Хай,аз съм момче,на 14 години Имам много високи оценки,и много приятелиии , общо взето съм любимеца на учители и ученици ,приеха ме точно където исках,всичко се нареди добре,наще са пред развод,ако вече не са се развели без да знам,това не е както трябва де,все едно .. всеки ден си взимам 1 студена кока кола , с 1 семки , качвам се на 1 гараж на задния двор,гледам всичко и си мисля за живота,моята мечта,да стана актьор е голяма,докато съм там,си представям как вече съм осъществил мечтата си,а този глупав цимент е червения килим,а аз съм в Холивуд , знам почти всичко,какво трябва да направя,как да постигна целите си.Всичко което правя,уча , изобщо всичко , се върти около тази моя мечта.Приятелите ми искат да станат:Инжинери , програмисти .. се неща,които можеш да постигнеш с малко повече четене..Актьорското майсторство,обаче е талант,начин на живот и всичко останало .. Но дали не съм прекалено наивен? Да и Анджелина Джоли,Брат пит , Никалъс Кейч и другите са почнали от някаде,да трудили са се много и са успели..Обаче,никой не вярва в това,че найстина мога да пробия в тази насока , да отида там и всичко останало..и аз се замислих..дали не е всичко това напразно,дали не съм прекалено наивен да си мисля ,че всичко това може да се осъществи? Вечно ми казват,че никога няма да стане,но аз продължавам .. а сега се замислих , и просто попитах , тъй като скоро ще тръгнем на училище,попитах вас,вие да си кажете мнението..е поздрави от мен,още нещо.Съжалявам за правописните грешки,съжалявам ако мислите ,че съм пълен идиот за да си мисля такива неща..просто без убиди . .