- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Зад гърба ми..
Не издържам вече. Момичето, което наричах най-добра приятелка и момчето, което до преди 2-3 дни ми казваше обичам те ми се подиграват зад гърба..Във вторник приятелят ми се разсърди без явна причина, и тъй като това доста пъти се е случвало реших този път да го оставя той да ме потърси, когато реши. Е да ама не... Всеки ден излизахме цялата компания, а той постоянно беше намръщен и се цупеше. В четвъртък трябваше да ходя на гости на моя братовчедка, но тъй като времето стана много топло решихме да отложим за идната седмица. Бях казала и на "най-добрата" ми приятелка и на гаджето ми, че ще заминавам тогава, но както казах не заминах, а в същия ден не можах и да изляза, и вечерта съвсем случайно ги видях как двамата минават покрай нас и се държат за ръце
![]()
![]()
Просто не мога да опиша състоянието си в този момент... от тогава не съм излизала от вкъщи. Тя ме потърси 2 пъти но аз не и вдигнах телефона. Не знам какво да правя, дори не знам какво да чувствам
И това получавам от хората, които най-малко съм очаквала да ме наранят по този начин
Трябваше да споделя това на някой
Не знам какво да правя, прекалено съм ядосана
Не мога да проумея как може да има такива хора
![]()
![]()
Понякога живота е много гаден..важното е да запазиш самообладание,въпреки че те боли.
ПП.личи си каква приятелка ти е била
Такива хора ще срещнеш навсякъде..Заеби ги не ти трябват такива пруятели .
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Мдаа, интересно. Ами никой нищо не може да направи. От дълго ли ходите с приятеля ти?
Такъв е живота.Между другото приятелката ти е нагласила нещицата.
Просто можеш да и теглиш 1 майна : )
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
Най-доброто, което можеш да направиш с тези карти е да спреш всякакви контакти и с двамата. Нека разберат, че са си пропиляли шанса, не просто да са ти близки, но дори да те виждат.
Не знам какво да те посъветвам. В момента съм в подобна ситуация.
Приятели не съществуват (или са срещат рядко) Постъпили са мн гадно. Мога само да ти пожелая УСПЕХ и забрави ги тия така наречени "приятели"
И приятели и гадже се намират не си обвързана с тях во веки.Ще си намериш други,а тези двамата пълен игнор и това е.
Ибъси "приятелката" , Ибъси "гаджето" , тоя сиг ще потърси и ще ти каже че мн съжалява ама ти трябва да направиш само едно нещо![]()
За да не го пиша и аз същото...^Първоначално написано от Sh@d0w
Не само приятелката ти,ами и гаджето ти са...На каква възраст са и двамата?
За напред имай едно на ум за всеки,който е срещу тебАко искаш да им го върнеш-няма смисъл,според мен.Все пак,ако гнева в теб напира-издебни ги,докато са заедно и им бий шамарите,докато не пуснат кръв.Може да ползваш и бухалка,пръчка,тръба..всичк о с две думи
![]()
Разбира се,последното не е препоръчително да го правиш.Всичко ти решаваш.Прецени дали искаш да си съсиваш живота заради двама нещастници или ще продължиш мирно и тихо без никога повече да се свържеш с тях
Мисля,че втория вариант е по-добрия.
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Тъпа работа..нищо ново..
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Преживях подобна нещо само че не ми беше приятел но се събираше с нас Много тъпо се получава По - добре си намери други приятели
Аз и тя сме на по 16, той на 17. Опитвам се да не мисля за това, но просто не мога.. Сякаш постоянно чувам неговия гласНикога няма да им го простя! За жалост всички сме в една компания, но мисля вече да не излизам с тези хора. Просто не мога.. Ако ги видя ще си изпусна нервите и не знам какво ще направя
Да не говорим, че тя преди седмица най много скъса с приятеля си, който много "обичаше"..
Явно са се утешавали взаимно
![]()
Ти сама си отговаряш на темата...Спри всякаквите контакти с тези хора(не само тези двамцата,ами като цяло компанията) и просто си имай едно на ум за напред![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Отпиши ги !
Живота е гаден. ;> А такива нагли хора в него изобщо не са ти нужни.
Случвало ми се е подобно нещо, макар и не чак толко злобно. Ъм, гадно е. Като се отделих от хората се почувствах много по-добре.
Абе един шамар и на двамата но не докато са заедно, че изглежда много тъпо... и после чао... и така :P![]()
![]()
![]()
Ако сте били наистина толкова добри приятелки , тя ще те изгуби , това е най-голямото нещо да изгубиш приятел , а колкото до кретена - не се занимавай ,пълно е с идиоти , няма смисъл да си тровиш живота с елементарни хора
Don`t guve a fuck ! xaxa
Хах зарежи го и се направи , че незнаеш нищо ..
Или вариянт 2 .. зарежи го гаднооо а на нея и начукай канчето да види кой е майстора..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ла-ла-ла
може да не е било това което изглежда въпреки че в повечето случаи си е точно това kоето изглежда...може би са се държали за ръце чисто приятелски.. не си прави прибързани уводи по добре поговори с него за това и си изяснете нещата..Успех!![]()
![]()
![]()
![]()
Слушай,на всеки втори му се е случвало.И на мен също.Трудно е да осъзнаеш какво е ставало зад гърба ти,но има и добра стр.
Осъзнаваш кой и кои са ти истински приятели.И ако нямаш е по-добре да го знаеш,нали?!?
И най-добре просто излез от ситуацията с достойнство и не се опитвай да отмъщаваш и тем подобни!
Но не ги оставай в невидение,събери ги заедно и им кажи какво знаеш:"Видях ви,няма смисъл от обяснения нито от каквото и да било.Имах ви доверие-изгубихте го!Е,това е което имам да кажа"
Ако започнат да се оправдават им кажи"Поне имайте доблеста след като толкова време ме лъжете,да не го правите и сега!"...
и спираш да контактуваш и С ДВАМАТА!
...успех!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Просто им го нацепваш, като кажеш "Надявам се двамата да сте щастливи заедно", едно потупване по рамото и се оттегляш бавно и спокойно, с усмивка на уста. Направо ще ги смразиш
EDIT: Гледай да го направиш пред цялата компания![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.