- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Зад гърба ми..
Ибахх тии гаднитее "приятели" и азз си имамм една такава ,,не си единствена ,, абеее ,, както казаха преди мене ,, "надявам се да сте щастливи заедно " ии еднаа такаава злобарска усмивка вкарваш ии всичко е окей , следд ден два може даже "приятелката ти " да идва да ти се моли ,, амаа кел файдаа ,, спираш всякфи връзки с тях и готово , инъче определено е мноого гадно ,, може наистина взаимно да са се утешавали
![]()
бе ,, на оня може ии единн хубавичък шамар да му вкараш ,,
нее мноогоо амаа достатъчно болезнен да е ,
![]()
![]()
![]()
www.album.bg/nikoll4479 < -- Me !!
В живота няма как всичко да е розово, понякога ще стават хубави неща, понякога ще стават и лоши, ще имаш истински приятели, ще имаш и предатели в живота си, ако не паднеш, няма как да се научиш да ставаш, това е. Просто приеми, че тя е била предателка, и той с нея..идеалната двойка, ще си се предават помежду си, а ти си излизай с компанията е да не те интересува. А за да не си мислят, че си си била на село и нищичко не си видяла, вдигни му следващия път и само кажи "Не заминах заради времето,знаеш, голяма жега..Ти как си ала-бала..." и по едно време изръси "Онзи ден бяхте много сладки с (името на приятелката ти). Допадате си като двойка-и двамата сте сладки предателчета.Пожелавам ви много щастие..." и му затвори.
о и тфаа ее много оригиналноо ,,Първоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
даже веднъж бях в такава ситуация ии азз го казахх същото ,, ама съм много добричка и пакк сее събрахмее
![]()
![]()
www.album.bg/nikoll4479 < -- Me !!
аз ако бях щях да им направя скандал , въпреки че не съм 100% това е най-доброто решение ама![]()
![]()
мн е гадно най- яко е да ги оставиш сами да се прецакат
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
поговори с тях поне ... и после евентуално прекрати всякакви контакти с такива хора
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Има няколко варианта:
1) Отиваш и говориш с тях. Разбирате защо са го направили и т.н., евентуално им прощаваш и всичко е ок. Няма смисъл да се отделяш от компанията.
2) Правиш се, че не знаеш и виждаш те какво ще направят.
3) Правиш панаир на "приятеля" и "приятелката" си.
4) Спираш да им говориш, да излизаш с тях, да им вдигаш телефона, блокираш ги в скайп. С една дума- игнор.
5) Казваш им да бъдат щастливи и се махаш от там с усмивка на уста. (както казаха преди мен)
Ти решаваш.![]()
Успех!
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
pisety000, определено не беше приятелско![]()
Не съм казала на никой, че знам какво става и вчера моята "приятелка" с най-голямата си наглост ми писа и започна да ми разправя с кой щяла да излиза и т.н., а аз се правя, че нищо не знам и днес ще излизаме само двете по-рано да говорим, а после ще дойдат и другите, а доколкото до момчето.. не знам как ще се сдържа да не му вдигна скандал![]()
Наистина поговори с тях.щом ще излезеш по-късно с приятелката ти ако може така да се нарече де...кажи и че си ги видяла заедно и и искай обеснение... трябва да говорищ поне с един от дваматане трябва да седиш и да мълчиш като риба..успех,миличкаПървоначално написано от Brok3nHeart
ако ми се случи на мен - автоматично са мъртви и дваматане знам за другите но за мен това е най-жестокото предателство! тези хора явно грам не държат на теб. никой от тях да не ти спомене нищо и да чакат момента теб да те няма и да се възползват от него.. много долно.. ако тази твоя "приятелка" поне малко те уважаваше можеше ако не друго поне да си си признае.. но щом дори това не е направила не знам какво ти говори това... колкото и да ти е трудно мисля че трябва завинаги да ги изхвърлиш от живота си защото те точно си се подиграват с теб ...
Не се ядосвай,смисъл няма..станало е вече,връщане назад няма. Трябва вече да си се убедила,колко добра приятелка ти е била, а гаджето ти колко ти е бил верен.. 97% всичко е било нагласено от преди това, по-добре е станало,че ти си ги видяла,а не ти е казал някой друг,защото може би тогава нямаше да повярваш на това което чуваш и щеше да продължиш да поддържаш контакт с тях.Не се отчайвай,продължи напред и им натрий носовете и на двамата.Покажи им,че можеш и без тях и те сами ще те потърсят за прошка!И за напред си избирай по-верни приятели.. може да е само един но да е човек на място
От скандали файда няма,само ще се унижиш.. оставяй ги,няма да са много щастливи
![]()
Бахти долната постъпка :@
Не знам,ако бях на твоето място..абе щях да направя някой скандал да повикам малко,да видят другите колко са долни.Бих казала,че се радвам,че е с нея,защото вече ще мами нея с други,а не теб. ;д И ще и кажа,че е просто един боклук и само най-долния човек,ще причини това на най-добрия си приятел.
Но няма да им дам да говорят,да ми се обясняват,то се е видяло всичко.
Ако бях на твое място, в момента, в който ги видя да се разхождат за ръчичка, бих излязла и бих им застанала отпред. Ей така, за да им видя физиономиите.
Като поговориш с нея насаме, недей да казваш веднага, че си ги видяла. Първо се порадвай на актьорските й способности, а после й залепи разказа за видяното от теб, като шамар зад врата - изведнъж... Например : "Ти и **** (името на приятеля ти) забавлявахте ли добре оная вечер?". И по реакцията и обясненията й ще разбереш какъв човек си наричала "най-добра приятелка".
Относно гаджето ти - направо не ми се коментира. Щом ти изневерява с друга, и то не с коя да е, а с най-добрата ти приятелка - значи трябва да ти е пределно ясно, че е недорасъл мухльо, който не знае какво иска и затова жонглира между две момичета.
С две думи - внимавай на какви хора се доверяваш и с кого дружиш. Някои хора забиват ножа в гърба изневиделица. И най-гадното е да го научиш от трета страна, или да го видиш с очите си. Тъжно, но факт... Човек през живота си се убеждава, че напълно и крайно трябва да вярва само на себе си. Това разбира се, не значи, че не трябва да имаме приятели.
![]()
майкоо... оле на колко години си? откакто чета в тийн проблем това е най-добрият отговор в тема ever!!! впечатли ме много!Първоначално написано от monotonous
Авторке, от цялата тема това беше най-важното, надявам се да се оправиш с тея предателчета малки...![]()
![]()
![]()
![]()
Тотален игнор за тия два боклука.![]()
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
На 18 съм, мерси за комплимента.Първоначално написано от Blondityy
И успех на авторката![]()
Тая как ти се пише в графата с приятели не знам. Помисли си много дали си заслужава дори да я изслушаш.По-добре я остави и според мен си си помислила да и отмъщаваш но не е добра идея. Като осъзнае че е изгубила приятелка за някав дрисьо ще съжалява.
tell me what i wanna hear . .
Много гадно са те изиграли.Не знам дали ще им кажеш,че знаеш за тях,но спри да се занимаваш с тях.Игнорирай ги.Чрез твоето безразличие ги накарай да съжаляват,докажи им,че те губят,не ти.
Тва е ебахти филма.. Остави ги не се занимавай, нали знаеш всичко се връща (: не се ядосвай и следващия път внимавай с `приятелките` и `любовта ти`