.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Мислите ли, че е редно ?

Здравейте всички.
    Едно момиче отдавна ме харесва (то не е едно, но ... хайде :Д) за жалост към нея не проявявам особено голям интерес, но съм в безисходица, започнал съм да се сдухвам, не съм бил никога с момиче (не говоря само за секс, изобщо интимна приятелка не съм имал), не съм се целувал. Това момиче, което ми се "дава" е хубавичка, но не знам дали е особено коректно от моя страна да "ходя" с нея при положение, че не я харесвам толкова, но съм склонен да го направя, за да ми се вдигне малко самочувствието. Не мисля да я зарязвам след като направим сефтето, или се науча да се целувам, мисля да се отнсеса сериозно към нея.
    риза/тениска, спортни панталони, обувки официални +/- сако, е това е моят стил

Опитай е пич.Нищо негубиш,пък и може да ти хареса след време

Все някога трябва да има първа приятелка. Мисля,че няма лошо да тръгнеш с нея.Опитай или ще ти хареса повече,когато се поопознаете или не.Сам трябва да го почувстваш.

Голям фен Аватара на MissBianka
    гадно звучи да я използваш за да придобиеш опит... ама пък може да се влюбиш в нея като я опознеш не се знае...

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от mustangg
    И аз така мисля,може пък да си промениш мнение и чувствата към нея и да се обичате
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Просто много ги обмислям нещата :/ какво биха казали приятелите ми, как биха реагирали, дали ще ми се смеят ...
    Винаги съм търсел изрядното момиче момиче, което ме е харесвало никога не съм харесвал правили са ми супер смешни намеци, които дори малоумен ги би схванал, ноо нали треа се направя на прост
    Голяма мисирка съм за жалост ии ако предприема тази стъпка съм сигурен, че живота ми ще се промени коренно

Guest
    Хмм.. а защо не я харесваш?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Излизаш използвач в цялата ситуация. Играеш си с чувствата й, възползваш се от ситуацията... за капак губиш времето й. Времето, в което тя може да срещне момче, което има симпатии/чувства към нея.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Г., не мога да разбера какъв ти е проблемът. Хубаво момче си, чаровно и точно, защо си насаждаш излишно комплекси?
    Майната им на приятелите ти, на мнението им и прочие. Стига го мисли толкова, стига се навива за глупости. Не гони вятърни мелници и може би нещата ще се орегулират.
    Колкото до момичето - излезте няколко пъти, опознай я и може би ще ти допадне повече.
    И пак ти казвам, не се трови за глупости, защото просто няма за какво.

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Излизаш използвач в цялата ситуация. Играеш си с чувствата й, възползваш се от ситуацията... за капак губиш времето й. Времето, в което тя може да срещне момче, което има симпатии/чувства към нея.
    За което съжалявам искрено
    опитах се 2-3 пъти да я отпратя, правих се на такъв какъвто не съм, казвах и, че искам секс да правим, тя си помисли, че я мисля за курва иии ми се беше разсърдила за около месец, но сега пак ...
    Та чуде се, защо да не и неправя кефа ? :S

Все някак трябва да придобиеш опит.Ще я използваш,да така е!Но ще научиш ценни уроци.Ако просто си седиш и чакаш "истинското" момиче,забрави да те намери просто така!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Не си играй с чувствата на някой, защото нали знаеш ... Колелото се върти..
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Цитирай Първоначално написано от bebe7o
    Не си играй с чувствата на някой, защото нали знаеш ... Колелото се върти..
    Май дойде време да се завърти в моя полза ?

Почни да си внушаваш бате
    Действа :P

Цитирай Първоначално написано от mustangg

+1

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Опитай .. .И ти няма да разбереш кога ще я захаресаш .. то така става.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    мхм,то така става уж не я харесваш,а после.Както една приятелка и тя така не харесваше приятеля си, тръгна с него само за развлечение,ама послее...после неможеше без него

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Много се чудиш, просто действай! До кога смяташ да плащаш данък обществено мнение?
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    из източната част
    имал съм същите ситуации, същите действия... разбирам напълно, ама ти си по-голям и ся вече със сигурност ще вземеш по-добро решение - давай- може би и аз ще успея скоро
    това за който го мързи ,да бе

Град
    Пловдив
    тцтцтцтц
    Фен си на ЕMINƎM? Да го доведем в България!
    http://www.facebook.com/event.php?eid=158620580833283

Щом няма да й биеш дузпата след сефтето и си сериозен, няма лошо. Ок, не я харесваш много - тогава не й сваляй звезди. Карай я да се чувства щастлива и всичко ще е точно. Ако успееш мисля, че ще я харесваш. Това ще прозвучи един вид нарцистично, но когато знаеш, че даваш радост на някой човек и едва ли не си негов кумир ти харесва да сте заедно, защото се чувстваш могъщ.

Тъпо е, че ще я използваш само за "опита", но ако смяташ да си сериозен с нея и тя те иска .. Давай!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си