- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Евтини квартири в Поморие?
Ако някой е бил на море, или смята да бъдев Поморие, да сподели преживяванията си и да ми даде напътствания къде да спя, групичка сме 4-5 човека, моля дайте съвети. Тези които ще ходят да пишат кога и къде ще ходят в Поморие да си направим една пиянска оргия, а ако не пият, да ходим да ловим риба
ии.... кажете прилични цени, криза е.
Аз съм момче на 11 години, което не е наясно с живота. Обичам да ме псуват. Обичам да ме мразят. Обичам да създавам конфликти.
http://www.nextbgtrip.com/read_hotel.php?id=703
Ние бяхме там. Цената ни беше 12лева на човек, но знам че има и по скъпи стаи. Има и аоартаменти които май излизат по евтино, но трябва да попиташ. Къщата е близо и до плажа и до центъра. Иначе Поморие е супер градче стига да знаеш къде да идеш и да не се набуташ на надутите цени. Ако искаш да питаш нещо за Поморие казвай, доста добре познавам града вече.![]()
Първоначално написано от terrorclub
![]()
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
Този сезон има семейни къщи4ки, вили, хотели... с нощувки по 6 до максимум 15 лева, което е доста приемливо
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Благодаря ви, но продължавайте да помагате![]()
Аз съм момче на 11 години, което не е наясно с живота. Обичам да ме псуват. Обичам да ме мразят. Обичам да създавам конфликти.
Имай предвид, че Поморие е доста дълъг и трябва да внимаваш да сте към туристическата част, защото от другата си е доста път.
Ми аз това лято бях там .. Стаята беше двойна (спалня) с телевизор (кабелна), климатик, тераса, за 12,50лв на човек. Като бяха 3 стаи на етажа, 2 са с общ сан.възел и др със самостоятелен. и 3те имаха общ хладилник ..
Оооо Поморие там бях това лято супер е леле ,аамомчетата <33 xD иначе нз бяхме на една квартира за 10 лв ама там ходим от мн години
http://pochivka.bg/o-18297-%D0%BA%D0...4%D0%B0#prices ето тук никой не трябва да ходи ,тъй като като ходихме с приятеля ми ни бяха казали,че стаите имат отделен санитарен възел,климатик,хладилник в стаята,а се оказа обратното.Даже и за климатика не ни бяха казали,че се плаща и по колко,не ни даваха нищо и хазяйката е супер арогантна и отвратителна.Загуба на енергия и пари както и ще си развалите ваканцията ,ако отидете там!Моля ,ако можете и имате желание да разпространите това,за да не се случва и с други хора,това което на нас!))