- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moмичета?!? Ха,just...
По заглавието се сещате че няма да кажа нищо хубаво за момичетата,но преди да ме нападнат гневни момичета ще го кажа от сега НЕ ВСИЧКИ МОМИЧЕТА СА ТАКИВА,СИГУРНО ИМА И ДРУГИ.
Така,всеки ден влизам и чета теми от рода "защоо той е такъв идиот" и т.н. та викам да кажа аз нещо за момичетата.Мога да кажа че разбирам момичета по простата причина че от 2-3 години имам почти само момичета за приятели.След като една ми натрови живота,реших да се сближа с момичетата и да вида данеби аз да греша нещо.Е за тея години разбирам че просто всяко момиче преувеличава за всичко и гледа само как да ни натрови животеца.За тея години разбрах че момичетата може да са страхотни приятелки,винаги те разбират гледат да ти помогнат,но стигне ли се до нещо повече от приятелство...просто бягай...
За тези години така и не мога да разбера женското мислене.Както казах са добри приятелки,но от там става лошо.Тъй като повечето си имат приятели(който хем съжелявам хем ми се иска да съм на мястото им),си личи че ги обичат,но ако недай си боже забравиш да кажеш обичам те...просто 1 месец ще трябва да се извиняваш.Стоял съм и съл гледал как тя кара другата да му се обади и да кажа какво е направил че нали това момиче да се чуства толкова гадно,като тогаво въпросното гадже откачи,2 дни се чуства гадно и т.н. Мога да давам много примери ама сега няма да ви губя времето.Та искам да кажа,толкова ли обичате момичетата да мачкате момчетата?Явно много обичате защото го правите често или сега ще кажете "ми вие сте си виновни"...
След това,обичате да ви ходим по петите докато изведнъж се влюбваме в друга и когато те разберат хукват след тебе...Естествено ще се докажа с история.Бях влюбен в едно момиче,казах й тя ми отговори че много ме харесва,но ме чуства като много добур приятел и не иска да си развали приятелството с мен защото ако тръгнела с мен щели сме да си загубим това приятелство.Ок съгласих се и се отказах от нея,тогава срещнах едно момиче с което можеше да се получи.Момичето което харесвах разбра и след 200 въпроса значи ти вече не ме харесваш тругна да ми реве и ми каза че имала някакви чуства към мен и че иска да тръгнем уж.Е естествено аз колкото и да е имах още чуства към нея и реших че ще е по добре да тругнас нея и изведнъж...ама аз нямах това впедвид...Естествено след това въртене дали онова момиче ме прие,пък и след като я оставих не ми се искаше пак да се върна се пак и да ми бъде като заместник...или по накратко бъди мой,но аз твоя няма да бъда...
Добре защо момичетата сте такива???Немога да си го обясня...виждам тука момичета дето говорят че предпочитали интелигентни гаджета,малко романтици и т.н. Ъъъъъ к'во??? Ми или аз не намирам такава или тука всички казвате едно пък всъщност точно обратното...Аз доколкото виждам такива момчета ги приемате за приятели,но не й за гаджета.Естествено както виждам те трябва да са мачовци,обаче да нямат много мозък,все пак как ще гъ въртите на малкия си пръст.Обаче тук забавното е че всъщност тея мачовци обекновенно ви завъртата така и изведнъж след като сте се мъчили да ги въртите на малкия си пръст и не сте успели те са ви виновни?!?Всъщност те има и втори сценарий.Вие харесвате умници и романтици,ама ходите с тъпаците на класа дето се хвали колко пъти избягал от час примерно,как едиси кой ми го погледнал на криво и тос му счупил муцуната...Обикновенно тея точно търсят момичета само за секс и въпреки че момичетата го осъзнавате пак ходите при тях и после тука по форумите се оплаквате...Ми вие сте си виновни,що ходите при такива...елате при мен...
Та казах за няколко вида момичета,даже май малко се отнесохно просто си е така...Ако някое момиче има възражение да казва
момчета чакам да кажете по нещо още :P
![]()
>>DjBelev<<
Никой не можеПървоначално написано от ForzaFelipe
![]()
Това са най-непредсказуемите животни на този свят.Както те целува или прави секс,ще те заколи ,като мръсно псе..
вярно е ... вярно е ... когато сме умни и романтици ... ставаме само за добри приятели , но не и за гаджета ;п напълно съм съгласен !!!![]()
:Р
Няма значение каква е истината, важно е какво говорят хората ! ...
Първоо - аз съм момиче. ;д
Второ - сигурно не ти се вярвам,че ще ти го кажа,но си прав.Попадала съм на много случаи с приятелки , които правят така.Лично аз съм им помагала без да осъзнавам.И като се замисля колко тъпо сме *поемам си вината* постъпвали..Обаче съм си наивничко,факт.Тука може и да не ме разберете много , нвм..
Идеята ми е друга..изключения наистина има ! Не че нещо , но лично аз наистина предпочитам някое свястно момче , което да ме уважава , обича истински , да е умно , мило , възпитано и романтично.И смятам,че си намерих точно такова!Поне държанието му с мен е страхотно и не сме имали никакви проблеми вече почти 5ти месец.
Та,идва момент в живота на едно момиче , в което може би стига до своето осъзнаване и просто пораства,защото това , за което говориш са..детски истории.
Нема па да го прочетем...Ти си исписа живота ...
Ми тоо няма място за сравнение мъжкия и женския ум. Щом не можете да ни разберете правете си сметкаПървоначално написано от Krokozubel4o
![]()
Емии каквоо да ти кажа.. има ги всякакви..
Аз например съм от тези обикновени момичета,които просто търсят доброто момче,което ще им покаже колко важна си ти за него,че за него ти си единствената и би направил всичко за теб,каквото и да е било.. Не обичам да ми ходят по гъза , и да си ги въртя на малкия пръст, не съм простоо такава,това е толкова грозно,но пък на някои им харесва.. Лично аз не желая такова гадже.. Както казах по нагорее,искам някой,който ще ме обича такава каквато съм въпреки недостатъците ми, някой който всеки един ден да ми показва какво знача аз за него, да ми доказва любовта си .. просто тезии малкии неща.. и един малък жест е достатъчен .. Просто съм едно обикновено момиче с неговите малки мечтии,но знам,че някой ден наистина ще го намеря!! ;pp)
От къде си,искам да те видя за да повярвамПървоначално написано от Smile91
За жалост малко мислят като тебе...
Правим си сметка.То всъщност имали нещо което трябва да се разбира???Обичате да контрулирате всичко,обичате всичко да ви е в ръцете и да го въртите и тормозите,но ако то се обърне срещу вас почвате да циврите кви сме били мулхьовциПървоначално написано от gret4ety
друго има ли за разбиране?
>>DjBelev<<
Братче, аз съм женско и ще ти кажа: ВЪЗПОЛЗВАЙ СЕ, когато можеш, щото иначе... Ясно е, че на истински разбрана трудно ще попаднеш. Аз самата не бих се класифицирала като такава, тъй като съм объркана на тоя етап.
Факт е, лабилни сме.
[quote="ForzaFelipe"]От къде си,искам да те видя за да повярвамПървоначално написано от Smile91
За жалост малко мислят като тебе...
мм дамм,знам..де да бяха мнозинство.. ;dd емии от София, от къде може другаде![]()
![]()
[quote="4ori4ori"]Първоначално написано от Smile91
Знам,знамм![]()
, съжелявам,че така съм го написала, но простоо съм си отвеяна,да не ти прави впечатление
![]()
![]()
Ем това не са женски или момичешки, ами кифленски номера за мен .. А ти кво се оплакваш? Сега като им знаеш мръсните малки номерца може да ги обърнеш срещу тях![]()
Авторе, нормално е довчера да си бил просто приятелче, а в следващия миг, когато покрай теб се завърти и някоя друга, да се повиши интереса. Препикаване на територията го наречи.
Ти просто не можеш да бъдеш интересен. Няма как да грабнеш вниманието на някое момиче, когато толкова лесно и направо си признаваш какво чувстваш. Трябва да има някаква мистерия, това е.
За другото няма какво да коментирам - недорасли са още момичетата, възрастта ги оправдава, поне засега. Вместо да се правиш на Шерлок Холмс и да играеш ролята на душевно кошче за куп девойки, взЕми си намери мъжка компания и почни да се държиш мъжки.
Впрочем, такива индивиди като приятелките ти има и от мъжки, и от женски пол, така че, не виждам какво толкова се учудваш и изумяваш.
Дяволски съм съгласен с теб.Такива номера може да върти само една кифла,дето и тя незнае какво иска.За жалост младите момичета все повече се стараят да подражават на тези кифли,вместо да си изградят свой принципи и морали.Искам да уточня,че това не се отнася за всички представители на нежния пол,защото аз познавам доста светни момичета,които са ми истински приятелки.Първоначално написано от postmortem
И преди,и сега, ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !
Поредната тема...
Приятел - не се знаимавай да слушаш какво казват миомичетата и да се опитваш да ги разбираш. То и ние мъжете разправяме, че харесваме жени с красиви очи (добре де може да се случи, някое момиче с красиви очи), но ще се прежалим за едни по посредствени очи и чифт красиви.....
Забрави да разбираш момичетата - повечето от тях не знашт сами какво им харесва, вместо да разсъждават те са робини на чувствата си, а и адски много държат на това какво другите ще кажат за тях...т.е предвидими са.
Второто нещо - знам, че сигурно много искаш да имаш приятелка. Обаче тръгваш с много лоша нагласа - на нуждаещият се. Имаш някъде пасаж, как ако не кажеш на момичето "Обичам те" после месец, трябва да я гониш. Излиза, че само ти трябва да си даваш усилия. Ако някое момиче види, че и готов да бъдеш нейна играчка - гарантирам ти тя ще си играе с теб. Тя може да е много сладка, мила, красива. Обаче, когато видят, че могат да си играят с някой - те си играят.
Заклчяенеито, е че си си виновен сам. Не, че не си си дал усилия - дал си прекалено много. Накарй момичетата да разберат, че мястото им до теб, дори като приятел, не им е гарантирано. Че трябва да поработят за него.
Грозната истина, е че жените винаги плачат как искат добро момче за приятел, което да тича след тях, но доброто момче е просто придатък на момичето, никога нейно гадже.
Ехх, ето ми я личностната характеристика.Първоначално написано от ForzaFelipe
![]()
Някои пък просто обичат предизвикателството, тръпката, може би че тея момчета са трудни. Лоши лоши, ама имат сто пъти повече опит от романтиците, дет винаги някой им взема момичето под носа. Така де, ама не бъди сигурен, че всички от тея побойници, дето не са кой знае колко интелигентни, не са стока.![]()
Виж, това е просто маска. Моя е ужасно чувствително момче, толкова лесно раним, нежен, мил, но само с МЕН. Ако си показва тази страна пред другите, всеки ще се възползва да го мачка, обижда, защото чувствителните деца не оцеляват на тези години.![]()
Намира си идеалния баланс между това да се справя с всеки, който срине мен, него или по-близките приятели. Аа. И това с ниските оценки не е вярно.Пак казвам, мойто момче не прелива от шестици, за разлика от някои други
, ама като се тръгне да се изказва лична преценка, позиция, спорове, никой не може да го надприказва. Личи си че има страаашен начин на разсъждаване, понякога малко ме е яд, че аз и да уча като луда, той ша си е по-умен.
![]()
Така де, отнесох са.
Също голям въпрос е темата за стълбичката при жените, с категориите приятел и повече. Виж ще и дам линка към нея, ако щеш научи на изуст, всииичко е така и от женска гледна точка.![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...9ba8bd52339e8a
Това е как да не те цопват в категория приятели без право на замяна, как ти сам да заявиш от самото начало, че искаш повече. Прочети, ще ти стане ясно всичко.![]()
Абсолютно съм съгласна и с какво каза mArMaLaDkA
Кви са тея женчовски истории.. Тва да седиш при момичета направо си ебало майката. Никога няма да те искат за нещо повече, ако се държиш така и си тяхна.. приятелка.взЕми си намери мъжка компания и почни да се държиш мъжки.![]()
И отново смятам, чее опцията за тези години. Ако гледаш за няква девойка, дет независимо от това, че казва, че чака своя принц на бял кон в блестящи доспехи (какъвто очеизвадно си тиВЪЗПОЛЗВАЙ СЕ, когато можеш, щото иначе...), не й вярвай.
И ти едва ли можеш да намериш доброто, мило, романтично, свито момиче за теб. Или поне не на този етап, когато всички са толкова объркани.
![]()
И бъди по-гаден де.. Те знаят, че си им в торбата, и почват да те мятат по върбите.
Също съвет от мен, слушай сега ако искаш да се уредиш.. Търси притеснителни, срамежливи, НЕУВЕРЕНИ момиченца, не от кучките, които смятат, че могат да имат всеки. Тези неуверените са истината. Глей ся, всички се интересуват от външен вид. Намери някоя хубавичка или чаровница, ама ако е с по-ниско самочувствие.. ООО.. Ти като я ласкаеш , а-у...
Тей де, това от мен. Не искам да те оборвам, знам си, че на жена вяра НЕ трябва да имаш.![]()
Успехи..![]()
Ми момичетата са едни мухли![]()
Аз като гледам някои мои приятелки отстрани ми става супер смешно - а има един супер фрапиращ случай, който просто винаги ще го помня:
Вървим компания към Борисовата и пред нас ходеха момче и момиче - нали от нашата компания, ама аз не ги познавах и очевидно бяха гаджета. Вървяхме доста време на разстояние 5-6 метра и всичко се чуваше :Д. Значи първо момичето се скара за нещо на момчето и той отиде до магазина и се върна с нещо за ядене, подаде ѝ го, тя му се усмихна и лакомо почна да тъпче купения от момчето туикс. След т'ва вървяха в продължение на 5 минути - през т'ва време момчето беше прегърнало момичето и ѝ обясняваше как има планове да си прекарат страхотно на некво си място. И ѝ разказваше с всички подробности колко ще е хубаво, как ще карат джет и т.н. Тогава един приятел отиде при тях да си говорят нали и нещо се заговориха с момчето, докато тая още мляскаше. А момчето нали си беше прегърнало момичето и не я остави без внимание. След 2 минути приказки оная приключи с ''яденето'', поогледа се, смрънка нещо и бутна приятеля си - т.е да се маха от нея, а да ходи да си говори с другото момче. И той я хвана за ръката и ѝ вика не се дръж така де и я целуна, а тя го избута и му заби шамар. Ама баси жестокия шамар. При което ние всички -. И оная тръгна напред, а момчето се затича след нея, прегърна я почна да я целува и там нещо ѝ говореше, а тая пак го избута и си тръгна, ама ония не се отказа и пак тръгна след гъза ѝ. И нататък вече не знам к'во е ставало :Д
Ама просто държанието на тая фльорца ме потресе - момчето прави всичко, не я оставя без внимание, целува я, а накрая получава баси мощния шамар о.О
![]()
Та, повечето момичета са едни тъпи хвойни просто. Радвам се, че не съм бъгната като тях :Д
cvetinka95, такива дето ''търсят тръпка'' повечето са просто тъпи патки, които после пускат теми, че гаджетата има след има няма 5 месеца почнали да го обиждат, заплашват и да се държат с тях ужасно.
А към автора - недей анализира жената - няма да успееш. И цял живот да прекараш в компания на жени, пак няма да ги разбереш.
Вместо да се вторачваш в такива простотии и анализи, се живей живота. Все ще се намери някоя свястна. С мрънкане и оплакване не става.
Пък ако не ти харесват жените - стани гей.![]()
Жените се оплакват от мъжете, мъжете - от жените, ама всички знаят, че едното без другото не може. (изключения са обратните - те могат по всякакъв начин :Д)
Та, и 10000000 теми да се напишат и изпишат - нищо няма дас е промени. Подбирайте си добре гаджетата, да не ревете после и т'ва е :Д
И все пак - към всички - ДА, ИМА ИЗКЛЮЧЕНИЯ, ама като мрънкате, че няма, няма да ги намерите :Д![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Имаше една смешка :има два начина да разбереш жените,но никои не ги знае![]()
,еми какво да ти кажа и ние понякога не се разбираме
,а и вие като не ни разбирате тва не ви пречи да ни харесвате нали? :P ,Има такива момичета и то не са малко,но все пак останали са и свестни
Не явно всички момичета търсят вниманиеГледат само как всички да видат как едиси кой я накарал да ревне,пък тя е толкова миличка и как може мъжете да сме такива уруди и всички почват да я съжаляват и всеки говори за нея...милата ходи в огъня и плачка че се изгорила...деца
![]()
>>DjBelev<<
ахахахах пичага ей тва е копеле майна ахахах. Има някъде скрито нещо мъжко в теб и чака да изригне. На прав път си, ще стане човек от теб. Борбата е безкрайна. Опитва се да ти се качи на главата и когато успее, като няма накъде повече да катери, започва да ти скача отгоре. Един ден ще станеш сериен мастиоебaч, само цаката да им фанеш. Малко професионална помощ ще ти тряа, но усетиш ли как стават циганиите.....
Повече момчета ей като това тряа да има в тоя форум, ей!
А за тия, дето казват " АМА аз не съм такавааа". 99% сте такива, да не кажеш, че слагам ВСИЧКИ под общ знаменател![]()
Temet Nosce
벨야카
Цял живот съм се молел да попадна на някоя, която да се държи така с мен (както описа оная с туикса), но просто не може да ми дойде такава, бееееееееПървоначално написано от smiirnoff
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
((( искааааам
Temet Nosce
벨야카