.

Виж резултатите на анкетата: Секс в гимназията?

Гласували
110. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да!!

69 62,73%
  • Не!!

5 4,55%
  • Само след 16 без значение другото

35 31,82%
  • След 18

1 0,91%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Град
    София, baby

Секс в гимназията?!?

Абе вижте сега... Работата е там, чеее... ... започнах да гледам "The Secret Life of the American Teenager" ("Тайния живот на Американския Тийнейджър" - и да, нарочно го превеждам така, защото за мен всички са главни герои, а не само Ейми, както го изкарва бг превода ) и та там някои от героите решиха (или бяха решили), че не искат да правят sex в гимназията, защото е твърде рано, довежда до много объркани ситуации, може да сбъркат човека и т.н. и т.н. Интересно ми е... вие какво мислите по въпроса? Има ли някой/някои от вас, които да са взели същото решение? А някои които са решили да предприемат тази стъпка само след брака?

Ето и моята гледна точка:
    1. За мен няма значение дали в гимназията или не - секса започва най-рано на 16!!! (аз съм на 16, сега само чакам Човека ) или на 18.
    2. Важно за мен е да обичам момчето, да знам, че и той ме обича.
    3. Също така да сме били заедно достатъчно време (няколко месеца, колкото повече толкова по-добре, но НАЙ-малко м/у 3 и 4...) през което той не ме е притискал за секс (иначе ще си мисля, че само това иска и ще се откажа веднага - вярвам, че хормони/ не хоммони - ако ме обича ще чака).
    4. Също така за да сме сериозни трябва да познаваме each other's family and friends.
    5. И накрая, но не напоследно място, преди да вземем тази последна стъпка - да сме правили други неща заедно (натискане, петинг...) :P
    Dum Vivimus Vivamus

Veni vidi vici

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Всеки си има глава на раменете.Да,повечето на тази възраст я ползват за баланс или украса.Ако имаш здрав разум,ще обмислиш нещата преди да правиш глупости.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Супер фен
    Град
    София
    Според мен най-рано се започва със секса на 16!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Цитирай Първоначално написано от Alexandra1993
    Секс в гимназията като място или секс по време на гимназиалната възраст.Не съм гледала филма ,а ти може да кажеш какво те интересува!
    Май като възраст има предвид
    http://www.teenproblem.net/teenid/K0rTexXx

"Бях нещастен , защото нямах обувки , докато не срещнах човек без крака"

Re: Секс в гимназията?!?

и аз го гледам тоя сериал и много си го бива.Но никога не съм забременявала и т,н.От 15 до 18 годините в гимназия са счупих от секс ,толкова секс за целия ми живот напред ся съм на 19 и като че ли неправя толкова много секс .Даже имах случка на хванаха да правим секс в училище .Всеки сам за себе си решава дали е готов и да ли е отговорен да прави секс.Никой не е застрахован от някакви осложнония.Но секса не е само удоволствие ,трябва да мислиш какво правиш и с кого го правиш.
    sleda ot lubovta

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    ^Принцесата е права, особено с последното изречение.

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    против съм преди 16
    6б3З10

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от bootyboy
    против съм преди 16
    Скоро ще навърша 16 така че... Има време...

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Мега фен Аватара на xoxi
    Едно момиче/момче на 16-17-18 може да е много по-информирано по този въпрос, отколкото една момиче/момче на 25 примерно.
    Ако човек е сигурен, отговорен и най-важното информиран, то тогава няма значение дали е в гимназията или следва висше.
    А и това да си "в гимназията" нищо не означава. Повечето гимназии започват от 5-ти клас. Едно е против секса в гимназията, ако си пети клас, друго е ако си 12 клас.
    И спря да се върти за миг земята..

Senior Member Повече от фен
    Град
    Пазарджик city
    Абе... авторката дай да се запозанем ;ддд щото аз си търся точно такова момиче :P

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Секс в гимназията?!?

Цитирай Първоначално написано от MiZzBl0ndiE
    Ето и моята гледна точка:
    1. За мен няма значение дали в гимназията или не - секса започва най-рано на 16!!! (аз съм на 16, сега само чакам Човека ) или на 18.
    2. Важно за мен е да обичам момчето, да знам, че и той ме обича.
    3. Също така да сме били заедно достатъчно време (няколко месеца, колкото повече толкова по-добре, но НАЙ-малко м/у 3 и 4...) през което той не ме е притискал за секс (иначе ще си мисля, че само това иска и ще се откажа веднага - вярвам, че хормони/ не хоммони - ако ме обича ще чака).
    4. Също така за да сме сериозни трябва да познаваме each other's family and friends.
    5. И накрая, но не напоследно място, преди да вземем тази последна стъпка - да сме правили други неща заедно (натискане, петинг...) :P
    Ако търсиш 100% изпълнение на тези условия - секс може да не правиш и до пенсия

Личен опит - тресне ли те хормона, възбудиш ли се - забравяш за всичко и се отдаваш на секса - после като си начешеш крастата вече му мислиш

Град
    Плевен
    За
    мен ми е нещоо като фантазия секс в училище.. и понякога си преставям

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Авторке представата ти кога и как трябва да станат нещата е напълно правилна. Опитах се да се хвана за нещо, което не е така, но не можах...
    Бъди сигурна, че вече знаеш кога, как и защо относно секса ... мнението на останалите може да ти помогне, но се надявам да не те отдалечи от твоето...

Тия определения и изисквания един ден изобщо няма да важат. Когато срещнеш човека и дойде момента, няма дори да се сетиш за тези неща.. В смисъл колко време ходите, къде кво що.. ; ))
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Супер фен
    Според мен няма значение на колко си,а дали ти харесва и дали няма да съжаляваш след това(което се случва при не малко момичета....)
    ---> най-хубавия Български мениджър...Регни се няма да съжаляваш...

Град
    София, Хиподрума
    Аз съм за над 16, така че ми остават две години (сега навършвам 14 а и не искам да бързам)
    vampireheart
    2011-02-18 14:20:49
    Жалък си!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си