.
Затворена тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Привличане...

Здравейте! Аз съм 92 набор и съм от София и имам странно привличане към известни футболисти.Имам си гадже,което иска да спи с мен , но аз винаги го отблъсквам,защото искам да се пазя за Пике.Не знам обаче не мисля , че се спя с някое момче някога.Само с известен футболист.Кажете какво да направя.Всяка вечер гледам негова снимка и просто вече не знам какво да правя ... (не е шега) :(

Казвай на гаджето си да си купува една тениска на барселона и действайте, а ако искаш пък се пази за пике
    - Луд съм мамо луд съм
    - Пиян си сине въри си лягай

Фен Аватара на ilia_92
    Град
    Столиците
    А си мислех че наборите са по-малко заблудени

Ако родителите ви са нямали деца значи и вие няма да имате деца.

...колко гледни точки има всяко от нещата,
    и въпреки, че знаем пак избираме само ЕДНАТА... - Bisolini /Kingsize/

Според мен е глупаво да си мечтаеш как ще спиш с Пике. По-добре го направи с гаджето си ( разбира се ако си готова ) Излишно е да мечтаеш за нещо почти невъзможно. И аз така се "влюбвах" в известни личности, но когато бях на 10 години (сега съм на 20 )...

Град
    Плевен
    Хаха Не мога да повярвам бате .. !! Имаш гадже а се пазиш за друг .. заеби сегашния си .. и се запознай със пике .. и нещата ще се подредят ..

Ебахти гаврата

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Ти си пияница !

Ми кво да направя - по-силно е от мен.Ние също с едни приятелки си имаме клуб и всеки петък се събираме и си говорим за него и цял ден гледаме негови снимки и клипчета с него. :oops: А с гаджето преди малко се скарахме и той ми каза , че съм луда щом го преследвам тоя футболист ( пълни глупости). :shock:

Повече от фен
    Град
    Бургас
    Неразбрахте ли , че момичето ви гаври

Не се гавря . Истина е всичко това . И не съм пияница . Напълно съм трезвена , много съм свястна ама просто съм луда по Пике.Ако искате ми вярвайте.
    Аз съм измислила нещо ... гаджето ми ще си сложи снимка на Пике на лицето ( само тогава ще мога да го обикна ) - той е съгласен на всичко.

Цитирай Първоначално написано от Pigueforever
    Не се гавря . Истина е всичко това . И не съм пияница . Напълно съм трезвена , много съм свястна ама просто съм луда по Пике.Ако искате ми вярвайте.
    Аз съм измислила нещо ... гаджето ми ще си сложи снимка на Пике на лицето ( само тогава ще мога да го обикна ) - той е съгласен на всичко.
    ХАХАХА Просто като си представя картинката гаджето ти със снимка на пике на фейса си и те млати здраво.....
    - Луд съм мамо луд съм

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    ОМГ..Темата е ебавка,нали ?
    Глупаво е да се пазиш за друг,който е почти НЕВЪЗМОЖНО да го
    срещнеш..Не мислиш ли ? А и ти си си на 18 години - тогава мисли като такъв..Като вече голям човек..
    А и на всичкото отгоре си имаш гадже - вместо да си мечтаеш,защо
    не му обърнеш малко внимание..

Аз съм измислила нещо ... гаджето ми ще си сложи снимка на Пике на лицето ( само тогава ще мога да го обикна ) - той е съгласен на всичко
    Е,как си тръгнала с него,при условие,че не си го обикнала..
    Бахти простотията
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Аз се хванах с него само щото не исках другите да ми се подиграват и да ме мислят за лесбийка.А той и без тва не си е наред.Много е глупав - не ми е на нивото.Всичко ще направи квото му кажа (даже и за снимката).
    Просто си нямате на представа колко е прост.

Хах милата, кви изисквания само, девствена ще си умреш. Горкото ти гадже, кажи му за тъпите си комплекси че да те зарязва и да си намери момиче с малко мозък.
    PS: Да, личи си че е глупав щом е с теб, горкия...

Цитирай Първоначално написано от JakesInsanity
    Хах милата, кви изисквания само, девствена ще си умреш. Горкото ти гадже, кажи му за тъпите си комплекси че да те зарязва и да си намери момиче с малко мозък. :lol:
    PS: Да, личи си че е глупав щом е с теб, горкия...
    Но аз нямам комплекси.Въобще не мога да те разбера.Как ще си намери ново гадже като той е толкова прост,че и в тоалетната не може да се оправи.А Пике е друго нещо.И аз съм много умна.Просто си преследвам желанията.

Аз се хванах с него само щото не исках другите да ми се подиграват и да ме мислят за лесбийка.А той и без тва не си е наред.Много е глупав - не ми е на нивото.Всичко ще направи квото му кажа (даже и за снимката).
    Просто си нямате на представа колко е прост.
    Прост прост ама ще си сложи снимката и ще те изплющи и после най-вероятно ще те отсвири щото явно даже и таъв човек не заслужаваш. Бахти и хората ще излизаш с него и ще му правиш мили очички като сте заедно а иначе ще го обиждаш колко бил прост и тн.
    - Луд съм мамо луд съм

Ми кво да не го обиждам той не може да си каже името.Иначе е много хубав ама е под мой контрол.Ние от клуба много се гаврим помякога с него.Иначе и аз съм много хубава- всички са ми го казвали ама те не ми трябват трябва ми само един.....

Ох, направо ще си го кажа - много си зле. : x Горкото ти гадже.. ама наистина е прост, колкото го описваш... щом ще тръгне с теб . o.0
    Пике дори не знае за съществуването ти.
    Ама продължавай да си мечтаеш за него, надявам се поне да се запознаете.
    Не искам да съм груба с теб, но слез от облаците.. и все още се надявам темата да е на базик.

ами наистина не е на бъзик.Откровено е всичко.И аз се надявам да се срещнем и още от първата среща да се влюби в мен :grin:

Голям фен Аватара на notlike
    Съжалявам, но Пике е зает - той си има приятел - Ибрахимович А иначе това твоето се нарича БОЛНА АМБИЦИЯ - освен това и ти си проста, защото се правиш, че човекът ти ходи зад гъза, но това показва твоята простотия. Ако беше умна, нямаше да го търпиш, защото умните жени не обичат празноглави мъже. Дано съм бил изчерпателен - изпий едно нес кафе и се събуди. Животът не трябва да се проспива
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Ще си умреш в чакане тогава.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Ех този Пикенбауер, не стига, че мачка на терена, ами и завладява сърцата на "интелигентните" пуберки.. Да знаеше само кви неща му мислят в България..

По темата - върни се в реалността, щото май си живееш в някъв твой свят.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    т.11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си