- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- В чантата ви
Какво съдържа чантата ви?![]()
Може би малко глупав въпрос , но ми е любопитно
При мен е така : учебници , тетрадки, кърпички, пропуск, билети , пари, мини аптечка и малка козмет . чантичка![]()
Love is everything!
Тетрадки,химикалки,маркери ,кърпички и задължително КНИГА (ако ми стане скучно в час).
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Няколко тетрадки, два химикала и много рядко някой учебник, гледам възможно да ми е най-леко, често си ходя и с торбички![]()
Няколко учебника и тетрадки,химикалка и молив,задължително сухи кърпички,ако стане аварияключовете,некви хапчета,ако ме заболи корем,пари и 1 кестен
Редовно си го взимам нз защо
![]()
Study nature,
love nature,
stay close to nature.
It will never fail you.
Frank Lloyd Wright
Тетрадки,учебници и няк'ви листчета с важна информация или просто с няк'ва рисунка ми стоят в чантата от началото на годината та до края.
Гледам пари,телефони,глупости и щуротии да са ми в джоба
![]()
UNITED2Първоначално написано от UNITED2
бях те питала нещоо в една тема![]()
Не си спомняm ?Първоначално написано от xxKiFlA
А да бе видях,отговорих ти![]()
учебници,тетрадки,бележник ,сухи/мокри кърпички,химикали,понякога и книга
Учебници, тетрадки, бележник, сухи кърпички, химиклаки, моливи ...
Наистина малко глупав въпрос.
В момента в нея няма нищо, но миналата година имаше какво ли не - химикали, части от химикали, непишещи хмикали, маркери за дъска и перманентни (пишещи и непишещи отново), учебници, тетрадки, бележник, моливи (здрави и счупени), острилка, пергел, гума, линии (здрави и на парчета), хартии (обикновенно смачкани контролни които не искат да бъдат върнати), стружки от моливи, касова книга (бях касиер на класа и се взех на сериозно), справочници по математика. В един период имаше длето, отвертка, брава, механизъм за брава, стара счупена брава, сгъната кутия от "Микс 12 поничики) на Дънкин Донътс и понички и куп други боклуци.
в момента съдържа некви химиклаки,сметки,които съм плащала,кърпички и разни документи.Малко е празничка![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
тетрадки, учебници, химикалки, моливи, линия, пергел, слушалки, книга, някакви боклуци-хартийки и това е май![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
- учебници
- тетрадки
- несесер
- носни кърпички
- малко огледалце
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
учебник,2-3 тетрадки, десетина топки от стари бележки,счупен молив,половин гума, почти свършил химикал,бележник (там някъде о.о)
![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Охоо, пълен набор канцеларски материали, учебници, учебни тетрадки, работни тетрадки, тефтер, още един тефтер, несесер с грим и гребен, сухи и понякога мокри кърпички (по едно време и антибактериален гел ;р), превръзка, ластик и някви фиби за всеки случай... и от всичко това следва ----> крива стойка, болки в гърба и доста изпилени нерви...![]()
![]()
![]()
Учебници, тетрадки, бележник, несесер, портмоне, сухи и мокри кърпички... попринцип това, в момента е празна.![]()
пфф..тетрадки, учебници химикалки и тфа е .. честно казано гледам да не мъкна с мен кой знае колко боклуци, тия и без тфа са ми достатачни. :![]()
Учебници, тетрадки, химикалка, понякога гумичка, черен молив, листа за рисуване, боички, сухи и мокри кърпички, бележник, намачкани тестове, касови бележки, всякакви скъсани хартийки и много други боклуци ..
![]()
"..My shadow's only one that walks beside me
My shallow heart's the only thing that's beating
Sometimes I wish some one out there will find me
Til then I walk alone .. "^^
Учебници,тетрадки,химикали ....мокри или сухи кърпички,гланц,черен молив(понякога и други гримове) ,огледало (малко),превръзки,тампони ...ммм май е това...а и чадър ако валии хапчета
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Най-често един химикал, тетрадки, пищови, PSP, пари, карти, ключове и такива щуротии![]()
Учебници, тетрадки, бележник, сиви моливи, химикали и части от химикали, сухи и мокри кърпички, статии за Токио Хотел, Списание Hi club което си копувах в чет. и стоеше до дпугия брой, също така снимка на най-добрата ми приятелка, огледалце, гланц, безброй гумички (едноцветни, шарени, за химикал, за молив, кръгли, квадратни, във формата на животни и анимационни герои..манячка съм на тема гумички), комплект за чертаене, пари, ключове и маркери...![]()
![]()
КРАТКО И ЯСНО:ТОКИО ХОТЕЛ НЕ СА ЕМО И БАНДАТА НЕ Е ТЪПА НИТО ФЕНОВЕТЕ.ВИЕ СТЕ ТЪПИТЕ,ЗАЩОТО НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО Е ЕМО,КАКВО Е ГРУПА,КАКВО Е БАНДА{тфа са отнася за антитата да отбележа щото нали са тъпи и няя да се усетят}
Кутия с пилешко месо,шейкър с протеинов шейк,1 пакетче кърпички,чадър aaaand thats about it.
п.с Намират се тук -таме някой учебник и тетрадка!
закво ти е пилешкото, бе менн?... да не огладнееш случайно, викаш винаги мойш да пръжнеш някое бутче, а? хахПървоначално написано от fatrat
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами значи като почнем от ножове, мини-брадва, трион, пистолети, бухалка, шоков пистолет, гранати, винаги си нося гранатомета, противотанкови мини, боздуган, калашник, огнехвъргачка, резачка, снайпер и малко курабийки
p.s I LOVE COOKIES ! !![]()
![]()