Здр на всички, вече съм 7 клас но нямам пъпки по лицето имам косми на оная работа но нямам в под мишниците.. имам един приятел който сега ще е 6 клас а има много пъпки по лицето не че имам мерак и аз да имам но въпросът ми е защо несъм още в пубертет
Така заглавието ми харесва повече.
kalpazanka
Де да знаем...Някои хора влизат по-късно.И аз влязох късно и в 7 клас нямах пъпки по лицето
![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
При всеки е различно !Започни да спортуваш нещоПървоначално написано от someonerandom
![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Само не вдянах какво общо има въпросът ти с раздел Любов. Местя темата в Здравни.
Старайте се да сдържате гневните изблици занапред!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
за кво ти е да имаш пъпки по лицето - това не показва,че си в пубертета,а е просто още едно нещо,за което да се притесняваш.После да не пуснеш тема "Имам пъпки-какво да правя".Имаш време да растеш и да се развиваш.
Брат аз съм на 17 и влезнах в пубертета още на 12-13 . Пъпки НИКОГА съм нямал , косми под мишниците -да , но пъпки не. Не се притеснявай , пъпките не са ФАКТОР !
на 16 съм и не съм имал пъпки ... смисъл не така явно изявени като при повечето ... тук там 1-2 ... ама ги махам по бързата процедура ... някои казват в пубертета пъпките не се махат и си ходят с гнойните цирей на лицата ... вече и брада ми никне ама пъпки не съм имал
Koгато си в пубертет трябва да имаш пъпки ли ?![]()
Не е задължително, но в повечето случаи по време на пубертета лицето секретира [става мазноПървоначално написано от UNITED2
] и в последствие се появяват пъпки.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.