.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Senior Member Фен Аватара на BlackCross
    Град
    Варна

Нуждая се от помощ

Значи проблема ми е ,че аз съм заключен в себе си рядко споделям както и да е ... познавам я едва от 4 дена ,но преди 3 дена тръгна с най-добрия ми приятел ,но аз помогнах защото ми се струваше,че нищо не чуствам към нея.Но на 2-тия ден реших да споделя 1 нещо попринцип рядко споделям не знам защо ,но го направих.Не съм споделил ,че я харесвам защото товага нищо не чуствах.
    От 3 дена не съм ял целия съм блед и когато си пиша с нея стомаха започва да ми се свива и понякога раката ми потрепва.И така разбрах ,че съм влюбен.Искам да и кажа всичко ,но все пак с най-добрия ми приятел.
    Имаме много общи работи ,но не знам тя как ще реагира ако и кажа това или пък приятеля ми... моля помогнете!

Супер фен Аватара на Everytime
    Ако наистина държиш на приятеля си няма да казваш нищо на нея,но можеш да кажеш на него : )
    A journey of a thousand miles begins with a single step..
    You are never a loser until you quit trying..!

skype - adrenalincho__
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991

Ми първо обмисли всичко...Дали можеш да развалиш едно приятелство заради момичето и дали наистина си влюбен в нея,защото все пак се познавате от скоро и не си я опознал добре

Град
    Варна
    Знам ,че съм влюбен ,но напълно а и единстеното нещо той дето ми каза е: "Много е яка ,но странна" а първото му мнение за нея беше "Много е лесна" и аз не споделям много и горе съм го написал ,но на 2-рия ден да споделя с не позната това ме учиди доста сигурно не го правя съзнателно

Ей, я се стегни, бе! Бил блед, не бил яд, треперели му ръцете....все едно чета 10 годишно момиченце, само дето при тях е нормално. Първо, приятелките на твоите приятелки са като газени с валяк, т.е. никога не ги закачай.

Второ, която и да сваляш - без треперения, ти си мъжът в крайна сметка. Или поне би трябвало да си.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от bratignat
    Ей, я се стегни, бе! Бил блед, не бил яд, треперели му ръцете....все едно чета 10 годишно момиченце, само дето при тях е нормално. Първо, приятелките на твоите приятелки са като газени с валяк, т.е. никога не ги закачай.

Второ, която и да сваляш - без треперения, ти си мъжът в крайна сметка. Или поне би трябвало да си.

Просто ми е много кофти и за това търся съвет ,а това дето съм блед нямам апетит...

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Разбирам те пич,знам какво е .. гадно чувство аз така си падах по-едно момиче но тя не беше с най-добрия ми приятел ами с някъв олигофрен който не познавах .. и ми беше лесно да тръгна с нея,но ако наистина държиш на приятеля си първо примерно го попитай мисли ли да се задържи с нея и т.н. просто му кажи "ей така от любопитство" .. хайде успех !
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Имаш избор - да промениш ситуацията. Спортувай, чети редовно и не се занимавай с момичета. Преди време все тичах по момичетата. Но по-късно, когато реших да зарежа тази работа и почнах да се занимавам с какви ли не работи - да видиш как сами почват да те търсят. Кофтито, е че сега на мен вече не сами интресни. Но по-добре в теб да е ножът и сиренето, отколкото в нея.

Така, че просто я остави.

Но трябва да покажеш на хората,че можеш без тях и те сами ще те потърсят.Не се отчаивай, ако той ти е толкова добър приятел,ще те разбере, ще направи всичко възможно ти да си добре,защото приятелството е по-силно от всичко Ако го чувстваш повече от приятел, може да му споделиш спокойно.. или първо опитай с нещо друго да му споделиш,за да разбереш дали ще те издъни успех !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си