.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Някакви идеи?

Здравейте, в четвъртък ще излизам за пореден път с едно момиче, и до колкото разбрах от нейна приятелка, нагласата и, както и моята е да се превърнат нашите приятелски чуства в нещо повече, та искам да и занеса някакъв подарък, цвете ли не знам какво.., тя харесва плюшени работи , но аз си мислих една малка розичка, с късичка дръжка да и подъря, но.. дайте идея.. : )

Ми не се сещам сега за нещо,но щом знаеш,че харесва плюшени работи и подари нещо плюшено.Може някакво сърце или нещо от тоя сорт,нз.

Цитирай Първоначално написано от SameLove
    Ми не се сещам сега за нещо,но щом знаеш,че харесва плюшени работи и подари нещо плюшено.Може някакво сърце или нещо от тоя сорт,нз.
    Баш сърце.. , можеби някоя мечка ли ддз, хайде някой по досетлив да пише..

Голям фен Аватара на MissBianka
    според мен просто една роза ще е много добре и напълно достатъчно. в такъв случай не се очаква да и подаряваш нищо и ми струва че някаква плюшена играчка няма да е подходящо(както и нещо друго материално).докато едно цвете ще бъде неочкавано,мило и романтично,някак си изглежда по-стилно.аз специално бих била поласкана. Успех !

Цитирай Първоначално написано от MissBianka
    според мен просто една роза ще е много добре и напълно достатъчно. в такъв случай не се очаква да и подаряваш нищо и ми струва че някаква плюшена играчка няма да е подходящо(както и нещо друго материално).докато едно цвете ще бъде неочкавано,мило и романтично,някак си изглежда по-стилно.аз специално бих била поласкана. Успех !
    И аз така мисля.. , даже нз защо но мисля, че по мъничка розичка,да и скася дръжцицата малко и ще е супер готино, романтично и другото което каза

Голям фен Аватара на MissBianka
    Цитирай Първоначално написано от Zaqkkk
    Цитирай Първоначално написано от MissBianka
    И аз така мисля.. , даже нз защо но мисля, че по мъничка розичка,да и скася дръжцицата малко и ще е супер готино, романтично и другото което каза
    определено ще е много сладко. имаш добър усет

Guest
    Вземи и цветенце. Бъди галантен и мил.

според мен не й подарявай нищо.но ако толкова искаш това с цветето става.
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Цитирай Първоначално написано от Elenichkaa
    според мен не й подарявай нищо.но ако толкова искаш това с цветето става.
    Защо пък да не и подарява, и според мене това с малката, къса роза е страшно мило и сладко, същевременно и семпло от колкото някаква грамадна плюшена мечка..

II. Права и задължения на потребителите
    6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
    kalpazanka

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Висулка за мобилен телефон. Нещо семпло, не много скъпо, което ще й напомня за теб.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Повече от фен Аватара на Scouser
    Град
    on the pitch
    Братленце, аз мога да правя розичка (такава малка, точно каквото ти искаш) от хартия. Call me, за да се разберем колко бройки искаш и на каква цена да ти ги продам..

Значи плюшените МЕЧКИ не са много добър вариант, но виж плюшените мечета може и да свършат работа, но аз съм твърдо за цвете, букет, роза, нещо такова..
    If you told me to cry for you - I could.
    If you told me to die for you - I would.
    Take a look at my face.
    There`s no price I won`t pay
    to say these words to you ..

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Според мен по-добре нищо .. ;д
    Не е ли рано още за такива неща.. Но не знам ти си знаеш,ако държиш толкова,вземи и някакво цвете (;

Че той каза, че ще излизат за пореден път, което според мен е 5-6 път, което никак не е рано, настроен е да действа, аз разбирам, че ще я целува ала бала, така че, тфа с розичката много ми хареса като идея, даже и аз може да я изпозлвам..

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Това с розичката е много сладко. Добре си се сетил и според мен е най-подходящо.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си