала..
    Пъхнал ти го е рязко, нито си очаквала, нито си била предразположена. Няма как да не се чувстваш дискомфортно.

По темата: Както казва Кrem4et0 - ако не и е приятно, не го правете.

Тя да си прецени дали дискомфорта след това си заслужава аналния.

разцепил си дупенцето мой приятелю , и сега ще ака без да може се сдържи.

Град
    Филибелиец

Цитирай Първоначално написано от Trollneral
    разцепил си дупенцето мой приятелю , и сега ще ака без да може се сдържи.
    Не съм и го разцепил ти пак ...

Според мен ако си вещ в занаята няма да замята и да има дискомфорт след като я изтропаш там
    - Луд съм мамо луд съм
    - Пиян си сине въри си лягай

Град
    Филибелиец
    Цитирай Първоначално написано от 0y7ofCon7roL
    Според мен ако си вещ в занаята няма да замята и да има дискомфорт след като я изтропаш там
    И какво трябва да значи да си вещ в занаята?Тука във форума само вещи ли са в занаята?

Цитирай Първоначално написано от 0y7ofCon7roL
    И какво трябва да значи да си вещ в занаята?Тука във форума само вещи ли са в занаята?
    Имах предвид че да чукаш някоя в дупето и в пусито са две много различни неща и ако нямаш достатъчно опит а и тя също, значи може да се получат много неща но не и удоволствие за полвинката ти
    - Луд съм мамо луд съм
    - Пиян си сине въри си лягай

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си