.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Това,че съм излязла с някое момче ВЪОБЩЕ не означава,че го харесвам
    ONE TEAM, ONE DREAM, BULGARIA !

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Ако момче ме покани на кафе и ако ми е симпатичен не ми пречи да изляза с него. Това,обаче, не значи, че го искам за гадже.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Голям фен Аватара на MissBianka
    ами определено ако не го харесваш ще му създадеш грешно впечатление, защото ако не ти е симпатичен защо да излизаш с него- все пак винаги можеш да си намериш някое оправдание да не го правиш(най-малкото)

Град
    В мислите ти..
    Не винаги ,излизала съм поради това че няма какво да правя,че ми е било скучно ,някой да ме кара донякъде с някаква цел .. Но да има и варианти с които съм излизала за приятел,мдамм не отричам ..
    Кога и къде ? Няма значение ,важното е да усещам устните ти ..

Цитирай Първоначално написано от umri
    umri,и защо пък трябва момчето да плаща сметката,или да хаби нерви,или бензин ... и т.н.?!
    Когато момче се запознае с теб, първата му мисъл в главата му е коолко хубаво ще му е, докато ти го слага в устата или в шундрата. Според теб съществуват момчета, които се запознават с теб и те канят да излезете, защото си нямат друга работа и търсят нови ПРИЯТЕЛИ. ахахха. Това е илюзия, която само женски мозък може да породи.
    Грешка. Това, че ТВОЯТА първа мисъл е такава, не значи, че на всички останали е. По твоята логика, абсолютно всичките ми приятели, до последния, са искали да им пусна. А по-голямата част не са (не отричам, че има и от другия вид ).

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от frozendeath
    Цитирай Първоначално написано от umri
    umri,и защо пък трябва момчето да плаща сметката,или да хаби нерви,или бензин ... и т.н.?!
    Когато момче се запознае с теб, първата му мисъл в главата му е коолко хубаво ще му е, докато ти го слага в устата или в шундрата. Според теб съществуват момчета, които се запознават с теб и те канят да излезете, защото си нямат друга работа и търсят нови ПРИЯТЕЛИ. ахахха. Това е илюзия, която само женски мозък може да породи.
    Грешка. Това, че ТВОЯТА първа мисъл е такава, не значи, че на всички останали е. По твоята логика, абсолютно всичките ми приятели, до последния, са искали да им пусна. А по-голямата част не са (не отричам, че има и от другия вид ).
    Живей си с илюзиите... и не забравяй за рекламата на Спрайт. Твоят най-добър приятел иска.... да ти го изтропа в ямата.
    Temet Nosce

벨야카

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си