.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Главоболие. Помощ!

Здравейте Значи от 5 дена имам главоболие. През деня не е постоянно, но вечер ме боли най-силно и почти цяла вечер(рядко спира). Болката е туптяща и ме боли главно дясната страна на главата, а сега само отгоре. Също така като се изправям ми се завива свят и ми притъмнява. Не съм вземала хапчета, защото болката не е много силна. Та какво мислите?? Може ли да е нещо сериозно, защото вече започвам да се притеснявам?? Сигурно не е нещо сериозно, но дали трябва да отида на лекар?

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    Може да се дължи на много неща ... бих те посъветвала да отидеш на лекар- така ще си най- сигурна и спокойна.

отиди на лекар не е нормално да те боли толкова време

Първо може да си чувствителна към магнитни бури (доколкото знам сега има таква ) ии това не е голяма рядкост.
    иначе има болести от типа на мигрената ( един приятел има такова нещо) ии постоянно те боли глава . силно се надявам да не е това и не би трябвало ако за пръв път ти се случва
    ии най накрая може да е просто от преумора или стрес дори и ти да не се чувстваш така
    лекар спане и евентуално нагревки ( най добре на слънце ) ама само след лекар би трябвало да помогнат

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    За причерняването и завиването на свят...ако го имаш всеки път когато станеш сутрин или като си лежала около 10 мин. свиквай щото ще ти бъде завинаги... И аз се мислех за много здрава ма ме връхлетя един ден и не си отиде! А за главоболието, най-вероятно са магнитни бури, аз лично при всяка магнитна буря се въргалям по пода от болка. В случай, че е само то едната страна може да е от прекаляване с компютъра...
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Кръвно налягане мерила ли си? Причерняването при изправяне може да е от там.
    Освен туптящата болка в дясната половина имаш ли непоносимост към светлина, да те дразнят силни аромати, да ти сълзят очите, да имаш хрема?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    спри компютъра пичага явно прекаляваш
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Цитирай Първоначално написано от cunt
    спри компютъра пичага явно прекаляваш
    Aaam.. she's a girl
    По темата: Не е нормално постоянно да те боли според мен,отиди на лекар

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове