.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Аз ще кандидатствам в НАТФИЗ и след като го завърша никой от плановете ми не фключва България

Мега фен Аватара на Neon
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Има разлика между мечти и амбиции.
    Докато не започнеш да работиш по въпроса(да се запишеш на някакви курсове примерно), нищо няма да постигнеш. И само си чешеш езика пред другите.
    +

Ами,амбициозен не си.Смешен си.
    Глупав-има и нещо такова.
    Но най-вече смешен.

Дечко,едва ли знаеш наистина какво значи амбиция.Сори,че пак го споменавам,но ми се наби в очите и продължава да ме напушва смях.
    Fashion is my passion.

МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ! Може да ви се стори странно,но ми дойде да чуя добре малко положителни мнения..благодаря още веднъж,за пича по горе..споко дори не обърнах внимание многн а коментара ти..комплексари който завиждат се срещат много . .така че пиши си колкото искаш..Мармаладке права си

аз имах такива заложби,но след като излязох на сцена ми стана ясно,че в България нямаш никакъв шанс за реализация не искам да те обезкуражавам,но да погледнем нещата реално.Не мисли за ВИТИС,няма добри отзиви оттам.Най-много да станеш учител по актьорско майсторство,ако отидеш там.Аз ти предлагам да отидеш на прослупване някъде,това може да се окаже трамплин.Желая ти успех от все сърце!
    Усмихни се,живота е кофти

Цитирай Първоначално написано от Desole
    Цитирай Първоначално написано от Bukmopu
    Ами,амбициозен не си.Смешен си.
    Глупав-има и нещо такова.
    Но най-вече смешен.

Дечко,едва ли знаеш наистина какво значи амбиция.Сори,че пак го споменавам,но ми се наби в очите и продължава да ме напушва смях.
    Млъкни,че си проста селяндурка,моля ти се.Ти за амбициозна ли се имаш?Я,да ти чуем амбициите?На касата на Кауфланд ли мечтаеш да си?...

Много тъпи хора в този форум...
    Усмихни се,живота е кофти

Ааа само да кажа за сега какво стана от началото на темата..няколко месеца бях отписал тия неща поради доста проблеми вкъщи и здравни най-вече..имаше 1 школа и уроци , които всъщност беше доста трудно да те приемат и почваха от 17 нагоре..отидох аз и тя ми даде учителката някакви работи да чета да се вживея в ролята и някакви други работи,е..Приеха ме а УЖ беше невъзможно заради годините и други работи,кандидатствах и в 1 агенция,която чаках няколко седмици да получа отговор , получих го..приет съм ..за сега всичко е ОК,годината почна доста добре с високи оценки по всичко,по цял ден чета и някакви книги по актьорско майсторство.Всичко върви окей,живи и здрави ако върви добре до 12,може би ще замина за САЩ за да продължа нещата там по същия начин.. Сори ,че ъпвам темата ,но хей толкова безмислени теми не пречи да си седи там,пък вие ако искате пишете

Цитирай Първоначално написано от Claymore
    Една чернокоса мадама беше се подпряла с един букет рози и тая сцена [само стоенето ей така] отне 30 мин.
    Защото всяка сцена се снима по 10-30 пъти.

На мен ми предложиха да се присъединя към театрална трупа, но изобщо не ми се занимава с театър. Искам си камерите, режисьорите, репликите и т.н.
    И аз мислих за НАТФИЗ, но да изгубя там 6 години и чаак след това да се изнасям от Бг..
    Имам познати в Лондон и Америка, които се занимават с актьорство. Има курсове по 3 или 6 месеца.
    Ако имаш талант, не ти трябват години в НАТФИЗ, по-добре направо след средното образование заминавай за Ел Ей или където решиш.

В Интернет има кастинги за филми, ако ходиш в чужбина, може да наминеш. Има си агенции, стига да не си в България.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си