.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

ДА СЛОЖИМ ЛИ КРАЙ !?

значи историята е следната.. ходех с едно момиче около 3 месеца .. това беше преди около година..правех всичко за нея и много я обичах.. но разбрах че ми е изневерявала с един приятел и сложих край..блокирах я от скайп фейсбук и навсякъде.. подминавах я и не я поздравявах в продължение на 5-6 месеца.. когато реших че вече чувствата ми са изчезнали я отблокирах и реших да си останем просто фр.. тя обаче започна да ми пише всеки ден и след около2 месеца писане тръгнахме пак.. сега съм заедно с нея от около 2-3 месеца... в началото тя беше мн мила..пишеше ми постоянно казваше ми че ме обича с смс-чета в 3=4 през ноща..изпращала ме е до нас и идваше до нас като излизахме да се видим .. сега от около седмица нещо и стана и се държи ужасно... незнам какво да правя .. пише ми в скайп през 20 мин с по 1 дума... не сме се виждали от 5 дни защото тя постоянно измисля някъкви оправдания.. не ми звъни и никога не знам къде е.. когато и казах по скайп че не можем да продължаваме така тя ми се смее с някви човечета и казва стига глупости и тем подобни и се опитва да ме изкара виновен... много я обичам тя ми е първата любов но ми върти съшите номера като преди..

незнам какво да правя помогнете не искам да слагам край имам чувството че е единствената и никога няма да намеря по подходяща .. умна красива с идеално тяло ... но просто незнам кажете какво да правя плсс.. ; (((

Мн лошу се получава... Еми като продалжава така нямаш избор.. Поговорете кво става що те избягва нз не сам по разговорите.. И ше разбереш кво да праиш
    Звън Звън снощи обадили се ъм разбира се

Град
    София
    Може да си е намерила друг.. Ти не си животно за да се държи с теб както си иска, майната и.. Момичета бол. Успех приятел!
    Грубо ли е ако питам: Курво, как си?

Повече от фен Аватара на IrRePlAcEaBlE
    Град
    Lost in the Paradise
    Кажи си и директно, че трябва да поговорите и я попитай защо се държи така.. Тогава вече ще прецениш какво да правиш. Може да си има някакви проблеми в семейството, например и затова да се държи по този начин. Трябва обезателно да поговорите лице в лице, а не по skype.
    Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
    искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...

Значи, взимаш едно малко, остро канцеларско ножче и я резни през средата....

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Пф като прочетах заглавието на темата си викам пак некви емота търсят поле за изява...

Ти явно я харесваш,обаче нея не я влечеш вече.Намери нячин да я разнообразиш,да закрепите връзката си отново или в близко време ще останеш без приятелка.

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Съгласна съм с мнението на IrRePlAcEaBlE ^^
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Супер фен Аватара на spopi
    ехх толкоз ли не разбрахте с говорене става ние не можем да четем мисли или да знае какво иска нея и познаваме. Поговори с нея друго незнам какво може.

хах заеби я тая няма смисъл Една "приятелка" се държеше по същия начин с едно момче, и беше защото се зарибяваше с един друг.. по който буквално си беше изгубила акъла,а той я въртеше на малкия си пръст... но понеже бях от другата страна и знам много добре за какво става въпрос.. Режи я няма смисъл да се занасяш с такива

Не слагай край, а цяла точка

Зарежи я,повтори ли се веднъж бъди сигурен че и 2-ри ще има

Наистина стига по скайп,това не е място за сериозни разговори.Кажи и че искаш да се видите,защото е важно и поговори с нея.Но според мен щом го е направила веднъж,ще ти направи тоя номер и втори път,но нз.

II. Права и задължения на потребителите
    6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
    kalpazanka

амии май наистина има някви проблеми в семейството .. защото наскоро ми плака по телефона как техните пак се скарали и някви такива.. като я питам какво става казва незнам напоследък ми е много нервно и някви такива но това не е оправдание да се държи така.. :?

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Поговорете очи в очи .. не в скайп ;/ таака само стават нещата по-сложни .. вижте се и ще разбереш как стоят нещата ..

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Наистина излезте и се разберете наживо, така няма да има как да ти се измъкне и ще разбереш истината, да се надяваме
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Тегли й майната!
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Това че ти е първата любов не означава че ще е последната по добре сега да сложиш края. Щом веднъж ти е изневерила пак ще го направи. По добре сега защото по-натам ще е още по гадно и за двамата

Град
    BurgasS
    Зарежи я!!
    Незнам как след като ти е изневерила с твой приятел си могъл да и дадеш втори шанс.Има и други не е само тя красива и умна с хубаво тяло

Може както казваш да има проблеми и да не и се излиза,да не и се пише ... Но незнам щом казвашм,че преди ти е изневерявала трябва да си имаш едно на ум.Пробвай сериозно да поговориш с нея,пък ако не стане според мен изобщо я зарежи и не се занимавай с нея.И все пак, успехи и дано всичко се оправи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си