.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 101

Hybrid View

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София

В чантата ви

Какво съдържа чантата ви?

Може би малко глупав въпрос , но ми е любопитно

При мен е така : учебници , тетрадки, кърпички, пропуск, билети , пари, мини аптечка и малка козмет . чантичка
    Love is everything!

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Тетрадки,химикалки,маркери ,кърпички и задължително КНИГА (ако ми стане скучно в час) .
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Град
    around the world !
    Няколко тетрадки, два химикала и много рядко някой учебник, гледам възможно да ми е най-леко, често си ходя и с торбички

Няколко учебника и тетрадки,химикалка и молив,задължително сухи кърпички,ако стане авария ключовете,некви хапчета,ако ме заболи корем,пари и 1 кестен Редовно си го взимам нз защо
    Study nature,
    love nature,
    stay close to nature.
    It will never fail you.

Frank Lloyd Wright

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Тетрадки,учебници и няк'ви листчета с важна информация или просто с няк'ва рисунка ми стоят в чантата от началото на годината та до края.
    Гледам пари,телефони,глупости и щуротии да са ми в джоба

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    тетрадки и бележник

Цитирай Първоначално написано от UNITED2
    Тетрадки,учебници и няк'ви листчета с важна информация или просто с няк'ва рисунка ми стоят в чантата от началото на годината та до края.
    UNITED2
    бях те питала нещоо в една тема

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Цитирай Първоначално написано от xxKiFlA
    Цитирай Първоначално написано от UNITED2
    UNITED2
    бях те питала нещоо в една тема
    Не си спомняm ?
    А да бе видях,отговорих ти

учебници,тетрадки,бележник ,сухи/мокри кърпички,химикали,понякога и книга

Супер фен Аватара на shakira96
    Град
    София
    Учебници, тетрадки, бележник, сухи кърпички, химиклаки, моливи ...

Град
    Екатеринбург, Русия
    Наистина малко глупав въпрос.
    В момента в нея няма нищо, но миналата година имаше какво ли не - химикали, части от химикали, непишещи хмикали, маркери за дъска и перманентни (пишещи и непишещи отново), учебници, тетрадки, бележник, моливи (здрави и счупени), острилка, пергел, гума, линии (здрави и на парчета), хартии (обикновенно смачкани контролни които не искат да бъдат върнати), стружки от моливи, касова книга (бях касиер на класа и се взех на сериозно), справочници по математика. В един период имаше длето, отвертка, брава, механизъм за брава, стара счупена брава, сгъната кутия от "Микс 12 поничики) на Дънкин Донътс и понички и куп други боклуци.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    в момента съдържа некви химиклаки,сметки,които съм плащала,кърпички и разни документи.Малко е празничка
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    тетрадки, учебници, химикалки, моливи, линия, пергел, слушалки, книга, някакви боклуци-хартийки и това е май
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    - учебници
    - тетрадки
    - несесер
    - носни кърпички
    - малко огледалце
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    учебник,2-3 тетрадки, десетина топки от стари бележки,счупен молив,половин гума, почти свършил химикал,бележник (там някъде о.о)

Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Охоо, пълен набор канцеларски материали, учебници, учебни тетрадки, работни тетрадки, тефтер, още един тефтер, несесер с грим и гребен, сухи и понякога мокри кърпички (по едно време и антибактериален гел ;р), превръзка, ластик и някви фиби за всеки случай... и от всичко това следва ----> крива стойка, болки в гърба и доста изпилени нерви...

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Учебници, тетрадки, бележник, несесер, портмоне, сухи и мокри кърпички... попринцип това, в момента е празна.

Град
    ott MaiinЪtъtiи ;]]
    пфф..тетрадки, учебници химикалки и тфа е .. честно казано гледам да не мъкна с мен кой знае колко боклуци, тия и без тфа са ми достатачни. :

Град
    София
    Учебници, тетрадки, химикалка, понякога гумичка, черен молив, листа за рисуване, боички, сухи и мокри кърпички, бележник, намачкани тестове , касови бележки, всякакви скъсани хартийки и много други боклуци ..
    "..My shadow's only one that walks beside me
    My shallow heart's the only thing that's beating
    Sometimes I wish some one out there will find me
    Til then I walk alone .. " ^^

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Учебници,тетрадки,химикали ....мокри или сухи кърпички,гланц,черен молив(понякога и други гримове) ,огледало (малко),превръзки,тампони ...ммм май е това...а и чадър ако вали и хапчета
    Шофирай разумно - стигни жив!

Най-често един химикал, тетрадки, пищови, PSP, пари, карти, ключове и такива щуротии

Учебници, тетрадки, бележник, сиви моливи, химикали и части от химикали, сухи и мокри кърпички, статии за Токио Хотел, Списание Hi club което си копувах в чет. и стоеше до дпугия брой, също така снимка на най-добрата ми приятелка, огледалце, гланц, безброй гумички (едноцветни, шарени, за химикал, за молив, кръгли, квадратни, във формата на животни и анимационни герои..манячка съм на тема гумички), комплект за чертаене, пари, ключове и маркери...
    КРАТКО И ЯСНО:ТОКИО ХОТЕЛ НЕ СА ЕМО И БАНДАТА НЕ Е ТЪПА НИТО ФЕНОВЕТЕ.ВИЕ СТЕ ТЪПИТЕ,ЗАЩОТО НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО Е ЕМО,КАКВО Е ГРУПА,КАКВО Е БАНДА{тфа са отнася за антитата да отбележа щото нали са тъпи и няя да се усетят}

Супер фен Аватара на fatrat
    Кутия с пилешко месо,шейкър с протеинов шейк,1 пакетче кърпички,чадър aaaand thats about it.
    п.с Намират се тук -таме някой учебник и тетрадка!

Цитирай Първоначално написано от fatrat
    Кутия с пилешко месо,шейкър с протеинов шейк,1 пакетче кърпички,чадър aaaand thats about it.
    п.с Намират се тук -таме някой учебник и тетрадка!
    закво ти е пилешкото, бе менн?... да не огладнееш случайно, викаш винаги мойш да пръжнеш някое бутче, а? хах

Re: В чантата ви

Ами значи като почнем от ножове, мини-брадва, трион, пистолети, бухалка, шоков пистолет, гранати, винаги си нося гранатомета, противотанкови мини, боздуган, калашник, огнехвъргачка, резачка, снайпер и малко курабийки

p.s I LOVE COOKIES ! !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си