- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Целувка
вижте аз съм момче на 14 год и никога досега не съм имал гадже и.... може ли да ми кажете как да се целувам с език защото вчера една седмокласничка ми пусна тя знае а аз неи непрекъснато се дърпам когато тя си отвори устата за да ме целуне с език моля за помощ
Еми не се дърпай а и пусни и ти бреТя като си отвори устата си я отвори и ти, бутни си езика в устата и и го търкай в нейния. Теоритично е така но когато го изпиташ ще разбереш истинската страна на целувката
![]()
И като се дърпаш, как очакваш да се научиш?
Всичко е практика.![]()
Целуването му е майката.Не се страхувай.Само гледай да не я олигавиш много.![]()
И преди,и сега, ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !
много се отракахте последно времеиначе както викат простоватите хора... езика: ляво дясно горе долу и айде
P.S: Ако продължаваш да се дърпаш може да си помисли че не я харесваш и да ти тегли една майна.. помисли и за това ;]]![]()
Батеее щом ти пуска език,пускай и ти ... не се притеснявай отпусни се и се води по нея !
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Е кажи и на момичето, че искаш по бузките да се целувате като дечицата
Lexynnka
Не се дърпай и следвай нейните движения .. не е трудно!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
В тоя живот не всичко се учи по учебник,брат. Може да прозвучи смешно,понеже нямам нито годините нито опитът за да кажа нещо такова,но си е истина![]()
Westside rollin' all day, every day
Брат не се притеснявай ни най-малко , следващия път когато ти пусне отваряш и ти джукитеТо идва от самосебе си няма кво да чакаш
![]()
Е б а и бягам !
Праи сте хора! Пи4 отпускай се , пускай и ти и останалото е машинопис- идва отвътре!
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
не трудно и аз бях като теб следваш неиния език какво прави :P
Но... Има доста различни техники. Сега на някого ще му се стори смешно, но смея да твърдя, че и толкова елементарно, на пръв поглед нещо, като целувката, което се прави едва ли не спонтанно, има своите особености. Колко от отговарящите са опитвали дълбоко отпускане и засмукване на езика на другия, например? Техника, която е изключително приятна, но само ако партньорите се познават добре и я владеят. Изисква и доста голямо доверие, което изключва захапване със зъби(боли), прекалено силно засмукване(боли коренът на езика и то толкова ужасно, все едно ще ти го изтръгнат. А така заболява и при най-малкото стягане, вследствие на колебание)?
Пробвал съм го и наистина е много приятно.Първоначално написано от Emilen
![]()
И преди,и сега, ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !
Вече си мисля, че утре половината форум няма да може да говори, след неуспешен опит да се изпита техниката...
Иначе, наистина всеки път е различно и изисква известна адаптация към партньора. Няма нищо фатално и в олигавването, ако и на двамата не им пречи. Просто някои хора имат "по-сочна" целувка. Не е нищо страшно. Просто се отпусни и импровизирай.
http://vbox7.com/play:8d2d788f Не е като атомна физика ...
Отпусни се и следвай нейните движения. Първият път винаги е кофти, но само първия, после ще се научиш.![]()
Я не се излагай бе ! Отвори уста , изплези език и право напред >>> :P![]()
![]()
Така ги подготвяте все едно ще ходят на война..Първоначално написано от TheSecret
![]()
Нещо елементарно е ,целувала съм се на 12 за пръв път,и тогава не си спомням да съм се притеснявала..
Да ти имам проблемите (БТВ: не ти ща проблемите а късмета XD)Първоначално написано от evilthunder
http://nagradionline.info/vote/menace4
Гласувайте и ще получите услуга
Ще бъда и съм влюбен аз,
и така до сетния си час.
Rikh' darman derigno'h darmee
Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...
Mah, Why I'm the only guy who is still lonely and virgin?Първоначално написано от silvencety
I've kissed a girl, and... mah it's a veeery long story....
Напрао го казЪх...
BTWBTW: t0d1t0, XD
http://nagradionline.info/vote/menace4
Гласувайте и ще получите услуга
Ще бъда и съм влюбен аз,
и така до сетния си час.
Rikh' darman derigno'h darmee
Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...
1во. Импровизирай...
2ро. Как очакваш да ти "покаже" някой във форума...![]()
![]()
Време му е да пробваш и това удоволствие от живота!