.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Отлагахме твърде дълго...цял живот до сега!Но има еднапречка

незнам дали е точно проблем...
    Имам един приятел от детинство.От един квартал сме.Израснали сме заедно.Ходим заедно на училище.Той е с година по голям.Всички ни майтапят че сме като брат и сестра.ДОсега съм имала точно 2 приятеля(гаджета).И двата пъти страшно съм се разочаровала (но това е др тема).Не бях излизала с момче (на среща) от както скъсах с втория си приятел.Моят приятел от детинство на скоро започна да излиза с едно момиче (симпатична е).И вчера аз излязох с момче (към което имам симпатия,но сме твърде различни)и се засякохме с моя приятел и неговото момиче (не са гаджета а само излизат).Той се държа много странно.Заразя момичето и ме издърпа настрани от момчето,с което бях.Каза ми,че не може повече и иска да говори много сериозно с мен.И аз разбира се казах на момчето,с което излязохме,че мн съжалявам но трябва да се прибирам.Тръгнахме към нашето място и той ми призна,че ме цитирам :"Обичам те от както с епомня.Мряза да те виждам с друг.просто не издържам повече,ако не искаш нещо повече ще те разбера,за теб съм само приятел,но ако е така го кажи,иначе ще полудея"......Аз му казах,чеи аз се чувствам така и се целунахме.Аз наистина го обичам,знам коя е любимата му храна,знам различните му погледи.Има един,когато е учеден,толкова е сладък... Просто той ме познава и аз го познавам и го обичам....Мисля че за него мога да направя всичко.Но проблема е как да кажем (той да каже) на момичето,защото тя го харесва отдавна и е луда по него,но те не са гаджета той просто се беше съгласил да излязат!
    Много ми е мъчно,не искам тя да страда,защото е много добро момиче и не го заслужава е лудо влюбена в него.Целият град знае за това,че тя го харесва.
    Обичам го и ще направя всичко,прекалено дълго чакахме,за да позволим на нещо подобно да ни се опъне.
    Просто дайте идей как деликатно да й каже за мен.
    Тя си мисли,че аз съм най-добрата фр (като сестра и нищо повече) а аз го обичам прекалено много за да се откажа сега когато съм толкова близо.А и знам че той ме обича....божичко толкова беше сладък когато го каза....

Моля ви дайте предложения!
    ...благодаря предварително.
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Повече от фен Аватара на Tutmanik
    Много неприятна ситуация,но няма как ..Не знам защо той се е съгласил да излязат и й е давал напразнни надежди,щом обича теб.Трябва да й обясни по някакъв начин..във всички случаи тя остава наранена Трябва да говори с нея...не знам просто по какъв начин да й каже.....във всички случаи ще е хипер гадно.Според мен той е трябвало още в самото начало да не приема да излизат.
    ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
    ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
    ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ

Тhisavros.. <3

Поне едно мнение?
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Цитирай Първоначално написано от Tutmanik
    Много неприятна ситуация,но няма как ..Не знам защо той се е съгласил да излязат и й е давал напразнни надежди,щом обича теб.Трябва да й обясни по някакъв начин..във всички случаи тя остава наранена Трябва да говори с нея...не знам просто по какъв начин да й каже.....във всички случаи ще е хипер гадно.Според мен той е трябвало още в самото начало да не приема да излизат.
    да,но е мислел,че с мен няма надежда.гнева го е подтикнал,да ме издърпа от другото момче и да ми признае.
    Ти представяш ли си от колко време сме всеки ден заедно и го крием,защото мислим,че не е взаимно.
    И като се замисля че тия разочарования можех да си ги спестя...

Знам само че тя не заслужава да й извъртят подобен номер....всички ще й се подиграват...много ми е жал...чувствам се като някоя идиотка...много ми е тъпо...

Guest
    ООоооо.. сладури. Обичайте се и се грижете един за друг!

За това как да и каже ... нямам никаква идея съжалявам.

... но все пак... нека просто и каже директно.. отива говори с нея и готово.

Голям фен Аватара на MissBianka
    да не сте си помислили да се отказвате заради нещо такова. толкова е хубаво че двама близки приятели са се влюбили един в друг-любовта е най-силна когато започне с приятелство! не може винаги да се мисли за чувствата на всички,все пак никога няма на всички да им е добре-едни ще страдат други са щастливи,няма начин просто.не му се замисляйте много много върху това.най-накрая сте разкрили чувствата си един към друг,любовта ви е споделена,просто не пропилявайте всичко това! все пак той не ходи с това момиче,не и е длъжен с нищо, това че тя от толкова време е влюбена в него не е ваш проблем-все пак не винаги любовта е споделена и това е нещо нормално,нищо не можете да направите.нека просто деликатно и каже че няма да се получи между тях,а не да и обяснява защо и с коя иска да бъде.просто да и каже че не иска да я наранява и затова по-добре сега да спрат да се виждат,за да не храни надежди.
    Успех и да сте много щастливи заедно !

Колкото и да и е неприятно трябва да и каже истината ...а това че се обичате е много хубаво... пожелавам ви много дълги години да се обичате и всичко наи-наи :P :P :P :P

MissBianka,vesji,Tutmanik благодаря но все пак моля за още мнения и гледни точки.
    моля ви искам да го "измъкна" от това положение.чувствам се зле и виновна спрямо момичето.

И за миг не съм се замисляла да го оставя заради когото и да било.ОБИЧАМ ГО И Е ВСИЧКО КОЕТО СЪМ ИСКАЛА.ТОЙ СИ МИ Е МОЯТ СЛАДЪК ПРИНЦ!
    и да тя ще бъде наранена,но не искам да й се подиграват.Знаете че хората са жестоки,вярно че грешката си е нейна защото е разтребила на ляво и на дясно че го харесва,и той главно заради това излезе с нея.
    ох,многго е неловко

Цитирай Първоначално написано от PoRcHeTaTa1
    Колкото и да и е неприятно трябва да и каже истината ...а това че се обичате е много хубаво... пожелавам ви много дълги години да се обичате и всичко наи-наи :P :P :P :P
    благодаря.... мислили сме си имена (той щеше да ми е кум а аз на него кума)...
    но сега...:д
    леле хора,това е стахотно...
    чувствам че ще хвръкна от щастие...

т. 5
    Punisherrr

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Твоето щастие трябва да е преди това на всеки друг.Бъди малко егоист..надали тя на твое място щеше да мисли как да ти го кажат по начин,без да те наранят

Кажи му той да каже на оная че не го кефи да е с нея

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    намерете й друг !!!така няма да я боли толкова и няма да й се подиграват другите

Цитирай Първоначално написано от Wwwooow
    намерете й друг !!!така няма да я боли толкова и няма да й се подиграват другите
    да, да, Валънтайн ООД...
    просто той да говори с нея, нали не ходят, щяха да й се подиграват ако ходеха, ама при това положение... не се притеснявай

В любовта са нужни само двама,вие се обичате,вие сте заедно от деца,пренебрегвайте,който е нужно,за да бъдете щастливи...

Явно ти си добричка,но ако ти беше на мястото на това момиче,а тя на твоето,смяташ ли че тя би постъпила така като теб Изобщо да не ви пука!

Кажете й всичко без заобиколки!

Успех и много много любов!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си