.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Евтини квартири в Поморие?

Ако някой е бил на море, или смята да бъде в Поморие, да сподели преживяванията си и да ми даде напътствания къде да спя, групичка сме 4-5 човека, моля дайте съвети. Тези които ще ходят да пишат кога и къде ще ходят в Поморие да си направим една пиянска оргия, а ако не пият, да ходим да ловим риба ии.... кажете прилични цени, криза е.
    Аз съм момче на 11 години, което не е наясно с живота. Обичам да ме псуват. Обичам да ме мразят. Обичам да създавам конфликти.

http://www.nextbgtrip.com/read_hotel.php?id=703

Ние бяхме там. Цената ни беше 12лева на човек, но знам че има и по скъпи стаи. Има и аоартаменти които май излизат по евтино, но трябва да попиташ. Къщата е близо и до плажа и до центъра. Иначе Поморие е супер градче стига да знаеш къде да идеш и да не се набуташ на надутите цени. Ако искаш да питаш нещо за Поморие казвай, доста добре познавам града вече.

Голям фен Аватара на vanesa0pld
    Цитирай Първоначално написано от terrorclub
    подписа на автора на темата обаче е МЕГА КУЛТОВ

Аз съм момче на 11 години, което не е наясно с живота. Обичам да ме псуват. Обичам да ме мразят. Обичам да създавам конфликти.
    Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
    (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Мега фен Аватара на SunSmile
    Този сезон има семейни къщи4ки, вили, хотели... с нощувки по 6 до максимум 15 лева, което е доста приемливо
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Благодаря ви, но продължавайте да помагате

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Имай предвид, че Поморие е доста дълъг и трябва да внимаваш да сте към туристическата част, защото от другата си е доста път.

Ми аз това лято бях там .. Стаята беше двойна (спалня) с телевизор (кабелна), климатик, тераса, за 12,50лв на човек. Като бяха 3 стаи на етажа, 2 са с общ сан.възел и др със самостоятелен. и 3те имаха общ хладилник ..

Оооо Поморие там бях това лято супер е леле ,аамомчетата <33 xD иначе нз бяхме на една квартира за 10 лв ама там ходим от мн години

,,,

http://pochivka.bg/o-18297-%D0%BA%D0...4%D0%B0#prices ето тук никой не трябва да ходи ,тъй като като ходихме с приятеля ми ни бяха казали,че стаите имат отделен санитарен възел,климатик,хладилник в стаята,а се оказа обратното.Даже и за климатика не ни бяха казали,че се плаща и по колко,не ни даваха нищо и хазяйката е супер арогантна и отвратителна.Загуба на енергия и пари както и ще си развалите ваканцията ,ако отидете там!Моля ,ако можете и имате желание да разпространите това,за да не се случва и с други хора,това което на нас! ))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си