- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първи път
Здравейте на всички![]()
Аз съм на 17 и преди 2 дена правих секс с приятеля ми за първи път. Като цяло мина добре като изключим че доста ме боля . Не тече никаква кръв...нормално ли е ? Другото за което искам да попитам.. нормално ли е като ходя по малка нужда и да чувствам парене. И м/у другото по едно време презерватива падна и продължихме без...има ли някаква опасност макар че той каза че не е свършил...
Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя
Това, че не е имало кръв не е никакъв проблем.
А за презерватива - Няма ли да разберете, че при необезопасен секс риск винаги ИМА, а здравето ви трябва да е на първо място ВИНАГИ!
Много ли щеше да заболи, ако бяхте отделили две секунди да сложите един нов презерватив?
След мнението на Punisherrr, мога само да добавя отговора за паренето при малка нужда - принципно е нормално, защото може да си се протрила!![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
мерси много за отговорите.
Знам, че здравето ми е на първо място, но нямахме друг презерватив (макар че не е оправдание).
Е да, ама нали знаеш че вагината върви комплекс с мозък... :>ДПървоначално написано от Prophecy
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!
мерси за съветаПървоначално написано от Sa6eks
![]()
Не го сванах тфа с комплексаПървоначално написано от Sa6eks
Здравейте на всички Smile
Аз съм на 17 и преди 2 дена правих секс с приятеля ми за първи път. Като цяло мина добре като изключим че доста ме боля . Не тече никаква кръв...нормално ли е ? Другото за което искам да попитам.. нормално ли е като ходя по малка нужда и да чувствам парене Surprised . И м/у другото по едно време презерватива падна и продължихме без...има ли някаква опасност макар че той каза че не е свършил...
__________________________________________________ _____________
еми ддз ша забременееш сигорно![]()
![]()
![]()
Ииии колко такива теми има още?![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
ima opasnost,makar i minimalna
Sorry, че ти го казвам мацка, но нещата стоят така: ако приятелят ти не е бил девствен или ти е изневерявал или не е, но има гъбички (или нещото др, за което не е задължително да правиш секс, че да го хванеш) е много вероятно и ти да си хванала нещо.![]()
![]()
Not cool, знам, ама така стоят нещата. А за забремяване да не говорим: свършил, не свършил - риск от забременяване винаги има! Особено в нашата възраст, в която цикъла ни е толкова нередовен, че няма повече накъде...![]()
![]()
Dum Vivimus Vivamus
Veni vidi vici