- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Моля помогнете..
Здравейте значи харесал съм си един панталони , но никъде не ги намирам да ги продават ето и снимка на тях![]()
ако знаете къде ги продават в определн магазин или някъде в интернет ако ми дадете линк ще съм ви ужасно блогодарен!
[/img]
Ами ако можете да я премести в правилния раздел , че съм нов и незнаех къде да я постна съжалявам
Би трябвало в козметика и диети да ти я преместятМи писах в модераторска помощ,дано скоро да ти я преместят,там повече отговори ще получчиш.
И .... в никакъв случй не носи тея дънки с джапанки като тоя от снимката в лявоСтои адски грозно....
А такива би трябвало да намериш във всеки втори магазин във мола ;д Просто излез навънка и се разтърси (:
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
или просто отиди в тера нова и си купи син панталон по кракa![]()
eBay има всичко
добре ли си ?
просто питам..![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
май аз не съм наред![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
Провери в Hot spot мисля, че там съм засичал нещо подобно на това, което търсиш.![]()
![]()
![]()