- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kакви Момчета Харесвате ?
Много мнения, много нещо... Хайде сега само вота да реши.![]()
Имаше вече една такава тема със сумати разправий. Да видим тая с колко разбравий ще свърши![]()
Не можеш да обобщиш множеството ендо- , екто- и мезоморфни структури в тези няколко вида.Изключително субективно е да се определи какво е "добре"и какво е "силно" подчертан релеф , както и "нормално телосложение".
Аз от анкетата не можах да си избера най-точен отговор....![]()
На мен най-много ми харесва тялото на мъжа ми! Висок,с мускули (е,не от тия много,много релефните..те не ми харесват ;д ) ...
Шофирай разумно - стигни жив!
бих казала за секси мъжко тяло Пол Уесли ( от дневниците на вампира и паднали ангели.![]()
![]()
![]()
http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...w=1014&bih=422
sleda ot lubovta
Aз се колебаех между първото и второто,но реших да е второто.Някак си не ми изглежда естетично да е като Херкулес.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Бе то и ние харесваме момиченца с плоски коремчета ама повечето 90% имат обли коремчета
Питат ни какво харесваме,не какви виждаме по улиците.Първоначално написано от OneGuy
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
е как да гласувам за някой като го няма моя тип?![]()
Анкетата ти не е направена некадърно ..![]()
най - близко до отговора ми е последният вариант, само че не разбрах защо след това си добавил "с мускули, слаб релеф" ..Обезмисля се!
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
харесвам сладки момченца с готини телца![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много странен въпрос...![]()
На мен лично телосложението далеч не е първото, което ми прави впечатление в едно момче.
![]()
![]()
Важен е ръстът! Момчето, което си харесвам сега има много странно телосложение - слаб, с много широки рамене, висок.
Ама какво пък не ми пречи! Има най-жестоката коса на света (без майтап о.О
![]()
) и страхотни очи... да не говорим пък колко е сладък в някои отношения...
Dum Vivimus Vivamus
Veni vidi vici