.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Кола маска

Предварително се извинявам ,ако има подобна тема или отговор на въпроса ми просто не успях да намеря....Та въпроса ми е ...Знаете ли някакъв начин за дълготрайно разтапяне на кола маската?В смисъл колкото и пъти да опитвам ,докато стигна до намазването за 2 път тя вече е почнала да стяга и отново трябва да и правя водна баня...(затова не се занимавам с кола маски,но ми писна да се бръсна и риших да попитам) Ако има такава тема отново се извинявам ... просто ми пратете линк и темата може да се затвори ,ако ли не се надявам на отговори ---- П.П : На 15 съм

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Ако говориш за тази на Jankar и аз все още се чудя,но последния път я оставях след всяко намазване в чаша с топла вода и така оставаше течна
    Пробвай,пък дано стане
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Супер фен Аватара на j_adore2
    Цитирай Първоначално написано от lifelesscorpse
    Ако говориш за тази на Jankar и аз все още се чудя,но последния път я оставях след всяко намазване в чаша с топла вода и така оставаше течна
    Пробвай,пък дано стане
    И аз така правя.Ако пък водата изстине я слагаш за още 2 мин да се стопли и всичко е точно.
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Аз си приготвям топла вода оставям да омекне и всеки път като сложа затварям капачката и я връщам във водата. Но от одавна се отказах от този лепкащ и цапащ метод ;dd

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от j_adore2
    Цитирай Първоначално написано от lifelesscorpse
    Пробвай,пък дано стане
    И аз така правя.Ако пък водата изстине я слагаш за още 2 мин да се стопли и всичко е точно.
    + и аз така правя
    Шофирай разумно - стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си