- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- В чантата ви
мии да, мн ясно, трябва сила, за да мъкнеш всичко тваПървоначално написано от MetaBolicSIC
![]()
![]()
![]()
учебници и несесер.![]()
Не съжалявам за хората от минало ми.Има причина те да не са в моето бъдеще.
Първоначално написано от MetaBolicSIC
![]()
![]()
![]()
![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
няколко тетрадки...много рядко учебници-гледам да се възпозвам от другарчето до мен![]()
бележник, химикал, понякога молив,портмоне, козметичен несесер, кърпички, превръзка и ако имам физическо-анцуг
There is a princess in every girl
Учебници , тетрадки , молив , химикал, бележник , кърпички , пари , гланц , огледалце .
To infinity and beyond.
Понеже не ползвам раницата от години не се чудете на чудатите работи в нея
В предния джоб:
-> торбичка пълна с топчета за тенис на маса ( от които повечето са счупени. Защо са там ? - И аз не знам)
В задния джоб:
-> картонена кутия пълна с:
- ксерокопирани листи с важна информация
- контролни от изминали класове (2-3-4)
- копие от АКТ
- ротор, аларма, барабан за пистолет с капси
- папка
- 2 ракети за тенис на маса
- учебник по руски език за начален курс на обучение
- 2 книжки, едната ръководство за сим-картатан ми, другата от БЧК-то
Може да пропускам нещо, но сега не се сещам за друго :}
РЕДАКЦИЯ:
Да добавя в кутията имам ии 2 ръкохватки такива дето се помпят за предмишница
>> Само ако знаете кви щуротии има в шкафчето ми до компютъра![]()
риза/тениска, спортни панталони, обувки официални +/- сако, е това е моят стил![]()
![]()
![]()
Милейди пилешкото е свареноПървоначално написано от Blondityy
За всеки случай не -ям през 3 часа т.е в училище имам 2 приема на храна 1 протеинов шейк и 150гр пилшко
![]()
Учебници , тетрадки , несесер , пари , ключове , GSM , мокри кърпи и гланц ;D Повече не ми трябва...
химикали, моливи, гума, кърпички, бележник, учебници, учебни тетрадки, обикновени тетрадки, превръзка ;д
Абсолютно същото + слушалки и някакви стотинки на дъното. :ДПървоначално написано от ElinoOor
[b]Je fuis ce chemin, qui m'
хах.. странен въпростаа .. : химикалки ( обикновени, цветни / пишещи, непишещи ) , бележник, линия ( почти винаги счупена ;д ) , гумичка, моливи ( здрави, без писец - всякакви ;д ) , тетрадки, учебници, пергел ( иначе на какво ще се бода всеки път като бръкна ? ) , слушалки за телефон, някакви бележчици дет сме си писали с най - добрата ми приятелка и също така МНОГО МНОГО рядко ( в повечето случаи когато съм болна ) носни кърпички.. еми май това е всичко
![]()
JENSEN ACKLES![]()
Минимум тетрадки и учебници, 1 химикал , портмоне (лична карта, пари и презерватив SURE 100% electronically tested
)
Учебници,тетрадки,бележник ,химикалки,уреди за чертане,гума понякога си слагам и дрехите там както и някой бележки..
Гримове,учебници тетрадки несер огледало кърпички бележник книга и униформата ми
Нормални неща - учебници,тетрадки,1-2 химикала, моливи,линии и такива глупости, ама много рядко, ключове, телефон понякога ии задължително сп.Про-рок![]()
Абсолютно всякакви глупости,като ЕМО съм...![]()
> Тетрадки
> Учебници
> Няколко химикала
> Моливи /черни и цветни/.. + чертожни инструменти
> Бележник
> Кърпички
> Книги /Ако ми стане скучно в час/..
> Пари
> Гланц + Черен Молив /за очи/.. + спирала
> Пари
Телефоните предпочитам да са ми в джоба..Ключовете също..![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
> Минимално учебници и тетрадки
> Скицник - винаги драсвам по нещо
> Несесер с 3 химикала - розов, син и черен, молив и гума
> Линия - винаги счупена на няколко
> Бележник
> Тефтер, в случай, че в скицника не е останало място, ами е скучно в час![]()
> Слушалки, телефон, понякога МП3
> Мокри и сухи кърпички си слагам веднъж в месеца, ако свършат - ще чакат до другия![]()
Тва е г/д .. понякога пъхам молив за очи и гланц.. не, че ги ползвам, ама да имаИ анцунг, ако имаме ФВС
![]()
Да се чуди човек колко ми е лека чантата, а колко неща има вътре![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
учебници
тетрадки
несесер
хапчета за глава
бележник
лична карта, заедно със няколко малки мои снимки през годините(не знам защо ги нося)
огледалце (не нося гримове, защото ни забраниха грима)
кърпички
а в джоба ми-телефон и пари
And so the lion fell in love with the lamb.
-What a stupid lamb.
-What a sick masochistic lion...
1.УЧЕБНИЦИ
2.ВОДА
3.ПОНЯКОГА И НЕЩО ЗА ХАПВАНЕ,РЯДКО АМА..
4.Химикалки
5.Огледало
6.Гримове
7.Носни/мокри кърпички..
Общо взето това е най важното,иначе мъкна и други боклуци![]()
ла-ла-ла
Мислех, че аз съм единствена...Първоначално написано от lemonyheart
![]()
По темата: сухи и мокри кърпички, тетрадки, несесер, учебници, пари, бележник, превръзки, анцузи, понякога книги и тн.
Saatana! Vittu! Perkele!
учебници, тетрадки, несесер с химикали и моливи, чертожни материали, кърпички, козметична чантичка: коректор, спирала, балсам за устни Нивеа, телефон, слушалки, пари, тефтерче с бисери.. = DD
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
Лични документи
телефон/ключове парфюм,балсам за устни
Тетрадка,папка,химикал,мол в.