.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Онзи нещастник просто я срина...

Здравейте всички... Аз съм дете на разведени родители..., раздялата между тях майка ми изживя най-тежко...След години, тя се съвзе и стана усмихната и моята любима МАМА,колкото и детско да звучи. С нея си споделяхме абсолютно всичко..И така тя си намери приятел миналата година, с него бяха много щастливи и аз се радвах много за нея..До днес. Тоя нещастник просто скъса с нея..Тя сега плаче и не допуска никого до себе си, споделяли сме си, че всичко е наред между тях, аз знаех всеки детайл от отношенията им, допреди малко прекрасни. Майка ми е страхотна жена, хубава фигура, хубава в лицето, умна..за мен е перфектната майка. Мила, възпитана..Просто не знам как да оправя нещата, аз я успокоих за малко, но сълзите й не секнаха. Тя просто се срина за секунди... Иска ми се да го намеря онзи и да го закопая някъде. Майка ми беше щастлива с него, а той изведнъж--КРАЙ! Не мога да приема майка си така, не искам да е съсипана заради мъж...,мъж, който дори не беше най-красивия,перфектния, добрия и любвеобвилен човек на света... Кажете как да си върна предишната майка.

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Колкото и странно да звучи ще е най-добре да отиде на психиатър, дори и за едно консултация.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Claymore, май е права, щом е толкова зле да отиде при психиатър .. Мисля че наистина ще помогне...
    Всяко лято има своята история . . . < 3

Голям фен Аватара на Stellsy
    Да, но ако аз бях на мястото на майка й.. не бих се почувстваала много добре ако детето ми предложи да ида на психиатър. Тя ще си поплаче и с времето всичко ще отимине. По-тежко го приема, защото преди този мъж има развод и изведнъж той я зарязва.. Дано се съвземе по-бързо. Бъди до нея и й помагай.
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Психиатър вие добре ли сте? По-скоро жената може да отиде на психолог,но не и на психиатър но не мисля,че има нужда от това.Просто с времето ще свикне и ще се оправи,нормално е сега да и е тежко.Ти просто бъди до нея и й помагай.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Stellsy
    Да, но ако аз бях на мястото на майка й.. не бих се почувстваала много добре ако детето ми предложи да ида на психиатър. Тя ще си поплаче и с времето всичко ще отимине. По-тежко го приема, защото преди този мъж има развод и изведнъж той я зарязва.. Дано се съвземе по-бързо. Бъди до нея и й помагай.
    Подкрепям на 100%. Времето ще оправи пак нещата, било то бавно или бързо..
    Грубо ли е ако питам: Курво, как си?

Да, ПСИХОЛОГ е правилната дума. Няма нищо срамно, и аз ако можех бих отишла
    Мома съм

Просто бъди щастлив..

Мега фен Аватара на xoxi
    Майка ти просто изживява нещастна любов. Може би е влагала повече надежди в тази връзка и сега, когато него го няма, тя го понася по-трудно, отколкото на теб би ти се искало. Остави я да изживее мъката си и ще видиш, че след време всичко ще се оправи.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Естествено...как не предвидих, че глезльовци, чиито родители винаги са били заедно и са имали по 5 скандала в годината ще насадят темата с коментари от сорта на "Психиатър? Да бе да". Разбира се вие сте много компетентни в това отношение...Извинете, но има ли човек, който беше против психиатъра и психолога, чиито родители да са разделени, които живеят с майка си, която пък по всяко време на денонощието решава да изпадне в криза и да реве безпричинно...НЕ, няма.
    Има ли ли сте периоди, в които единственият звук в дома ви е бил плач...НЕ!
    Значи не знаете какво й е. Защо да не й каже да се консултира с професионалист? Нали за това са те! Какво си мислите, че майка ще стане й ще и каже "ти да не ме мислиш за луда"...жената има нужда от помощ и дъщеря й няма как да и помогне с нищо, има си хора за тая работа.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    какъв психиатър,как може да давате такива съвети???
    Поставете се на мястото на жената,разведена,изживява го тежко,след това среща нова любов и там разочарование!! И как искате да реагира и да го преживее??? Да се смее ли??? Нормално е да и е тежко! С времето ще се оправи и ще е както преди Само трябва време.

Повече от фен Аватара на JackSparrow
    идете с нея на някое спокойно място, например на пикник, разкажи и за своите приятели - кой с кого ходи, кой какво си купил, къде ходил, за всекидневието ти, абе мотай локумите, докато се поуспокои.. помага..
    REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>

Ако бях на твоето място, щях да взема една бухалка и да го строша от бой тоя Иначе съжалявам за майка ти, надявам се да се оправи по-бързо

Мега фен Аватара на Neon
    С времето ще й мине,но следващия път да опознае приятеля си по-добре,най-вече да разбере намеренята му.

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Цитирай Първоначално написано от FernandoTorresIkerCasilla
    Claymore, май е права, щом е толкова зле да отиде при психиатър .. Мисля че наистина ще помогне...
    Че защо при психиатър, трябва и психолог. Просто да и покаже как трябва да преодолее ситуацията, ако тя сама не може да го направи
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Супер фен
    Град
    увас ;p
    Времето лекува (банално, ама факт)... ти можеш да й помогнеш, като си до нея в моменти, като този. След време всичко ще отмине и мама ти пак ще си е усмихната

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си