- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се запозная с нея ?
Здравейте , на скоро почнах да излизам с един фр да си цъкаме баскетбол . И един път точно преди да си тръгна започнахме да си говорим за момичета . Питах го дали има готини в неговия квартал и той ми отговори че има една която не познавал обаче била много красива . На другия ден пак си цъкаме и тя минава покрай нас и приятеля ми казва че това е тая . Хареса ми много . Засега имам facebook-а й само и се чуда какво да правя , защото не сме от един квартал а съм сигурен че ще излизам с този приятел още много време за да играем . Последния път мина с една приятелка и някакво момче и просто не искам да отида при нея и да и кажа името си , защото ще е много тъпо , а много искам да се запозная с нея и после нещата да потръгнат някак си . Плс някой да ми даде некое съветче . Благодаря Предварително![]()
Сори за преди малко разбрах какво искаш да кажеш .. Аз щи там съвет или я заговори когато я видиш или ако те е срам заговория по фейса.. Друго решение няма![]()
Звън Звън снощи обадили сеъм разбира се
Ти как мислиш се завързва ново запознанство...?Младото поколение с тия компютри съвсем се провали,ако си мислиш че запознанствата стават само като пишеш яки коментарчета под снимките и във фейсбуук си в дълбока заблуда...Първоначално написано от mice1234
Просто отиди и я заговори съвсем непринудено,сигурен съм че ще измислиш все нещо,бъди оригинален.
то може и тъпо да е ,обаче е доста сладко според мен![]()
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!
От кое село си,та върви тоя номер?Първоначално написано от 4ori4ori
връзват ли много на тоя лаф или?
Да си от село не е срамно,но ако се държиш така сякаш си от село вече е.Незнам как ще си намериш момиче с това поведение.
Просто мнение![]()
О значи си момиче,още по зле за теб ;[
Баси във Вакарел имало тоалетни...Първоначално написано от 4ori4ori
![]()
може да стане нещо подобно:както си играеш хвърляш топката близо до нея....отиваш уж заради топката...извиняваш се и казваш "приятно ми е еди кой си съм..."...тя ти казва името си...завързваш сладка приказка,като обръщаш внимание и на момичето,което е с нея (ако не е сама)....
а може и да използваш факта,че с твоя фр са от един квартал...и той да я заговори и да те представи....
абе ако искаш има милион варианти,но според мен по ФБ няма да ти обърне особено внимание,за това по-добре на"живо".
и все пак успех!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Това е за мен начинът. Успех пич.Първоначално написано от Elenichkaa
Вземи тоя демидж....Първоначално написано от bratignat
![]()
Иначе по темата едва ли съм квалифициран да говоря, след като попадам в същата ситуация като автора всеки Божи ден. Но да се направя и аз на разбирач - защо не помолиш общия ви приятел, този с когото играеш баскет, да ви запознае двамата?
таа и аз да искажа мнение![]()
и аз бях по същия начин ... и го заговорих в фейсбук оттам се запознахме взехме си скайповете видахме се ии та в момента сме много добри фр и се надявам да се получи ако не ... Поне да си останем фр
![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Засили се, блъсни се в нея и после и се извини!
Няма как!Първоначално написано от bratignat
![]()
![]()
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Пиши и 2 реда в фейса и след тва като се видите я заговори![]()
Първоначално написано от Krischu
Ооо да , ако момичето е умно по тоя начин шансът му за успех е 0.00 %.
Използвай някои от по-горе изложените съвети да я заговориш![]()
![]()
Това най-ми харесаПървоначално написано от Nakadah
От всичките предложения само на това бих обърнала внимание.Първо ще се ядосам,че го е направил нарочно,а после ще се заливаме всички от смях
Ще стане врътката,ако пробваш.Поне така си мисля.Е,ако е някоя кифла-най-добре по фейсбук...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Първоначално написано от Nakadah
само внимавай да не си счупи нещо щот после да не се наложи и цветя в болницата да й носиш
![]()