- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- НЕЩОТО, КОЕТО НАЙ-МНОГО МРАЗИТЕ ?
Въпросът е ясен. Вие сте.![]()
Няма нещо което да мразя силно.
ne se se6tam!
What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...
Някой да ме лъже, лицемерието, самохвалството, тесногърдието, съзнателнотосамоподценява не, комплексите и т.н. Адски много неща мразя.
Mrazq licemerieto...i fal6ivite priqtelstva...mrazq lyjata, makar 4e 4esto se nalaga da lyja
mrazq i omrazata
![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
mrazq lujata
ni6to drugo
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
мразя даме преебват(лъжат).А то се случва често![]()
живей си живота(другото не е интересно)!!!!
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
... нямам време за глупости
да мразиш нещо си е глупава работа. случва се да те дразни нещо на момента.. но да мразиш и да живееш в омраза...
знам, че не е това въпроса на темата, ма си констатирам...![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Nai-mnogo mrazia da me gledat v o4ite i da me lujat![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Най-мноо мразя тия тъпанари дето се мислят за много отворени...да
им еба майката![]()
![]()
Когато на готин човек му е кофти, това е блуз. Когато на кофти човек му е гот, това е ЧАЛГА!!!
Мразя предателите
Няма нещо което да мразя...освен...абе да кажем, че няма![]()
Всеки изразява качествата, които мразя. Но мразя хората, които могат да се определят с тези качества. Мразя мазненето. Мразя лицемерието. Мразя манията за пари. Мразя манията за гъзария.
Мразя един човек
нещото което много мразя е превзетостта у хората напоследък
като цяло не мразя(твърде силно твърдени) по-скоро " не обичам"
"Целувка за лека нощ"
Мразя простотията и селянията в лошия смисъл на думата, мразя и грубите обноски, а най-мразя мъже, които посягат на жени.
позиори, насекоми (освен калинки), лицемери, предатели,
да ме лъжат, зеленчуци, да ставам рано, хора които незнаят
какво искат, да ми е мазна косата(хаха), иии.. а ве много неща
мразя![]()
мразя горчица![]()
мн ми изтъпяват хора,които се мислят за върха на сладоледа.....и всички,освен нафуканите им приятели са долна класа хора....абе кво ви занимавам...![]()
Мразя лицемери,фалшиви хора...Мразя хора, които мислят, че света се върти около тях.Мразя надутите.Мразя и...кокошки.
Мразя истерици,фейкове,ограничен и хора,които не са склонни да приемат,че може да има и чуждо мнение.Мразя да ми влиза вода в кецовете когато вали,мразя даскалката по история...мразя и сланина и свинско...
Хм..лъжата,лицемерието и най-вече....космите.Илл имам фобия към тях направо.
Нещо,което не те убива,те прави по-силен!
Мразя лъжата и лицемерието.![]()
mrazqq tiq det uj sa ti priqteli a sashnost sa predateli... sashto licemerieto ako ima6 da kazva6 ne6ty na nqkoi po dobre my go kaji v o4ite ... za tova se seshtam...
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
Mrazq lujata nai-mnogo sled tva licemerieto,nespravedlivostta i zlobnite hora!