.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    Фен Аватара на TwoFace
    Град
    Blagoevgrad ;]

Лаптопа започна да издава звук

здравейте,когато включа лаптопа да се зарежда той испилка 1 път..а сега не спира да пилка като пипна нещо..или като го мръдна малко...много е досадно..може ли някои да ми даде причина ...ако не утре да го водя на сервиз?
    Който се цепи от к0олектива,к0олектива му го нацепва ко0лективно !

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Пиукането е най - вероятно от дъното.Моя стария комп беше така.Дано да няма нещо по сериозно че тия дъна за лаптопи,се намират трудно и са най скъпата част (е зависи от матрицата де)
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Това първоначално единично пиукъне означава, че всичко е наред и компютъра продължава с работата си... Един вид се самодиагностицира и не открива нередности!

Обаче многократното пиукане означава, че има някаква хардуерна грешка или нередност. Възможно е да е от рам паметта или дънната пладка или друг проблем! Възможно е също така компютъра да е настроен при преминаване на определена работна температура на определен компонент (най-често процесора) да издава подобен звук! Аз ти препоръчвам моментално да го отнесеш в някой компютърен сервиз да го погледнат и да ти кажат каква е причината!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си