- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Моят проблем
Добър денДекември ставам на 14 и тази година ще съм в ново даскало.Та проблема е следния,не съм развит колкото връстниците си и постоянно трябва да търпя подигравки и обиди :S Подиграват ми се за това,че гласът ми е писклив,че съм нисък и направо не издържам.
Още тая надежда,че през тази ваканция ще се развия,че гласът ми ще стане по-плътен и ще стана по висок![]()
![]()
![]()
![]()
Нямам никакво самочуствие,надявам се в новото даскало съучениците ми да са по-човечни.Та това е моята история
![]()
![]()
![]()
На мен ми се струва, че просто искаше да се оплачеш, а не да потърсиш помощ. Обаче да ти кажа, че нищо не зависи от теб. Единственото, на което си способен е да се запишеш на баскетбол или волейбол и да не приказваш много.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Ако консумирам повече месо,ще има ли ефект?
^^![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Майко.... такава глупост отдавна не бях чувала![]()
![]()
от месо да му мутирал по-бързо гласа
![]()
![]()
![]()
Няма да има желания от теб ефект(може да има някои други ефекти)![]()
![]()
Та... по темата: Говори с баща си и го питай кога е пораснал на височина и кога му емутирал гласа. Ако ти каже, че до 16 годишен е имал писклив глас- и ти ще си така..
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Веднъж стана въпрос за това,и доколкото разбрах и той е имал писклив глас,но незнам кога му е мутирал.А т'ва с месото xD,абе някъде бях чул,че се развиваш по-бъро като ядеш повече месо,btw от бая време не ям хляб,защото напоследък имам страшен апетит и омитам огромни количества храна и пълнея,та затова се ограничих от тестени изделия.Нали не е проблем,ако на този етап от развитие се ограничавам от хляб?
От липсата на хляб се храниш повече, дефакто дебелееш. Яж си всичко просто спортувай. За височината се набирай на лостове, за гласа нямам и идея.
Грубо ли е ако питам: Курво, как си?
Всичко е мега шитаво.Заради тези мои "проблеми" съм отхвърлен от обществото.Сякаш не мога да бъда нормален като другите.Изкажа ли мнение в даскало,независимо какво е то всички се нахвърлят върху мен и започват с обиди,е не ми са живее да му е*а майката
Точно затова искам да се забърза развитието ми,и като започна в новото даскало да съм друг човек,да имам самочуствие,собствено мнение и т.н,не да съм "оня дребния с пискливия глас"
^^За гласа не знам какво мпоже да се направи, то е до ген.
Но за височината... може да почнеш да тренираш нещо. Не очаквай за две-три седмици няква пълна промяна, но може и да пораснеш малко.![]()
Потърси из форума, имаше няколко теми за височината. Виж какво са писали там хората и може да пробваш.![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Мерси за отговорите
ibojilow с хляба е горе-долу същата работа,с хляб на всеки 3 часа съм гладен и ям по много,а без хляб на всеки 2 часа и ям още-повечеНо си мисля,че без хляб е по-добре,от хляба ми става тежко
![]()