.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57
    Повече от фен Аватара на SladkotoPoly

Голяма Омраза след това Любов възможно ли е ?

Здравейте сладурии !!! Така искам да питам нещоо:случвало ли ви се да се мразите с някого,или просто да не се харесавате,да се обиждате,да се псувате,да не можете да се понасяте,или просто от едната страна до е била омразата ,а след това да се е появила любов между вас или просто симпатия?? очаквам вашите отговори и си разкажете историите
    Мразя очите си,защото те видях.
    Мразя устните си,защото те целувах.
    Мразя ръцете си,защото те докосвах.
    Но мразя и себе си,защото те обичах!

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Значи преди те харесваше, после те обиждаше, намрази те, а ся те обича или какво ?

Иначе по темата може да се поспори, лично на мен не ми се е случвало.. Но пък мисля, че омразата е много силно чувство, дори вид страст, а чувствата лесно се менят та може с лекота да се превърне в любов.. Също така понякога самата омраза е фалшива и крие любов, осъзната или не ..

Не ми се е случвало! Има хора който са ми антипатични и едва ли някога ще ги погледна с други очи, но знае ли човек то като дойде не пита! Иначе съм сагласна с мнението на Linns

Просто не го понасях ,сега не мога без него

Re: Голяма Омраза след това Любов

Цитирай Първоначално написано от SladkotoPoly
    Здравейте сладурии !!! Така искам да питам нещоо:случвало ли ви се да се мразите с някого,или просто да не се харесавате,да се обиждате,да се псувате,да не можете да се понасяте,или просто от едната страна до е била омразата ,а след това да се е появила любов между вас или просто симпатия?? очаквам вашите отговори и си разкажете историите
    хаха да случвало ми се е да мразя някой и да го всувам ,а след това да се любим като за последно , но също и от любовта ми се случи да намразя човека ,когото най-много съм обичала (бившия ми приятел ) ,според мен границата междо любовта и омразата е много малка
    sleda ot lubovta

Цитирай Първоначално написано от Neutral

Колко познато ^^
    Обичам те,Антонио!!!!

Супер фен Аватара на Glamour92
    тц,ноу уей... едва ли има шанс някога да заобичам някой,който ми е противен за момента...обратната ситуация би била по-възможна
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Не ми се е случвало!
    Не мисля че някога ще ми се случи,защото имам малко врагове и хора,които ме мразят и аз ги мразя.Но това са истински врагове не просто"не ги харесвам"!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Супер фен
    Град
    София
    На мен ми се е случвало! Но при мен стана така, че от любов стана омраза (бившият ми приятел)! Наистина, границата между любовта и омразата е много малка!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    awerw, придържай се към темата. Има ЛС за тия работи.

Да, случвало се е към един бивш. Много се дразнехме и ми беше много неприятен,а скоро след това бях хвърлена в тъча от страст и любов. После пък сума ти време ме боля като се разделихме...Сега, 7 години по-късно още ясно си спомням тези чувства. Крачката е много малка и я прекрачих. Знаех си, че не трябва, но го направих. Нарани ме. Боля ме. Трябваше ми много време да залича тези чувства и да отворя сърцето си.

еми не ми се е слувало... но все пак сърцето не пита..
    Just Be Yourself !! : ))

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Не ми се е случвало , аз попринцип и нямам хора,които да мразя.А хората ,които не са ми приятни ,игнорирам

П.П. При вас момичетата се случва така ,защото повечето от вас не знаете какво искате ...

--------------------------------------------------------

Това се дължи на мозъка на човек - часта която те кара да мразиш и ненавиждаш някой се намира съвсем близко до тази която те кара да го харесваш и обичаш и нека го кажем така - често сигналите се объркват

Град
    Варна
    случвало ми се е
    4 години тя ме преследваше,постоянно ми звънеше по телефона,ходеше зад гъза ми,направо не ме оставяше да дишам
    аз не я понасях,ненавиждах я,мразех я от червата си
    докато една вечер бяхме в една компания двамата и точно за няколко часа омразата изчезна и любовта дойде
    клакто казаха по-горе сърцето не пита
    Kristiyana

Супер фен
    SldkotoPoli,На мен точно обратното. След 2 годишната ми връзка, се намразихме с бив6ия, по -точно аз страшно го намразих ,защото ме бе наранявал страшно много пъти.Но след като 1 ден той катастрофира и си помислих,че мога да го изгубя като приятел,изобщо да умре ,като човек освен това....казах си ,животът е много кратък ,няма нужда от омраза. Сега сме приятели ,и се уважаваме..даже пак се обичаме. Но аз не го допускам до сърцето си вече.
    Така ,че сигурно може и обратното.Даже съм убедена 100% в това си твърдение.

Със сегашния ми приятел не можехме да се гледаме преди. Даже бях обещавала сама на себе си, че никога не бих да имала нещо общо с него. Сега, обаче не можем един без друг.
    Аз съм, каквото казвате, че съм! Ако не бях, защо щях да твърдя, че съм.. ;]]

Зайко []]]][]][] <3

невярвам да е невъзможно,но не ми се е случвало

Границата м/у любовта и омразата е тънка

Цитирай Първоначално написано от hug4i
    Цитирай Първоначално написано от Neutral

Колко познато ^^

познатоо до болкаа ... и аз съм така

по темата случвало ми се е .. преди една година,може би по-малко имаше нещо такова аз не го понасях а сега толкова го обичам.. :P
    нЕвЪзможНо е сЪрцет0 ми дА бъДе раЗбито,зАщоТо никогА нЕ е бИло цЯл0...

да да да да да
    Ne poznawam chowek ,koito me obicha

Да случвало ми се е Ама кво лошо има Хората се променят

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    да... излизахме с нея няколко месеца, после се появи некаф дето събра 3ма с 2-3 сиг и повече години по-големи от мене и ме мляха пред даскало след това цяла година като я виждах ми пречерняваше пред очите и имах чувството че някой ден ще я удуша или ще я убия по много брутален начин.
    GTA Stunting

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Мда и на мен ми се е случвало... ;д
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    да случвало ми се е и в момента се случва...определено много повече от симпатии
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Противоположностите се привличат.

I'm inlove with a criminal...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си