Здравейте ето и мойта история - преди 3 месеца се запознах с едно момиче но един месец беше само на здравей - здрасти . Тогава една обща добра приятелка имаше рожден ден и от тогава почнах да я харесвам. Два дни по късно тръгнахме всичко беше супер яко ама някаде 2-3 ден почнах да се влюбвам в нея и докато си мислех че ще сме заедно страшно много време защото и на двамата ни беше супер а аз бях влюбен в нея и тя беше всичко за мен .Но един ден когато вече ходехме от седмица и нещо тя ми излезе с номера,че цитирам "рано и късно ще се нараним така че по добре сега много добре знаеш че няма да останем заедно вечно пак и аз незнам какво искам" та в този момент реших да се направя на добър пък и нали я обичам и казах че щом на нея и е добре сама значи и на мене ще е добре но сега мисля че това ми е най-голямата грешка. Скъсахме и ето ме сега почти 2 месеца по късно-незнам какво да правя още я обичам но тя сигурно ме е забравила отдавна.Мноо го обичам това момиче защото направих страшно много промени заради нея . Някой ако може да ме посъветва какво да направя ще съм му много благодарен